Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegos czasu chciałem napisac tego posta tylko zawsze nie miałem czasu.

Jakis czas temu bedac w PL sprzedawałem koszulki przez forum. Wszystko super, wyslalem kilkanascie paczek. W przeddzien wyjazdu zostało mi 2-ch użytkowników, ktorzy nie wpłacili kasy. Pomyślalem, ok, wszystko było na szybko, nie kazdy ma czas wyskoczyć do banku czy zrobic przelew online więc wysłałem koszulki bez pieniedzy bo nie chciałem pozniej kłopotac kogos z rodziny zeby gonił na poczte.

Koszulki doszły, i nagle w obu przypadkach kontakt sie urwał. "Koledzy" odczytywali wiadomości ale przestali odpisywać.

Ciekawe, że wyslalem tylko 2 paczki na słowo i w obu przypadkach odbiorcy stwierdzili, że za 61zł warto sie zeszmacić i udawać, ze nic sie nie stało. Przykre.

Ide rozformowywac gumitrouta :P

Pozdr

M

• Like 9

A, to jak za darmo wysyłasz, to ja też poproszę. Najlepiej trzy,  bo dla brata i kumpla z wojska. Rozmiar nie ma znaczenia  :wacko:

Weź mnie od razu jedną to za przesyłkę nie będę musiał bulić. Rozmiar bez znaczenia, ważne że za free :)

Miałem podobny przypadek. Najpierw było wypytywanie o łowienie kleni- pomogłem. Później była prośba o wykonanie kilku kiełży- wykonałem.

Na koniec trochę zawaliłem bo mając adres owego "kolegi" przez przypadek wysłałem na niego nieco większe zamówienie kogoś innego. Jak najpierw było odpisywanie w ciągu godziny na każdą wiadomość tak tym razem kontakt urwał się na amen :) Użytkownik odwiedza forum regularnie, więc wiadomość musiał odczytać. To był w sumie jedyny taki przypadek jaki spotkał mnie na jerku.

ps. jeśli to czytasz "kolego" to jesteś zwykłą kanalią.

Edytowane przez Pride
  • Like 2

Szkoda,że na tym forum nie ma odpowiedniego tematu gdzie można by umieszczać takich delikwentów ku przestrodze innych.

Mamy super giełdę na forum, gdzie praktycznie codziennie ktoś coś kupuje i nie rzadko za małe pieniądze i tak jak tu i jak na all zdarzają się oszustwa :( 

Taki temat powinien być już od dawna ;)

Edytowane przez Michał.

Mamy super giełdę na forum, gdzie praktycznie codziennie ktoś coś kupuje i nie rzadko za małe pieniądze i tak jak tu i jak na all zdarzają się oszustwa :( 

Taki temat powinien być już od dawna ;)

Bzdura. Takich kmiotów odpala administracja, a nie tłum z widłami.

Admini sie nie wpychaja do transakcji na gieldzie z tego co wiem i rozumie. Bo przeciez zanim sie komus da bana wypadalo by przeprowadzic dochodzenie. A moze ja mam urojenia czy cos? A moze nie lubie np Heshera i spinnermana i powiem do admina ze mnie oszukali? Szybko im zalatwiam bana i 2 odstrzelonych. Nie jest to takie łatwe.

Pozdr

M

• Like 1

Admini sie nie wpychaja do transakcji na gieldzie z tego co wiem i rozumie. Bo przeciez zanim sie komus da bana wypadalo by przeprowadzic dochodzenie. A moze ja mam urojenia czy cos? A moze nie lubie np Heshera i spinnermana i powiem do admina ze mnie oszukali? Szybko im zalatwiam bana i 2 odstrzelonych. Nie jest to takie łatwe.

Pozdr

M

Dobra oddam ale wysyłka na Twój koszt :lol:

Będzie jakiś filmik z pracy? wygląda kozacko :)

Pride wszystko w swoim czasie :) Jak przyjdzie pora to będzie filmik z pracą, jakiego jeszcze nie widzieliście. 

Narazie robię wszystko w biegu. Wciskam po 1h w warsztacie gdzie tylko się da.

Pozdr

M

• Like 2