radekc1991 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Jakiś ziomek próbuje podobno na takiego wielkoluda [emoji6] Edytowane 11 Czerwca 2016 przez radekc1991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ciiii. Mistrz chyba wreszcie się zdrzemnął. Śpi już dziewiątą dobę. I dobrze. Niech sobie odpocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Nie spałem. Byłem 2 dni na rybach. Tutaj coś na co kilka osób czekało. Myślałem że będzie bardziej instruktażowe ale chyba i tak nie jest źle. Podoba się? PozdrM 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Jest czad [emoji2] Paul ogarnął temat [emoji6] Edytowane 13 Czerwca 2016 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Bardzo dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Melek , bardzo fajny filmik tylko za krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Więcej niż dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Materiał filmowy pierwsza klasa, sporo w nim pokazane. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Mat, myślałem, że bedzie bardziej instruktażowy bo materiału było sporo, ale taką Paul miał wizję więc tak zostało. Naprawdę fajnie było z nim popracować. Zajefajny z niego człowiek. PozdrM Melek , bardzo fajny filmik tylko za krótki Nie spałem. Byłem 2 dni na rybach.Tutaj coś na co kilka osób czekało. Myślałem że będzie bardziej instruktażowe ale chyba i tak nie jest źle.Podoba się?PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Coś ciekawego niedługo PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Czekałem z niecierpliwością na ten film, no i się doczekałem. I czuję niedosyt. Chcę więcej Pewnie jest w takiej, a nie innej, jak napisałeś - bardziej instruktażowej formie, bo chciał chociaż w pewnym stopniu Cię zareklamować - w pełni zasłużenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Coś ciekawego niedługo Widzę futro. Czyżby połączenie żywicznego korpusu z materiałami muchowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Coś ciekawego niedługo IMAG1134.jpg PozdrMNiedługo to mają być obiecane przynęty a nie jakieś dziwne pióra i stwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ziom obejrzałem kilka Twoich filmów i... muszę do podlogi przykleić. Wielki uklon z mojej strony. Perfekcja, perfekcja i klasa na maxa. Szczerze gratuluje talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 W zeszłym tygodniu udało mi się wyskoczyć 3 dni nad wodę.We wtorek warunki były koszmarne, szkło na jeziorze nie wróżyło nic dobrego ale udało się trafić w dosłownie 15min żerowania gdy delikatna fala przełamała idealnie płaską powierzchnię jeziora. Zameldowała się ryba ~95cm (ta z filmiku powyżej - 6:25min) na starego poczciwego Killera. 2 rzuty po wypuszczeniu ów ryby siadła naprawdę opasiona i szeroka w karku ryba w przedziale 105-110cm. Po około 3 min holu jak zobaczyłem jak jest zapięta byłem pewny, że jest moja. Nie dopuszczałem możliwości odhaczenia się. Aż tu nagle..... nad jeziorem można było usłyszeć głośną "kobietę lekkich obyczajów" Weekend to już wędkowanie ze znajomym. Złowiliśmy ok 20 ryb, z czego mi udało się przechytrzyć 3 największe. Zdecydownie przynętą dnia w sobotę był Pajk v2. Ten to mnie chyba ucieszył najbardziej rzadko się takie bestie trafiają (a zaryzykuję wstawienie ryby poniżej forumowego minimum ) Pierwszy na Pajka v2 Tym razem już proper size Piraniowy w pierwszym rzucie po zmianie na kolor Fluo i tekscie "Janku patrz teraz, nie chciałem Ci tego robić". Była też prawie metrowka na czarną Piranie, która stwierdziła, że pozowanie do zdjęcia z takim brzydalem to nie dla niej, heheAle i tak ją przechytrzyłem. Branie kosmos, przywaliła przy samej łodzi na wyjmowaną już z wody czarną mambę. Nie mam pewności ale bardzo prawdopodobne, że wzięła już w powietrzu. Cała akcja w stylu musky, czyli szarpanina przy samej łodzi. Kumpel zbaraniał jak to zobaczył Po wszystkim cała łódka była zalana, łącznie z telefonem PozdrM 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Widzę futro. Czyżby połączenie żywicznego korpusu z materiałami muchowymi? Robert dobrze kombinujesz A co mi tam. Jak się uda to co mam w planie to będzie najlepsza przynęta na płytką wodę jaką wymyślono Kolory oczywiście będą inne, to tylko testowy nie malowany korpus. Jutro nad wodę z pudełkiem cieżarków i kombinujemy Czy zna ktoś jakiegoś ludzia co farbuje sierść króliczą? PozdrM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Wygląda trochę, jak by szczupak ...srał szczurem!Może być hit !!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Wygląda trochę, jak by szczupak ...srał szczurem!Może być hit !!! Bob powiem tylko, że nie jest to przypadkowa konstrukcja PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Domyślam się, bo z tego co widzę to nie masz zbyt dużo czasu na pierdoły i jaja Wyobrażam sobie- płytka woda i silna, niska częstotliwość akustyki przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Domyślam się, bo z tego co widzę to nie masz zbyt dużo czasu na pierdoły i jaja Wyobrażam sobie- płytka woda i silna, niska częstotliwość akustyki przynęty? Nie znam się na akustykach i innych duperelach, ale wiem na co dobrze reagują szczupaki. Przed własnymi jerkami ponad 3 sezony łowiłem w głównie na muchy spinningowe PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dla tego napisałem ,że nie masz czasu na pierdoły a robisz zapewne coś co jest oparte na obserwacji i doświadczeniu. A że wygląda jak wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Melek mam nadzieję , że nie jest to pajkv3 W dupe szczupakowi królika wepchał i chce jeszcze farbować ... pewnie w tęczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Maćku film petarda! Kawał bardzo dobrej roboty. Jestem po wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Brawo Ty. To mi się bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 potęga wielka jest w tobie młody yedi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi