adamekkp Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Też bym się pisał ale zależy ile sobie zażyczysz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Też bym się pisał ale zależy ile sobie zażyczysz :) Adamku ja nie chce na tym żadnych biznesów robić. Jak ktoś będzie chciał to dostanie po kosztach. A jakby te były za wysokie to się może sam dorzucę. A jaby te były w miarę niskie to może sam zasponsoruje kilka sztuk....Zobaczymy. Napisałem w czasie świąt do kilku firm i poczekamy na wyceny PozdrawiamM Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Melanzyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Leję Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 nie miałem tu na myśli żadnego biznesu, choć nie ma co ukrywać, że cena to ważny współczynnik, daj znać jak już coś będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mateuszu ja jak coś robię to musi być zrobione dobrze Jak będą ściągały mamuśki (jedne i drugie) to też piszę się na koszul jakiś byle nie po 20 Jurków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 SIemankoWczoraj spędziłem z 11h na na wodzie w poszukiwaniu szczupaków. Niestety nie było nam dane połowić Przez pół dnia nie było nawet kontaku z żadnym szczurkiem co było aż dziwne. Przerzuciłem wczoraj chyba wszystkie przynęty z mojego pudła i nic! Dopiero po południu jakiś kontakt z rybami. Kumpel zaczał pierwszy, po ok 30 min udało się i mi. Tyłek uratowała Pirania w kolorze Brown Trout. Najlepsze jest to że wyskoczyła przy pontonie, wytalepała Piranię z pyska i zrobiła salto prosto do podbieraka!Później znowu długo długo nic po zmianie na nową nieznaną miejscówkę zaciąłem dużą rybę na nowego szczupaka v2 ale niestety po 1 min holu ryba spada nie pokazując swoich rozmiarów ehh Na koniec wyłamię się i pokazę jako pierwszy konkursowego szczupaka v2 to ten między Piranią a Troutem Na początku łowienia kumpel zaciął na Pedalucha sieci kłusownicze... Podpływamy do "zaczepu" a to się okazuje być siatami pełnymi węgorzy, kilka mega dużych hybryd i małych szczupaczków.... jeden z węgorzy i jeden mały szczupaczek próbowali ucieć przez oczka ale utknęli.... Musieli być tam chwilę bo mieli jakby obręcz prawie wrastającą w skórę, obie ryby delikatnie wyciąłem i wypuściłem.Po zgłoszeniu tego zdarzenia do odpowiednich organów panowie inspektorzy byli na miejscu w 35-40min. Uwolnili wszystkie ryby i powiedzieli, że poszukają w zatoce czy nie ma tego więcej. Później dostałem telefon, że znaleźli jeszcze jedną sieć niedaleko.Uratowaliśmy z 300ryb, głównie węgorzy, chyba tylko jeden mały okonek nie dał rady... Nie wrzucam zdjęć bo nie jestem pewny czy zdjęcia sieci z rybami nie łamią regulaminu mimo, że cała sprawa zakończyła się pozytywnie dla 99,5% ryb. PozdrawiamMelek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Na koniec wyłamię się i pokazę jako pierwszy konkursowego szczupaka v2 to ten między Piranią a Troutem P1070966v2.jpg Jakieś kiepskie farby stosujesz, cała spłynęła. Jak tym łowić, czapka niewidka czy szarpak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Andrzeju te v-dwójki są tak tajne i łowne, że przy ich fotografowaniu nastąpilo zakrzywienie czasoprzestrzeni ciekawę czy uda Ci się to ominąć A tak na serio to wysłałem na konkurs tego brzydszego żona się uparła, że niby jest ładniejszy... wszyscy komu pokazuję zdjęcie twierdzą jednogłośnie, że ten co u mnie został jest dużo lepszy. Jak to skomentował moj znajomy szwet kobiety nie mają za grosz gustu PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zdjęte właśnie z suszarki. Jeszcze kotwicę i można wysyłać Po co komuś 5 takich samych? PozdrawiamM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A tak na serio to wysłałem na konkurs tego brzydszego żona się uparła, że niby jest ładniejszy... wszyscy komu pokazuję zdjęcie twierdzą jednogłośnie, że ten co u mnie został jest dużo lepszy. Jak to skomentował moj znajomy szwet kobiety nie mają za grosz gustu To szanowną Małżonkę trzeba było razem z jerkiem podesłać w roli hostessy. Kobiety mają swoje sposoby by "ich" było na wierzchu. Rola modelki asystującej przy woblerze z pewnością dobrze by nam zrobiła... Co do czasoprzestrzeni może być problem, jestem przyziemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zdjęte właśnie z suszarki. Jeszcze kotwicę i można wysyłać Po co komuś 5 takich samych? A kto bogatemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Kuźwa jak ja już bym chciał wrzucić zdjęcia konkursowego szczupaka!Jutro testy na zwierzętach nowego modelu! Pewnie będzie słabo bo ma być tafla i żar z nieba ale jadę, nie wysiedzę w domu! Nie wrzucaj, niech czeka nas niespodzianka, choć ja najszybciej ją zobaczę Fajne gadżety zawsze chętnie przygarnę Dla mnie niespodzianka już przestała być niespodzianką Powiem tak obie wersje: v1 i v2 wymiatają, fajnie jeszcze żebym wiedział który jest który żartuję zdjęcia v1 widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Witam.Dziś otrzymałem nowe logo wraz z prawami autorskimi. Niedługo pojawią się jakieś gadżety i ubrania z takimi wzorkami Mam nadzieję, że się podoba PozdrawiamM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Podoba się, podoba. Chłopie, Ty nie kombinuj z gadżetami. Rób przynęty,bo żaden gadżet ich nie zastąpi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Robię, robię. Dziś między nockami spałem tylko 4h wygląda na to, że jutro będę miał extra nockę W najbliższe 2 tygodnie muszę zrobić 40 przynęt będzie ciężko... mam nadzieję, że się wyrobie!27-go zaczynam 7 dni na wodzie z kolegami @slider@ i RUDI75. Później juz na spokojnie zamówienie na otwarcie sezonu (1 czerwca) na musky. PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Logo super ! Szczupak jaką ma złość w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zrób jakąś fajną czapkę z logo bo szukam już czegoś na łeb ze 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Czapkę to i ja bym zakupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Gofer, Adam zapisani czapka będzie z dobrych materiałów z logiem haftowanym. Na początek wezmę 10-15szt. Być może będzie gratisem do zamówień, zobaczymy PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Być może będzie gratisem do zamówień, zobaczymy PozdrawiamM Dopiero teraz po zamówieniu to mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam.Dziś otrzymałem nowe logo wraz z prawami autorskimi. Niedługo pojawią się jakieś gadżety i ubrania z takimi wzorkami logo.jpg Mam nadzieję, że się podoba PozdrawiamMTroszkę przypomina ,,woblery z bielska,, niedziwne obaj robicie świetne wabie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja też do czapki! i czekam na info kiedy płoć na wylocie będzie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Gofer, Adam zapisani czapka będzie z dobrych materiałów z logiem haftowanym. Na początek wezmę 10-15szt. Być może będzie gratisem do zamówień, zobaczymy PozdrawiamMI ja bym się pisał na czapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja też do czapki! i czekam na info kiedy płoć na wylocie będzie :-DRadku z płocią trzeba będzie poczekać. Do następnej niedzieli muszę zrobić 40 przynęt! Mam nadzieję, że do tego czasu uda mi się chociaż moją płoć skończyć. Później 7 dni łowienia z chłopakami. Wtedy na bank się wezmę za płocie i szczupaki v2. Z czapkami to mejluje z kilkoma firmami, ale nie każda chce ze mną rozmawiać bo nie bawią się w małe ilości. Jest tego od groma, ale większość to lipa jest. Ja chcę coś fajnego A teraz z innej beczki.... wiosna przyszła to i strzeble się wylęgły PozdrawiamM 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi