drag Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 No to obstawiam DUŻY hard swimbait „łamaniec” Stawiam na to samo.Jakiś lewiatan z drewna,co najmniej trzy części.Szczena w dół poleci.Bardzo jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Jeszcze 1.5h i jestem na miejscu w Karlstadzie. Od rana w podróży - 16h. 1.5h snu bo kończyłem konkursowa przynętę. Wyszło tak jak chciałem i jestem w 95% zadowolony! PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Pokazuj co tam stworzyłeś???????? Już dluzej nie wytrzymamy ???? Edytowane 25 Stycznia 2020 przez patryk123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Patryk spokojnie, doczekasz się Od siebie napiszę, że wrażenie będzie hihi Ale nakład pracy jaki Maciej w to włożył.. brak słów, ja bym się poddał. Wiedząc jakie przynety wygrywały poprzednie edycje, to wabik - wabiczek może bardziej hehe - nie tylko wygra, ale rozp... system i wprowadzi nową jakość podnosząc poprzeczkę na granicę atmosfery. Coś czuję, że w tej chwili koło Melka jest tłum ludzi zbierających szczęki z podłogi ???? P.S. Fama głosi, że Melek został zasypany zamówieniami z ... ośrodków zarybieniowych ???? Edytowane 25 Stycznia 2020 przez morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Maciek serdeczne gratulacje za zdobycie Nagrody Publiczności na Bait Rash 2020.Reszty szczegółów nie znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Najważniejszy szczegół jest taki, że na facebook'u Melka można obejrzeć to cudo. Polak potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Fajny pike!! czekamy na szczegóły: długość, waga? Edytowane 26 Stycznia 2020 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 To cudo oglądałem w zasadzie od początku procesu produkcji.Jedynie ostateczne malowanie było dla mnie zagadką, bo Maciek robił to biegnąc na samolot ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Fejsbuk, srejsbuk. Tu bym chętnie zobaczył. Czekam z niecierpliwością. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Lenny wszystko będzie. Wrzucę fotki z budowy itp jak tylko wrócę do domu. Jestem obecnie w Sztokholmie, dziś wieczorem lot do Frankfurtu a później do Dublina. Na koniec 1,5h w samochodzie i będę w domu w środku nocy. Nie dodałem zdjęć bo wrzucanie ich na forum to koszmar z telefonu. PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Lenny wszystko będzie. Wrzucę fotki z budowy itp jak tylko wrócę do domu. Jestem obecnie w Sztokholmie, dziś wieczorem lot do Frankfurtu a później do Dublina. Na koniec 1,5h w samochodzie i będę w domu w środku nocy. Nie dodałem zdjęć bo wrzucanie ich na forum to koszmar z telefonu. IMG_20200126_144721-01.jpeg PozdrMKiedyś bym polecił tapatalk ale teraz jak chcą kasę to niestety upload tylko z kompa. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Czekamy na wymiary i wagę. I gratulacje za dyplom od publiczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Przynęta długości 37.5cm. Waga wyszła 320g. Poniżej kilka fotek z budowy. Podczas targów odwiedził mnie pewien Pan, nie dał się niestety namówić na łowienie Baby Shadem na kolejnym zdjęciu coś co podano nam do picia podczas imprezy integracyjnej. Wódka z ogórkami i smeltem (w PL to chyba się nazywa stynka?). Smelty i ogórek czekały na Bait Bash w marynacie z wódki okrągły rok Na ostatniej focie ja i Melosh, który przyleciał aż ze Stanów. Melosha prace są zapewnie dobrze znane! PozdrM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Nie wiem czy wspominałem wcześniej ale za niecałe 3 tygodnie widzimy się na Rybomani w Poznaniu. Zapraszam wszystkich do strefy rękodzieła na stoisko Mel Handmade Lures! W związku z tym otrzymałem od organizatorów trochę darmowych wejściówek. Posiadam wejściówki VIP na piątek oraz zwykłe na sobotę i niedzielę. Kilka chciałbym rozdać tutaj na jerkbaicie! Osoby zainteresowane darmową wejściówką proszę o napisanie posta dlaczego właśnie Tobie powinienem dać wejściówkę a z najciekawszych postów wybiorę kilku zwycięzców.Na koniec proszę o napisanie w który dzień byście chcieli odwiedzić targi gdyż jak napisałem wyżej są dwa różne pakiety wejściówek! PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Napiszę prosto i krótko.Poproszę jedną wejściówkę VIP, motywuję to faktem, iż już sobie zawnioskowałem o urlop w piątek 06.03.2020 - nawet przełożony mi zaakceptował więc już wyjścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Napiszę prosto i krótko.Poproszę jedną wejściówkę VIP, motywuję to faktem, iż już sobie zawnioskowałem o urlop w piątek 06.03.2020 - nawet przełożony mi zaakceptował więc już wyjścia nie ma Jest Twoja wyślij meila na priv PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jest Twoja wyślij meila na priv PozdrMDziękuję, nie spodziewałem się. Poszło PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Dziękuję, nie spodziewałem się. Poszło PW.Luz wpadnij przybić pionę. Wieczorem wyślę meila. Jeszcze jacyś chętni? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 To i ja proszę dla mnie i dla szwagra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Stali bywalcy Warta i Odra.Jeśli można sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Może to śmieszne ale urlop na piątek bez akceptacji.Zostaje sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Witam, chciał bym prosić o dwie wejściówki VIP na piątek dla mnie i dla mojej żony. Motywacją niech będzie to, że nigdy jeszcze nie byliśmy na imprezie tego typu oraz odległość jaką muszę pokonać: ponad 600km. Chciał bym pokazać mojej lubej, że to co do tej pory kupiłem to dopiero początek pięknej przygody z wędkarstwem. Dziękuję Edytowane 18 Lutego 2020 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
struna Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Witam. Potrzebuję trzy wejściówki na sobotę jeśli to możliwe, a dlaczego odpowiem humorystycznie " bo one man się po prostu należały" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Siemka! A ja chciałbym trochę złamać Twój regulamin... Mam na myśli drogę wymiany... 3 wejściówki na sobotę za garść woblerów dla Twojego Franka na okonie i może pstrągi... U mnie leżą a może akurat młody coś zahaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi