Skocz do zawartości

Melanzyk - jerki i swimbaity

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Może znajdzie się coś na sobotę dla mnie i mojej żony , którą od 10 lat powoli urabiam i przekonuję do wędkarstwa. W tej chwili najbardziej podoba się jej spinning jako dziedzina wędkarstwa oraz multiplikatory jako sprzęt. Do tego zachwyca się misternymi przynętami- w tym gumami o pięknych kolorach :).

Pozdrawiam- Tomek

Jeśli jest szansa, to i ja POPROSZĘ wejściówki dla kolegi @Franc i dla mnie  na 7.02. (@Franc przyjedzie, aż z dalekiego Płocka na tę imprezę :) )! Chętnie się z Wami poznamy i porozmawiamy o tym, o czym w domu z rodzinką nie zawsze się da, czyli o naszej pasjii!... :) 

• Like 1

Jeśli jest szansa, to i ja POPROSZĘ wejściówki dla kolegi @Franc i dla mnie  na 7.02. (@Franc przyjedzie, aż z dalekiego Płocka na tę imprezę :) )! Chętnie się z Wami poznamy i porozmawiamy o tym, o czym w domu z rodzinką nie zawsze się da, czyli o naszej pasjii!... :)

Oczywiście miało być: "...na sobotę 7.03."... a nie jak powyżej... ...Właśnie w sobotę chciałbym się z Wami "pomądrować" na wędkarskie tematy... :D

• Like 1

Panowie potrzebuję pomocy. Od 6 tygodni nie przychodzą mi sprawdzone kółka łącznikowe z Chin a za 3 dni wyruszam na Rybomanię. Przynęty będę musiał uzbrajać na miejscu jak zdobędę jakieś kółka.

Czy posiada ktoś spory zapas kółek i by odsprzedał bądź posiada ktoś namiar gdzie mogę znaleźć kółka w przystępnych cenach? Jak patrzę po internetach i widzę ceny kółek w PL to aż włosy wypadają. Po 1.5-2zł za jedno kółko to gruba przesada. Nawet gdybym do końca zwariował i kupił te najdroższe to żaden sklep w którym sprawdzałem nie ma ilości ok 250sz. 

Posiada ktoś namiary na jakąś hurtownię?

Pozdr

M

Mel. Fajnie było przybić z Tobą piątkę na Rybomanii, porozmawiać, podziękować za zaproszenie i kupić sławną piranię. Moja żona również pozdrawia i żałuje, że nie mogła być. Ciągle myślę nad wędką na Twoje wielkie gumy. Jak możesz to zdradź model ( na priv?), którego chcesz używać. Może zgapię od Ciebie ;). Pozdrawiam- Tomek

Fakt,po wejściu szedłem do Ciebie od razu. Brak jakichkolwiek informacji sprawił, że do hali 5A dotarłem na końcu, i to tylko dlatego, że na stanowisku WŚ Rafał powiedział mi co i jak.

Najlepsza Rybomania na jakiej byłem, bo:

-W końcu się spotkaliśmy

-Mam Piranie i gumcię

-przy okazji spotkałem wielu znajomych

-mogłem parę rzeczy zobaczyć

-kupiłem garść materiałów muchowych, których nie tylko w mojej wsi ale i w pobliskich miastach próżno szukać

- Byłem na Rybomanii pierwszy raz ????

Pojechałem na Targi dla ludzi, nie dla sprzętu. Nie zawiodłem się,tylko czasu brakło.

• Like 1

Też nie ukrywam, że trafienie do Ciebie zajęło mi sporo czasu. Dopiero na koniec już zrezygnowany przypadkiem trafiłem. Grunt, że się udało :)

btw

Ciekawe czy ta dziewczynka dziś przyjdzie po obiecany prezent, który wczoraj chciała kupić ;)  ;)  ;)

Też nie ukrywam, że trafienie do Ciebie zajęło mi sporo czasu. Dopiero na koniec już zrezygnowany przypadkiem trafiłem. Grunt, że się udało :)

btw

Ciekawe czy ta dziewczynka dziś przyjdzie po obiecany prezent, który wczoraj chciała kupić ;)  ;)  ;)

To był chłopczyk z kucykiem? :) Dostał prezent :) dozbrojkę mu doślę pocztą :) 

Pozdr

​M

• Like 1

Może chłopczyk, za bardzo nie zwracałem uwagi. Widziałem dziecko z warkoczykami i stąd takie stwierdzenie  ;) .

Co do samego prezentu, było widać że bardzo chciał te gumę. Wielki plus dla ciebie za to że mu nie sprzedałeś, a w prezencie dałeś. :clappinghands:  :clappinghands:  :clappinghands: