Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Maćku, jak przeżyłeś nawałnicę?

Tak, było w miarę ok u mnie. Jak chciałem wziąć piesa na spacer otworzyłem drzwi a ten jakby mógł to by powiedział "pier..., nie wychodzę" i się nie dał wyprowadzić :lol:

Był to najmocniejszy huragan jaki nawiedził Irl w historii (albo od ponad 50 lat bo są 2 wersje). Do dziś tysiące domów jest bez prądu. Ponoć było ich aż 400tyś. Największe szkody były na południowym zachodzie bo dostali bezpośrednio.

Tą drogą codziennie jeżdżę do pracy:

post-49629-0-75994000-1508567488_thumb.jpg

To zdjęcie zrobione jest kilka domów od Franka przedszkola:

post-49629-0-20159000-1508567493_thumb.jpg

A tutaj kilka z hrabstwa Cork, które najbardziej oberwało. Na pierwszym dach ze szkoły, który przyleciał i zaparkował u kogoś w ogrodzie.

post-49629-0-78896500-1508567965_thumb.jpgpost-49629-0-92945100-1508567494_thumb.jpgpost-49629-0-81329000-1508567964_thumb.jpg

Jest tego dużo więcej w necie.

Pozdr

M

• Like 1

Zapomnialem dodac. Dzis mamy powtorke z rozrywki. Tym razem nie jest huragan ale tylko sztorm Brian więc nie tak silny.

3tyg temu jak Aga dostała grafik w robocie napisalem do kumpla, ze jak dobrze pojdzie to bede na wodzie 2 dni w tym tygodniu. W poniedzialek i sobote i co? W poniedziałek Ophelia, dziś Brian jego mać.

Pozdr

M

• Like 3

Czy przewidziany jest jakiś presale? Jak tak to ustawiam się w kolejce :)

Tomku narazie nie. Gumy nie beda raczej dostepne za szybko. Moze cos na maj. Narazie trzeba to dobrze ogarnac i bede robil je dla siebie i znajomych. Musze zainwestowac kupe kasy w farby, wyciagi itp.

Pozdr

M

• Like 1

• 3 tygodnie później...

"Bulbownica" na szczupacze Mamy!

Prędzej bulbulator :)

Guma z wielkim kopytem, +25 cm  :)

Brawo Pride, Twoja odpowiedź była najbliższa prawdy. Teraz jeszcze zgadnij długość bo ciut za mało podałeś  :ph34r:

Dodam, że na rynku chyba tak wielkiego kopyta nie ma. Ja przynajmniej nie widziałem  B)

Pozdr

M

Edit: PS. sama płetwa z pierwszego planu ma prawie 5,5cm długości  :rolleyes: czyli tyle co przeciętna forumowa guma  :lol:

Edytowane przez Melanzyk
  • Like 2