andre99 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 witam,,no właśnie zawsze się znajdzie jakaś kanalia co by człowiekowi zepsuć nastrój a ich co raz więcej////,,,bardzo młody wędkarz łowi bardzo dużą rybę,,czy może być lepiej,?,,Gratulacje dla syna i Tobie Melanżyk,,,,Pozdrawiam,,Heeejjj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 A ja się przywitam po Rybomanii. Miło było Cię spotkać i zamienić kilka słów o wędkach do Twoich przynęt. Dziękuję za radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) Cześć , planujesz może Maciek jakąś paczkę z twoimi prezentami wysyłać do Polski , bo chętnie bym się zaopatrzył w kilka twoich przynęt ..Próbowałem pisać na priv ale chyba masz pełną skrzynkę ?Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2024 przez Jaroch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Hej. Mam dzis straszne problemy z netem i nie jestem w stanie oproznic skrzynki. Paczki do PL robie regularnie. Napisz prosze do mnie na WhatsApp +353894005090PozdrM Cześć , planujesz może Maciek jakąś paczkę z twoimi prezentami wysyłać do Polski , bo chętnie bym się zaopatrzył w kilka twoich przynęt ..Próbowałem pisać na priv ale chyba masz pełną skrzynkę ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi