rybson Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Maciek czego dałeś taki przegub do swimbaita ?Mam kilka sztuk za sobą i robię inne a zastanawiam się czego ten zastosiwałeś ? Czy chodzi o odlewanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Nie do konca rozumiem pytanie. Mozesz je rozwinac? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Mam nadzieję że tu widać o co mi chodzi . Czego nie takie rozwiązanie ? Większość firm tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 To ze wiekszosc tak robi nie znaczy ze ja musze poza tym to laczenie mi sie nie podoba. Opcja z laczeniem z plotki jest na plus wizualnie. Niestety jest gorsza/trudniejsza w wykonaniu. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 18 cm Piranha znika w paszczy 3 razy większego szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Od jakiegos czasu chciałem napisac tego posta tylko zawsze nie miałem czasu. Jakis czas temu bedac w PL sprzedawałem koszulki przez forum. Wszystko super, wyslalem kilkanascie paczek. W przeddzien wyjazdu zostało mi 2-ch użytkowników, ktorzy nie wpłacili kasy. Pomyślalem, ok, wszystko było na szybko, nie kazdy ma czas wyskoczyć do banku czy zrobic przelew online więc wysłałem koszulki bez pieniedzy bo nie chciałem pozniej kłopotac kogos z rodziny zeby gonił na poczte. Koszulki doszły, i nagle w obu przypadkach kontakt sie urwał. "Koledzy" odczytywali wiadomości ale przestali odpisywać. Ciekawe, że wyslalem tylko 2 paczki na słowo i w obu przypadkach odbiorcy stwierdzili, że za 61zł warto sie zeszmacić i udawać, ze nic sie nie stało. Przykre. Ide rozformowywac gumitrouta PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Szkoda,że na tym forum nie ma odpowiedniego tematu gdzie można by umieszczać takich delikwentów ku przestrodze innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 A, to jak za darmo wysyłasz, to ja też poproszę. Najlepiej trzy, bo dla brata i kumpla z wojska. Rozmiar nie ma znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Na horom curke nie brali? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Maćku da się to załatwić, teraz każdego kogo spotkam w koszulce od Ciebie walę w ...I pytam, czy za nią zapłacił! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 A, to jak za darmo wysyłasz, to ja też poproszę. Najlepiej trzy, bo dla brata i kumpla z wojska. Rozmiar nie ma znaczenia Weź mnie od razu jedną to za przesyłkę nie będę musiał bulić. Rozmiar bez znaczenia, ważne że za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Miałem podobny przypadek. Najpierw było wypytywanie o łowienie kleni- pomogłem. Później była prośba o wykonanie kilku kiełży- wykonałem.Na koniec trochę zawaliłem bo mając adres owego "kolegi" przez przypadek wysłałem na niego nieco większe zamówienie kogoś innego. Jak najpierw było odpisywanie w ciągu godziny na każdą wiadomość tak tym razem kontakt urwał się na amen Użytkownik odwiedza forum regularnie, więc wiadomość musiał odczytać. To był w sumie jedyny taki przypadek jaki spotkał mnie na jerku.ps. jeśli to czytasz "kolego" to jesteś zwykłą kanalią. Edytowane 12 Października 2017 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Szkoda,że na tym forum nie ma odpowiedniego tematu gdzie można by umieszczać takich delikwentów ku przestrodze innych.Mamy super giełdę na forum, gdzie praktycznie codziennie ktoś coś kupuje i nie rzadko za małe pieniądze i tak jak tu i jak na all zdarzają się oszustwa Taki temat powinien być już od dawna Edytowane 12 Października 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Mamy super giełdę na forum, gdzie praktycznie codziennie ktoś coś kupuje i nie rzadko za małe pieniądze i tak jak tu i jak na all zdarzają się oszustwa Taki temat powinien być już od dawna Bzdura. Takich kmiotów odpala administracja, a nie tłum z widłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Właśnie Melek. Zgłoś adminowi i won z forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Maćku da się to załatwić, teraz każdego kogo spotkam w koszulce od Ciebie walę w ...I pytam, czy za nią zapłacił!Najpierw walisz a potem pytasz czy odwrotnie??????Tak pytam bo nie wiem czy teraz zakładać???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Admini sie nie wpychaja do transakcji na gieldzie z tego co wiem i rozumie. Bo przeciez zanim sie komus da bana wypadalo by przeprowadzic dochodzenie. A moze ja mam urojenia czy cos? A moze nie lubie np Heshera i spinnermana i powiem do admina ze mnie oszukali? Szybko im zalatwiam bana i 2 odstrzelonych. Nie jest to takie łatwe. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Bieda to często stan umysłu, a nie portfela. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Admini sie nie wpychaja do transakcji na gieldzie z tego co wiem i rozumie. Bo przeciez zanim sie komus da bana wypadalo by przeprowadzic dochodzenie. A moze ja mam urojenia czy cos? A moze nie lubie np Heshera i spinnermana i powiem do admina ze mnie oszukali? Szybko im zalatwiam bana i 2 odstrzelonych. Nie jest to takie łatwe. PozdrMDobra oddam ale wysyłka na Twój koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Był kiedyś wątek polecam/nie polecam kontrahenta. Ban z forum nic nie da, logują się na nowo pod innym nickiem, są też multi konta. Napisz otwarcie o kogo chodzi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Dokładnie. Napisz o kogo chodzi. To nie Ty powinieneś się wstydzić... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Pierwszy gumitrout na gotowo. Zdjęcie słabe bo w słabym świetle. Tak będzie taki oczojeb. Tylko mu jeszcze wkleje oczy i dodam kotwy. PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Pierwszy gumitrout na gotowo. Zdjęcie słabe bo w słabym świetle. DSC02626.JPG Tak będzie taki oczojeb. Tylko mu jeszcze wkleje oczy i dodam kotwy. PozdrMBędzie jakiś filmik z pracy? wygląda kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Będzie jakiś filmik z pracy? wygląda kozacko Pride wszystko w swoim czasie Jak przyjdzie pora to będzie filmik z pracą, jakiego jeszcze nie widzieliście. Narazie robię wszystko w biegu. Wciskam po 1h w warsztacie gdzie tylko się da. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Tymczasem w Irlandii. Jakbym kilka dni nie odpisywał tzn, że internetu niet Szkoły, uczelnie pozamykane. Ma być wesoło Nawet Lidl i Aldi pozamykali sklepy, hehe PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi