MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 To pewnie ze 35 cm będzie mierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 PS. sama płetwa z pierwszego planu ma prawie 5,5cm długości czyli tyle co przeciętna forumowa guma Lewiatana chcesz odlać? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (...) Edit: PS. sama płetwa z pierwszego planu ma prawie 5,5cm długości czyli tyle co przeciętna forumowa guma Czyli czas zacząć łowić na płetwę. I to się nazywa postęp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Brawo Pride, Twoja odpowiedź była najbliższa prawdy. Teraz jeszcze zgadnij długość bo ciut za mało podałeś Dodam, że na rynku chyba tak wielkiego kopyta nie ma. Ja przynajmniej nie widziałem PozdrM Edit: PS. sama płetwa z pierwszego planu ma prawie 5,5cm długości czyli tyle co przeciętna forumowa guma 33 cm jak w pysk strzelił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Od jakiegos czasu chciałem napisac tego posta tylko zawsze nie miałem czasu. Jakis czas temu bedac w PL sprzedawałem koszulki przez forum. Wszystko super, wyslalem kilkanascie paczek. W przeddzien wyjazdu zostało mi 2-ch użytkowników, ktorzy nie wpłacili kasy. Pomyślalem, ok, wszystko było na szybko, nie kazdy ma czas wyskoczyć do banku czy zrobic przelew online więc wysłałem koszulki bez pieniedzy bo nie chciałem pozniej kłopotac kogos z rodziny zeby gonił na poczte. Koszulki doszły, i nagle w obu przypadkach kontakt sie urwał. "Koledzy" odczytywali wiadomości ale przestali odpisywać. Ciekawe, że wyslalem tylko 2 paczki na słowo i w obu przypadkach odbiorcy stwierdzili, że za 61zł warto sie zeszmacić i udawać, ze nic sie nie stało. Przykre.Ide rozformowywac gumitrouta PozdrMAż kurde sprawdziłem historię konta, czy zapłaciłem za swoje ale poszło... ufff 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 33 cm jak w pysk strzelił Pride on fire! 32cm kolego. Wygrał Pan uścisk dłoni prezesa. Widział ktoś większe kopyto? PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Maciek ja już dawno takich ryb nie widziałem...Czekam na efekt końcowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Maciek ja już dawno takich ryb nie widziałem...Czekam na efekt końcowy. Prawda jest taka, że nie miałem w planach nic nowego "na już" bo zaczęte projekty "kuleją" a czas mi na nic nie pozwala, ale niestety spalił mi się laptop... Płyta główna prawdopodobnie poszła się... ten tego.Z racji, że coś w pracy na nockach trzeba robić bo przecież nie będę się gapił przez 6-7h w telefon to zacząłem na szybko ten projekt. W sumie to wychodzi to zajebiście. Nabrałem motywacji do pracy i od razu mi jakoś lepiej bo ostatnio miałem jakiegoś cholernego doła twórczego i naprawdę ciężko mi było się zmusić żeby iść do warsztatu. Teraz jak już się przełamałem, kładę młodego i żonę do wyrek i wio znów zarywam nocki PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Pride on fire! 32cm kolego. Wygrał Pan uścisk dłoni prezesa. Widział ktoś większe kopyto? PozdrM.... oraz kod rabatowy 10% na produkty Mel Hand Made Jak byłem w Szwecji to w sklepie były takie koło 25 cm, ale takiego powyżej 30 cm nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Maciek - nie zamieniaj nocek z żoną na nocki w warsztacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Maciek - nie zamieniaj nocek z żoną na nocki w warsztacie:) Dla scislosci najpierw spedzilem bardzo milo czas z zona a jak juz padla poszedlem do warsztatu Ponizej kolejny wideo poradnik, tym razem maluje rainbowa Osoby nie subskrybujace mojego kanalu jeszcze zapraszam. Kolejne wideo bedzie konkursem z okazji 5 tys subskrypcji. Do wygrania beda przynety + podwodna kamera. PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jak zawsze dobra robota twoje filmiki dużo pokazuja I uczą robota pierwsza klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Dla niektorych to pot, krew i łzy. Dla mnie to mega przyjemność PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Jak zwykle widać fachową rękę. Czekam na efekt końcowy. Mam tylko pytanie (ciekawość) dlaczego robisz wzór z dwóch połówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Jak zwykle widać fachową rękę. Czekam na efekt końcowy. Mam tylko pytanie (ciekawość) dlaczego robisz wzór z dwóch połówek?Odpowiedz jest prosta. Deski mialem tylko 18mm grubosci a przy przynecie 32cm to troche malo wiec zrobilem z 2 polowek. Jak juz pozniej wyszlo w praniu jest to zajebisty patent. W kazdej chwili kladziesz polowke plaska strona i nanosisz latwo linie pomocnicze co ulatwia strasznie prace i utrzymanie symetrii. Dodatkowo mozesz polozyc obie polowki obok siebie i porownac czy wszystko jest jak nalezy. Na zdjeciu dla przykladu widzisz linie w ktorych zaznaczylem linie zakonczenia lusek, namalowanie takiej na obu polowkach zajelo jakos 10sec. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Pride on fire! 32cm kolego. Wygrał Pan uścisk dłoni prezesa. Widział ktoś większe kopyto? PozdrM Z ręki będzie ciężko rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 E tam ciezko. Pewnie 300g+ wiec nie ma bidy. Idzie lowic caly dzien bez zajakniecia PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Maciek jeszcze jakąś katapultę do tego w zestawie dokładaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 E tam ciezko. Pewnie 300g+ wiec nie ma bidy. Idzie lowic caly dzien bez zajakniecia PozdrM Mam za szafą kij Penn International 30, dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Drodzy koledzy, wystawiłem na giełdę formy do modelu Killer v2 na wyłączność jako pomoc dla synka Patu czyli Oliwierka.Zapraszam do odwiedzenia tego linku i zapoznania się z ofertą. http://jerkbait.pl/topic/101004-mel-handmade-lures-killer-v2-formy-na-wy%C5%82%C4%85czno%C5%9B%C4%87-pomagamy-oliwierkowi/ Dziękuję! PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Pierwsza polowka na gotowo PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Miazga pracy mnóstwo podziwiam tych Co dziargają łuske ręcznie skalplem wymaga to cierpliwości może kiedyś I ja ogarne takie coś pozdrawiam I raz jeszcze mega robota ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Jak dużo trzeba wypić żeby dojść do takiej perfekcji ? No chyba że to cola z lodem w górze ...Co to za ostrze którego używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Tak, dobrze myslisz z zawartoscia szklanki Takie rzeźbienie to naprawde nic trudnego a im wiecej trenujemy tym lepiej wychodzi. Niedługo może zrobię szczegółowe wideo, zobaczymy. Ostrza ktore używam to Olfa. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 IMG_20171122_053533-01.jpeg IMG_20171122_053625-01.jpeg IMG_20171122_053324-01.jpeg IMG_20171124_233636-01.jpeg Pierwsza polowka na gotowo PozdrMwitam, jaki wymiar i jaka orientacyjną wagę będzie miał ten potworek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi