drag Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Macieju,co do kijów coś tam się da znaleźć.Tylko cyfra dość konkretnie wali po kieszeni.Gdzieś kiedyś przyuważyłem to wrzucę bo są w tej serii kije pod Twoje gumy a nawet większe .Tylko jak na moje,jak na takie gramatury przynęt to trochę krótkie.https://zenaq.com/rod_zenaq/rod_fantastic/gla/gla_en.htmlNawiasem mówiąc,rozpiętości cw.w tych "lżejszych" kijach też ciekawe. Edytowane 12 Marca 2019 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Macieju,co do kijów coś tam się da znaleźć.Tylko cyfra dość konkretnie wali po kieszeni.Gdzieś kiedyś przyuważyłem to wrzucę bo są w tej serii kije pod Twoje gumy a nawet większe .Tylko jak na moje,jak na takie gramatury przynęt to trochę krótkie.https://zenaq.com/rod_zenaq/rod_fantastic/gla/gla_en.htmlNawiasem mówiąc,rozpiętości cw.w tych "lżejszych" kijach też ciekawe. No własnie, są za krótkie. Jak dla mnie musi być ok 2,7m. Takimi przynetami da sie rzucic krótszym kijkiem ale nie jest to komfortowe jezeli łowisz nimi cały dzien czy dwa + zaciecie krótkim kijem sie rozni od długiego.Jak widzisz na rynku duzych przynet jest bieda jezeli chodzi o dobre kije i nie za milion monet PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Mel czym malujesz gumy?Areo czy jakieś inne ustrojstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Mel czym malujesz gumy?Areo czy jakieś inne ustrojstwo? Hej uzywam aerografu. Farby CAB i te z Belgii. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Siemanko.Powoli będę uzupełniał braki w wątku. Na początek podzielę się sytuacja jaka przydarzyła mi się wczoraj.Wybrałem się na szybka 1.5h sesje na okonki. Ławice krążyły w koło i co chwile wpadała jakaś ryba, raz mniejsza, raz większa. Nagle za moimi plecami zauważyłem front deszczowy. Mega ulewy, które dosłownie przeszły za moimi plecami i wtedy patrząc w wodę zauważyłem setki okoni zawieszonych pod powierzchnią. Ryby były jakby na haju i podczas prowadzenia przynęty stukałem w nie raz za razem. Po 2-3 minutach ryby znów zniknęły i naglę zaczęło się widowisko. Dookoła mnie małe rybki zaczęły wyskakiwać z wody jedna po drugiej więc zapewne te okonie weszły w tryb ostrego żerowania. Niestety nie udało mi się żadnej skusić do brania. Spotkaliście się kiedyś z podobną sytuacją?PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Może są meteopatami i zapadły w letarg jak część nas w czasie przejścia frontu. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Maciek, spadające gwałtownie ciśnienie je tak "uśpiło". Nieraz widywałem podobne zjawisko nie tylko z okoniami w roli głównej, ale nigdy nie trafiłem na "odpalenie" po czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Ten deszcz mnie jakby tylko dotknął. Najgorsze przeszło bokiem i było grubo u mnie w mieście. Myślę, że po paru minutach ciśnienie mogło wrócić do normy i to je odpaliło. Wczoraj wieczorem zabrałem Franka na godzinkę i młody dał radę złowić 5 szt. Całość w 100% złowione samemu, od zarzutu po zacięcie i hol.Największy a zarazem jego PB około 35cm nie chciał zapozować do fotki i wskoczył do wody zanim zdążyłem odpalić aparat PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Franek nie zwalnia. Ostatnio polowił kilka okoni i przyłowił ładnego pstraga A tutaj fotka jego obecnego PB. W sumie to wypuścił rybę zanim ją zmierzyliśmy także rekord jest ale nie wiadomo jaki Z ostatnią rybą Franek bierze udział w konkursie ryby miesiąca organizowanym przed jeden Irlandzki sklep wędkarski i chciałbym Was prosić o kliknięcie w ten link - https://www.facebook...8140751/?type=3 i posłanie lajka. Udostępnienie zdjęcia znajomym pomogło by też bardzo! Dziękuję! PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Powolutki będą spamował moimi ostatnimi pracami Troszkę gumy na początek A teraz stare i sprawdzone jerki.PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Witam. Jako, że przynęty stały się moją pracą na pełny etat powoli pracuję nad budową strony i sklepu internetowego. Niedługo na moim profilu na Facebooku pojawi się gruby konkurs. Za każde zdjęcie z moimi przynętami będą nadawane pkt, pod koniec roku pkt zostaną policzone i odbędzie się losowanie ciekawych nagród.Jak ciekawych to zobaczymy wkrótce. Jeżeli ktoś posiada jakieś fajne fotki moich przynęt (coś co można umieścić w katalogu luba na www) albo jakieś fajne fotki rybonów złowionych na moje przynęty proszę o wysłanie ich na photos@melhandmadelures.com. Wszystkie szczegóły i punktacja pojawią się niedługo na stronie www, Facebooku oraz w moim wątku.Po raz pierwszy od 9 lat mam przynęty dostępne od ręki powolutku buduję zapasy na otwarcie sklepu internetowego także jakby ktoś coś chciał to zapraszam na priv. Powolutku będę także nadrabiał zaległości jeżeli chodzi o fotki z rybami. Ostatnio niewiele fotografuję bo wszystko jest filmowane ale kilka fotek raz na jakiś czas się napewno pojawi. Poniżej 2 fajne ryby złowione podczas irlandzkich zawodów na jeziorze Ree. Na początek ryba 98cm, która tak ostro walczyła, że byłem pewny, że mam do czynienia z rybą 115+, jak ja spakowałem do podbieraka, w którym wygląda śmiesznie przy Baby Shadzie popatrzyłem się na nią i zapytałem sam siebie "co do cholery, dlaczego taka krótka" Całość mam na wideo więc będzie można posłuchać komentarzy jakie towarzyszyły przy tym holu już niedługo Kolejna ryba zawodów była już mniejsza (fot wyżej) po czym zmieniłem Baby Shada na Piranie w kolorze Nemo i udało się złowić rybę gwarantującą 3 miejsce w zawodach - 101cm. Poźniej było jeszcze kilka 80tek ale z racji, że były to zawody a czas uciekał nieubłaganie to już ich nie fotografowałem.Na tą przynętę tylko w tym sezonie złowiłem już 5 ryb przekraczających metr i całą masę dziewięćdziesiątek parątek PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego Melu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Wszystkiego Naj Maćku, 100 lat albo jeszcze więcej. -=●=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Stu szczęśliwych lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Maciek, wszystkiego najlepszego! ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Dzięki Panowie. Ostatnio próbuje odrobinę rozruszać mój wątek ale jakoś ciężko "zmusić" innych do komentowania. Jak widać wystarczy mieć urodziny i komentarze pojawiają się same Trzeba będzie jeszcze kija razy w roku zrobić urodziny i wątek będzie aktywny jak za dawnych czasów PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Musisz jak kilku lurebuilderów cycki czasem pokazywać to się sam rozrusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Eeee Piotr moje cycki juz obwisły. Kto by chciał na to patrzeć PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Nie powiesz, że dewizowego lurebuildera nie stać na chirurga plastycznego. Podniesie, powiększy i zrobisz sobie elegancki prezent urodzinowy. Happy birthday! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Tylko jak już będiesz je robił to zarost zgól, bo wiesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zwycięzca Eurowizji A.D.2020? "Ręce mogę ogolić, ale paluchów nie odrąbię". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Trochę żeście Panowie z kursu zboczyli trochę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 W końcu się doczekałem. Niedlugo premiera sklepu internetowego PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Długo każdesz czekać na siebie dobrze że warto ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Długo każdesz czekać na siebie dobrze że warto Kazałem Ci czekać? W życiu! zapraszam na priva jak coś PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi