radekc1991 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Panowie, poszukuję osoby/firmy, która zamieni mi to cudo na płótnie na grafikę i zrobi z tego koszulki/bluzy? Jaka byłaby najlepsza technika żeby nie stracić bardzo na jakości? 26613359_10213332382177318_622612998_o.jpg Tutaj zbliżenie na 2 maluszki chowające się pod gałęzią jak jeszcze obraz nie był skończony. 25579136_10213204133891191_1396122038_o.jpg PozdrMKozak to płotno...Kto taki zdolny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ja PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Panowie w dziale charytatywnym wrzuciłem coś niesamowitego. Lot szybowcem ufundowany przed forumowego kolegę Darka (siwypike). Zwycięzca oprócz pomocy w leczeniu Oliwierka może wygrać niesamowite wspomnienia! http://jerkbait.pl/topic/104062-lot-szybowcem-pomoc-dla-oliwierka/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Panowie, w dziale charytatywnym znajduje sie mega zestaw 50 woblerow Salmo ufundowanych przez Piotra Piskorskiego dla Oliwierka. Wiekszosc woblerow jest nie dostepna nigdzie albo nie jest dostepna w Europie takze jest szansa zawiniecia naprawde ciekawego zestawu. Zapraszam pod ten link po wiecej info: http://jerkbait.pl/topic/104314-zestaw-50-unikatowych-woblerów-salmo-ufundowanych-przez-piotra-piskorskiego/ PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Maćku chciałem do ciebie skrobnąć na priv, ale otrzymuję komunikat, że nie jest to możliwe. Pełna skrzynka czy kłopot techniczny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Nikt tu nie zagląda ale co mi tam, wrzucę 31cm Baby Shad. 3 fotki z progresu podczas rzezbienia + video z dzisiejszego testu prototypu (video bedzie zalinkowane do Facebooka, myślę, że bez konta tez się powinno dać obejrzeć). Link do filmu z pracą - https://www.facebook.com/melhandmadelures/videos/1441175476009884/ PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgadza się bez konta można obejrzeć, praca gumy rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Jaka waga typka? 150 gramów czy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Jaka waga typka? 150 gramów czy więcej? Sama guma 255g, z shallow screw + kotwy 270g to jest gigant 27,5cm rattle shad wyglada przy tym jak małe dziecko. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Nikt tu nie zagląda ale co mi tam, wrzucę To byś się mógł zdziwić Guma zapowiada się mega, bardzo solidny kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Podejrzewam, że ogonki będą obcinane, może trzeba pomyśleć nad wymienną drugą częścią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Myśle, że ryby w które celuje Maciek nie łapią za ogonek. Osobiście też mi sie nie zadrzyło żeby ogonek został odgyziony w dużych gumach. Mamuśki jak atakuja to pełną gębą, to nie okonki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Podejrzewam, że ogonki będą obcinane, może trzeba pomyśleć nad wymienną drugą częścią ?Jak beda obcinane to dobrze PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Jak beda obcinane to dobrze PozdrMBo będzie trzeba kupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Duża mama jak czysto pier...nie to tylko około 40 cm szczypce pomogą żeby 27-35 cm gumę wyjąć jej z dzioba. Raz wyciągałem przez pokrywę skrzelową odcinając kotwicę/linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Jak beda obcinane to dobrze PozdrM Bo będzie trzeba kupić nową Nie dlatego Radek. Będzie dobrze bo to oznacza że są łowne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Duża mama jak czysto pier...nie to tylko około 40 cm szczypce pomogą żeby 27-35 cm gumę wyjąć jej z dzioba. Raz wyciągałem przez pokrywę skrzelową odcinając kotwicę/linki. Tak, ale najgorsze są szczupaki tzw "szczypaki" czyli rybki 40-70 cm podgryzające gumki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Bo będzie trzeba kupić nową I tu sie mylisz kolego Ja nie mam podejscia jak co niektorzy, sprzedac, zarobić i mieć w dupie. Jakbym był taki łasy na kase to bym się bawił w realisze czy inne gady co się dobrze sprzedają.Już pisałem to wielokrotnie lurebuliding dla mnie nie sposób na nabijanie sakiewy. Ja po prostu chce dojść do etapu gdzie będę w stanie złowić 100% szczupaków w sezonie na moje wyroby. Troll, głęboki troll, łowienie z ręki głęboko, płytko, wiosna, zima itp. Przynety jakie powstają u mnie to przynęty pod moje łowienie, jak ktoś chce to kupić to super. Zamiast pierdzielić sie 2-3 miesiace w rzezbienie modelu mógłbym odbić zdechlaka w 2-3 godziny i to by się lepiej sprzedawało. Co do tych ogonków. Łowię na duże gumy już kilka sezonów, łowie trochę szczupaków i jakoś tych ogonków aż tak nie ucinają, a jak utną to spoko. Zapewniam Cię, że ciężko (nie mówie ze nie jest to mozliwe) zeby Ci jedna ryba uwaliła ogon z przynęty. A jak już go podetnie można go przecież podreperować po łowieniu? Nie widzę także problemu, odlania komuś ogonka czy 2 extra jak mnie poprosi bo np duża ryba mu go odwaliła Jak wyszły truty SG to kupowaliśmy je po 37€, a 40-tki kupowało się nawet po 65€. Podejscie mielismy z chłopakami, że jak złowi 2-3 duże ryby to wystarczy i nie bedzie szkoda kasy. Posiadam w szafie trouta, który jeszcze sie nadaje do łowienia a złowił mi ponad setkę szczupaków z czego większość to ryby spore. Posiadam też nówkę trouta w ktorego zaje*ał 50-tak i uwalił mu całą 3 sekcję. Nie ma reguły. PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Cześć Maćku, przypominam się nieśmiało z wobkiem okolicznościowym. Dałeś radę go zrobić i wysłać?Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Hejka. Zagląda tu ktoś jeszcze? Panie (jeżeli tu jakieś zaglądają) i Panowie. Zostałem poproszony przez przyjaciela o pomoc w zorganizowaniu zbiórki dla synka jego kumpla ze szkoły.Sytuacja jest bardzo ciężka i dla chłopca jedyny ratunek jest w Stanach. Na szybko zorganizowaliśmy kilka przedmiotów na licytacje. Zapraszam pod ten link gdzie mozna wygrać m.in wyprawę wędkarską z przewodnikiem Jackiem Gornym oraz wyprawę wędkarską ze mną plus kilka innych przedmiotów. http://jerkbait.pl/topic/107088-pilne-pomoc-dla-3-letniego-julka/ PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudypoznan Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Szanuję i popieram pomaganie innym więc nie chciałbym być źle zrozumiany. Jest to wątek autorski poświęcony tworzeniu przynęt a w zasadzie od jakiegoś czasu przeznaczysz go Macieju głównie na działalność charytatywną. Brakuje Twojej twórczości skąd inąd na kosmicznym poziomie. Nie mam nic złego na myśli po prostu brakuje mi( jestem pewien, że nie tylko mnie) Twoich, znakomitych prac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Hejka. Tak jest to wątek autorski. Niestety nie mam obecnie czasu i niewiele się u mnie dzieje przynętowo/wędkarsko także nie mam się czym za bardzo dzielić. Obiecuję poprawę. Za 2 tygodnie czyli zaraz po świętach odchodzę z pracy, wtedy się sporo zmieni. Może nie od razu bo muszę odpocząć ale się zmieni.Planuję podbić rynek wędkarski. Będą tu przynęty i projekty jakich jeszcze nie było. A działalność charytatywna? Hmm, używam swoich zasięgów, coś na co pracowałem przez lata żeby pomóc innym. To chyba nic złego? PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 A ode mnie wielki szacun dla kolegi za to co kolega teraz robi. Nie ma nic piękniejszego i bardziej szlachetnego jak chęć nasienia pomocy. Jeszcze raz szacun. Pozdrawiam Jacek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Planuję podbić rynek wędkarski. Będą tu przynęty i projekty jakich jeszcze nie było. :clappinghands: jesteś jednym z moich trzech inspiratorów do tworzenia samemu jerków. Na taką deklarację czekałem . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 :clappinghands: jesteś jednym z moich trzech inspiratorów do tworzenia samemu jerków. Na taką deklarację czekałem . Pozdrawiam Jednym z trzech? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi