goliatwielki Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Tak, jednym z 3 . Po seansie filmików z yt Twoich, SolarBaits i MarlingBaits zacząłem się bawić w odlewy jerków z detalami. Mocno wciągające zajęcie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudypoznan Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Absolutnie nic złego Macieju. Ciśnij dzidą, masz chłopie ogromny potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dobra obiecałem poprawę także wrzucam fotki z targów, które miały miejsce 17-18 lutego w Dublinie. Ogólnie frekwencja była słaba. Z roku na rok wydaje mi się, że jest coraz gorzej. Większość przynęt jakie udało mi się sprzedać poszła do powracających klientów co zawsze cieszy. Zobaczyłem foty co najmniej kilkunastu metrówek złapanych na Piranie zakupione rok wcześniej. Największą rybą złapaną na kolor Nemo była tłuściutka 117-tka, która została największą rybą dotychczas złowioną na moje przynęty. Fotkę miałem dostać na meila ale minął już miesiąc i jej nie mam Zdecydowanie największym faworytem powracających klientów był właśnie kolor Nemo. Każdy mówił, że poleciłem go rok wcześniej i był to strzał w 10-tke. Franek i jego nowy kumpel. PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Pokarz kolor nemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Pokarz kolor nemo Pokarałem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Tutaj jest Nemo: https://www.instagram.com/p/BH6cDXgDZMu/ Panowie czy ma ktos moze pomysl gdzie mozna zrobic takie miary? Dlugosc 130cm, skladane na pol ze sciana od przodu i kawalkiem sciany od gory? Przykladowe zdjecie ponizej. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil750 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja mam taki pomysł - są firmy zajmujące się gięciem plexi i cięciem na wymiar można u nich zamówić takie coś w dwóch kawałkach. Pewnie chcesz zrobić jako firmową miarkę mel'sa więc i tak będziesz musiał nakleić swoje logo więc wystarczyłoby naklejkę zrobić na czymś ala cerata żeby się gięło i powinno być ok. Jak ktoś wymyśli coś lepszego to sorry. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Naklejka to nie problem. Mogę sobie sam zaprojektować. Gorzej z wykonaniem części twardych.Naprawdę nikt nie wie do kogo uderzyć? Obiecałem poprawę tak więc wrzucę kilka fotek. Ostatnio przyszło mi trochę zabawek zza dużej wody.Na początek 2 woblerki trollingowe. Killer 10-tka dla porównania wielkości Teraz przynęta, która podoba mi się okrutnie! Tzw, Bucktail. Ta ze zdjęcia jest po prostu piękna. Zafascynowały mnie trochę przynęty na Muskie i na pewno będę próbował zrobić coś podobnego w moim stylu! Ma ona ponad 30cm PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 A teraz coś z mojej stajni. Trochę zabaw z kolorami Baby Shad'ów.Na ostatnim zdjęciu sposób mocowania w wersji płytko schodzącej. Wkrętka z drutu 1,2mm, 2 krętliki Mustada 55kg, kółka łącznikowe 80kg, kotwice 5/0 VMC 4x Strong. Nie ma mientkiej gry, a już na pewno nie ma miejsca na wtope jak to bywa przy masowo produkowanym szajsie. PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Długo wyczekiwane wideo, o które proszono mnie setki razy.Wideo poradnik jak rzeźbić łuski. Mam nadzieję, że się podoba bo kosztowało mnie to sporo pracy Tak powstał Baby Shad. PozdrM Edytowane 28 Marca 2018 przez Melanzyk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Super poradnik Maćku. Jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) super filmik szkoda że zapomniałeś języka polskiego ale rozumiem o co chodzi ......youtubemoże kiedyś ten poradnik powstanie w jęz. polskim ...pozdr Edytowane 28 Marca 2018 przez uups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Bardzo fajny filmik, dokładnie widać jak to robisz krok po kroku, na pewno wielu Twórców skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Zazdroszczę cierpliwości i dokładności???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 super filmik szkoda że zapomniałeś języka polskiego ale rozumiem o co chodzi ......youtubemoże kiedyś ten poradnik powstanie w jęz. polskim ...pozdrJezyka polskiego nie zapomnialem i nie zapomne. Kanal moj jednak prowadzony jest w jezyku angielskim z racji ze o ile dobrze pamietam widownia z Polski w moim przypadku to całe 6%? Jak tylko znajde chwile pokaza sie napisy PL jak w wiekszosci moich filmów. Dziś juz nie dałem rady bo na nogach jestem od wczoraj od 17-tej. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Panowie w dziale charytatywnym wrzucilem kolejna zbiorke. Tym razem dla Kasi, ktora w wypadku na motocyklu straciła męża a teraz może stracić rękę. Zapraszam pod ten link - http://jerkbait.pl/topic/107938-pomoc-dla-kasi-uratujmy-jej-r%C4%99k%C4%99/W zamian mamy dla Was bardzo ciekawe wękarskie nagrody! PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Wrzuciłem na jutuba filmik nagrany podczas wyprawy z Nathanem Edgellem. Zaapraszam do obejzenia Jutro postaram się wrzucić jakieś postępowe fotki z warsztatu. PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Wrzuciłem na jutuba filmik nagrany podczas wyprawy z Nathanem Edgellem. Zaapraszam do obejzenia Jutro postaram się wrzucić jakieś postępowe fotki z warsztatu. PozdrMjuż jest "Jutro" a fotek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Jutro się jeszcze nie skończyło Dopiero do domu dotarłem, byłem z Frankiem na pokazie samochodów amerykańskich i zbieram szczęke z podłogi. Hot rody z lat 30-tych, takie cuda, że hej. Kilka fotek z tego tu też wrzucę bo warto zawiesić oko na takich cudach. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Hejka, Jakby ktoś szukał to na giełdę wrzuciłem echosondę Helixa 7-ke - http://jerkbait.pl/topic/109594-s-helix-7-chirp-gps-g2/#entry2381803 Oferta ważna tylko do południa. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Mój ostatni edit z Lough Ree International Pike Festival, czyli z największych zawodów szczupakowych w Irlandii. PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Kapitalne widoki tych płynących łódek - jak jakieś nieziemskie stwory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Kapitalne widoki tych płynących łódek - jak jakieś nieziemskie stwory... Dzieki Romek! Takie cudo do mnie niedawno przylecialo. Xzoga wylicytowana w aukcji charytywnej, którą prowadzilem na jerku.Komplet sic, korek i pianki najwyzszej jakosci po prostu miód i malina. Wyrzut do 300g Niedlugo obiecuje, ze w watku bedzie sie duzo dzialo. Uwolnilem sie od pracy, teraz potrzebuje troche czasu na ogarniecie się i zabieram się za podbijanie rynku a co! PozdrM 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Ojjj gumiś będzie latać oj będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Powodzenia @Melo. Trzymam kciuki żeby poszło po Twojej myśli. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi