sukingad Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A tak, rzeczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 wielka kropa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 https://www.instagram.com/p/BEpLhXMLBUe/ Tutaj ciut lepiej widać kolory. Filmik na instagramie. Ci co mają tam konto oczywiście klikają "Obserwuj" a co Da się filmik umieszczony na instagramie dodać w forum? Tak jak z filmikami z Youtube? PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Kolory zaiście ... gaciowe (choć kiedyś, dzięki takiemu różowi/gaciowemu, doprowadziłem partnera z łodzi do spazmów i rozpaczy...tylko na to gryzły okonie (grube)!)Ja tam wybieram tego, tradycyjnego szczupaka. Jedzie ze mną na inauguracje "szczupakowania" 2016 na Żarnowiec. Liczę na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Te "majtadory" mogą być bardzo skuteczne,ciekawe połączenie różu i pomarańczy ,i ta czarna dziura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 To jest bardziej żółć wymieszana ze złotem. Od przodu i na tyle z dołu jest krwista czerwień PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 ...wiadomo, czarna dziura zassie wszystko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 To jest bardziej żółć wymieszana ze złotem. Od przodu i na tyle z dołu jest krwista czerwień PozdrM Niestety foto tego nie oddaje,musisz ruszyć w plener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A żebyś wiedział że rusze całe zamówienie (27szt) już gotowe i jak tylko ostatnie przynęty doschna to się wybiorę na mini sesję Teraz działam zamówienie dla jednego szalonego forumowicza. Zakupił 6szt wcześniej a teraz dobral 18 miało być na maj ale nie zdążyłem niestety PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Kolejny filmik na Instagramie pokazujący piękno oczu 3d własnej roboty - https://www.instagram.com/p/BEsyJDPrBRJ/ PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Obejrzałem film. Siedzę w robocie, więc nie mam czasu na większe formy literackie. Mam nadzieję, że nikt nie zauważy, że dostałem oczopląsu i troszkę się zaśliniłem. Wieczorem zacznę mościć miejsce w pudełku. Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Niestety muszę Cię zmartwic. Ta partia zamieszka na Nitro Zv12 PozdrM Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Kolejny filmik na Instagramie pokazujący piękno oczu 3d własnej roboty - https://www.instagram.com/p/BEsyJDPrBRJ/ PozdrMMasz jakieś lewe konszachty z okulistami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Bob, że co? Miałem siedzieć cicho i przywalić z zaskoczenia w trakcie, ale skoro już się "wygadało" to pochwalę się i tu Poznaje ktos? PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotmal1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Ależ będziesz miał towarzysza..... super ???? Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez piotmal1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Oczy jak prawdziwe to się zastanawiam skąd masz? pierwsza myśl prosta .... od okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Poznaję! To Trout! A ten rozczochrany typ ze zdjęcia... Nie. Z Liverpoolu kojarzę tylko Beatlesów i kilku piłkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mówiłeś, żeby nic nie mówić, i wygadałeś wszystkim... Tak to się z Tobą umawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Oczy jak prawdziwe to się zastanawiam skąd masz? pierwsza myśl prosta .... od okulisty Bob te oczy to żadne szachermachery z okulistami, to połączenie super zdolności Fotoszopowych i mojej zajebistości Janusz sorry. Paul wygadal pierwszy. Plan był wrzucić foto szklaneczki dobrego trunku z kilkoma jego wyrobami i z naszymi wlochatymi buziami PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Fajne. W słońcu było zrobić PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Wkraczam z ostatnim ostrzeżeniem. Znów wyjeżdżasz z tym światłem. Twoja misja to pomnażać, powielać, klonować...Kolejka chętnych zawija już za rogiem, a ty zdjęcia oglądasz. A co do zdjęć to oddają urodę fotografowanej. Zdecydowanie w moim typie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To jest stara wersja. Ulepszylem (tak mi się wydaje) rzeźbienia płetw. Zaraz wyjde i trzasne jakieś foty może jak mi młody pozwoli. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Bajki Waszmość prawisz. Tego się nie da ulepszyć. A jak nie można wzroku oderwać to po co zbroić. Co widać na załączonych obrazkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Fajne. W słońcu było zrobić PozdrM Zdecydowanie potrzebne słoneczko aby błyski skrzącego pyłu było widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi