ezehiel Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Mel, a takie coś?https://detail.en.china.cn/provide/p142280172.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Marcin to jest dalej plastik. Osobiście, źlę się z tym czuję, że używam tych plastikowych worków ale nic innego nie ogarnę, przynajmniej na tą chwilę. Coś takiego do Shada musiałoby mieć 35cm szerokości, przy tym extra elemencie z góry opakowanie 1 przynęty musiałoby być większę od kartki A4 a w sklepach 5 przynęt zajęłoby całą ścianę. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Kojarzysz ciastka z Mcdonalda? Zrób coś takiego, dodaj okienko żeby było widać przynętę. Trzeba zrobić wykroinik jakiś wzór do druku byś zrobił.Z drukarni dostałbyś półprodukt w domu z młodym byś kleił. Nie powinno być drogie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Mam pomysł w głowie, i właśnie będę potrzebował kogoś kto mi wykrojnik ogarnie według mojego projektu.Do tego myślałem o zakupie lasera i wypalaniu grafiki samemu. Nie musi być przecież kolorowo.Od dłuższej chwili bawię się gilotyną i próbuję różne opcje. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 o coś takiego mi chodzi - https://opakowaniakrakow.pl/pl/p/Pudelko-Tortilla-srednia-94-x-32-x-210-mm-100-szt.opak./1405 tylko trzeba by zrobić ucho do powieszenia na jednym z boków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 https://pl.aliexpress.com/item/32799755979.html?spm=a2g17.search0302.3.45.69fd2dfdk7FWHm&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_0,searchweb201603_0,ppcSwitch_0&algo_pvid=df9f475a-95f9-47a2-a37a-53095621bcfe&algo_expid=df9f475a-95f9-47a2-a37a-53095621bcfe-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek M Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Hej jak będziesz miał pomysł jak to ma wyglądać mogę pomóc w zrobieniu wykrojnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Projekt pudełka eko. Co myślicie? Niestety jerkbait powykręcał zdjęcia i nie wiem jak je naprostować.PozdrM 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie wiadomo jak silikon będzie reagował z tekturą, a ta specjalnie powlekana, wcale nie jest ekologiczna.Jak chcesz, żeby było eko to zmień folię na PET, bo go łatwo poddać recyklingowi i tyle w temacie.To silikon, jaki sens pakować go w eko opakowanie jak sam w sobie nie jest ekologiczny? To samo dotyczy lakierowanych woblerów, czy to drewnianych, czy z żywicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 No Maciek wyszło w ci..e, w sensie super. Tylko czy nie wypada?Czy nie będziesz się jebał z paskami papieru? Jeżeli to jeden arkusz- będzie się rwać i może być problematyczne. Ale wygląda nieźle. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie wiadomo jak silikon będzie reagował z tekturą, a ta specjalnie powlekana, wcale nie jest ekologiczna.Jak chcesz, żeby było eko to zmień folię na PET, bo go łatwo poddać recyklingowi i tyle w temacie.To silikon, jaki sens pakować go w eko opakowanie jak sam w sobie nie jest ekologiczny? To samo dotyczy lakierowanych woblerów, czy to drewnianych, czy z żywicy... Cześć Michał. Niestety zdecydowana większość przynęt nie jest ekologiczna, bo to ołów, bo to różne chemie itp. Generalnie przynęta jeżeli się używa odpowiedniego sprzętu powinna zostać w pudełku wędkarza na dłuuuugo. Wiele razy widziałem czy to na żywo, czy to na zdjęciach na Fejsie czy nawet na Jerkbaicie pozującego wędkarza z rybą a za nim plastikowe opakowanie po przynęcie, które często przy podmuchu wiatru kończy w łowisku. W przypadku kartonu szkoda jest niewielka a gdyby Shad był zapakowany w 35cm pudełko plastikowe wiadomo ile takie się rozkłada. Folia PET jest spoko jeżeli opakowanie skończy w kontenerze na recykling bo jeżeli skończy w jeziorze to wiadomo. No Maciek wyszło w ci..e, w sensie super.Tylko czy nie wypada?Czy nie będziesz się jebał z paskami papieru?Jeżeli to jeden arkusz- będzie się rwać i może być problematyczne. Ale wygląda nieźle. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaMarcin Shad będzie podwiązany od góry sznureczkiem parcianym. Na chwilę obecną trzyma się na wcisk i się nie rusza i tak docelowo będzie. 2 groty pierwszej kotwicy normalnie są równolegle do ściany pudełka ale tu się nie zmieściło bo wyszła mi szerokość za mała. Groty te będą schowane w ściankę pudełka. W pierwszym prototypie tak zrobiłem i wyszło naprawdę ciekawie. Poprzeczne paski są po to aby zasłonić grot drugiej kotwicy. Jest to wersja na sklepy bo w sklepie internetowym będzie info że Shady są pakowane luzem, no chyba że ktoś bardzo chce takie pudełeczko, ale zwiększa to wagę całości i w przypadku zamówienia np 3 Shadów wysyłka nie zmieści się już w kilogramie i cena skacze na kolejny poziom. Dla przykładu zakup 3 Shadów luzem a zakup 3 Shadów z pudełkami wzrośnie o jakieś 4€ kosztów wysyłki. PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Przeczytałem niedawno CAŁY wątek. Od początku. Wcześniejsze kroki pamiętam z innego Forum.Maciek jesteś wielki! O przynętach i ich łowności napiszę innym razem, ale jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego zaangażowania i perfekcjonizmu. Fajnie było zobaczyć zdjęcia z pięknymi rybami z ludźmi z FM. Chyba bedę musiał odkurzyć parę łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Ja też tu lubię wracać Czyta się wspomina i cieszy się człowiek że gdzieś są podobne wariaty .PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Dzięki Panowie. Fajnie, że ktoś tu jeszcze zagląda. Przyznam szczerze, że po kilku postach sam po sobie odechciewa się trochę pisać. Jak będziecie aktywni, ja też będę PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Siemanko, Na mojej stronie wrzuciłem promocję z okazji Black Friday. Ceny wszystkich przynęt spadają do €25 za sztukę - https://www.melhandmadelures.com/Po wpisaniu kodu promocyjnego BlackFriday ceny zostaną zniżone.Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to zapraszam na priv i w przypadku kilku zamówień można by zrobić jakąś paczkę łączoną do Polski czy cuś.PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 @Melanzyk Popraw stronę bo wygląda tak. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) @MelanzykPopraw stronę bo wygląda tak. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Jesteś pewny, że to nie jakiś chwilowy krzak u Ciebie? U mnie działa na kilku urządzeniach mobilnych. Generalnie ponad 70% obejrzeń strony jest z telefonów i nikt się nie skarżył. PozdrM Edytowane 25 Listopada 2019 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 U mnie wszystko Oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Widać musiałem trafić na jakąś czkawkę. Bo teraz jest OK. Ziemianiałeś coś nas stronie niedawno? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Maciek pochwal się co tam nowego wyczarowałeś? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Maciek pochwal się co tam nowego wyczarowałeś? ???? Niewiele niestety. Tak tu tylko to zostawię PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Po tym pierwszym braniu bym się załamał Dwa pytania:- jakiego kija używasz do Baby Shadów?- kiedy zaczniesz rozkładać podbierak przed łowieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Hejka.Obecnie używam kijka Wolfcreek Lures do 350g wyrzutu. Używałem ponad rok wędki zrobionej specjalnie dla mnie przez Paula Adamsa i firmę, w której Paul pracuje czyli Harrison Advanced Rods z UK.Niestety wędka strzeliła przy rzucie po ponad roku ostrej harówki, także musiałem ją gdzieś uderzyć. Mają mi zrobić nową, mocniejsza ale się trochę ociągają. Co do podbieraka w taki sposób podbierak się zakładało na komorę w pontonie i nie zajmował miejsca. Już nie mam pontonu, kupiłem niedawno nowy nie składany podbierak także już problemu nie będzie Przy okazji pokażę coś ładnego PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Pierwszy szczupak 2019 co prawda nie mój, ale podbierałem i filmowałem! PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Panowie, osoby znające się na multikach zapraszam do tego wątku - http://jerkbait.pl/topic/134885-tranx-401-w-opa%C5%82ach/Posypał mi się chyba kołowrotek i szukam koła ratunkowego PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi