RulleZ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czas dodać kolejne miasto (nie znalazłem wcześniej, mam nadzieję, że nie duplikuję).Jak wyniki w okolicach Chełma? Na Bugu i starorzeczach oraz zbiornikach, których tam trochę jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Na zóltańcach brały pistolety w tamten wekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Na zóltańcach brały pistolety w tamten wekend. Tych większych? a Stańków? Będę na weekend w okolicach Woli Uhr. to sam się przekonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 jeden ok 60 cm ale spiol sie tuz przed lodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 a na Stankowie tez lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 jeden ok 60 cm ale spiol sie tuz przed lodziaA da się teraz Zółtańce I obłowić z brzegu? jak kojarzę to tylko z jednej strony wzdłuż II. Stańków chyba jest łatwiejszy do obrzucania... ale dawno tam byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Wczoraj na zoltancach Bolen 63 cm Biorą pod wieczór na płytkiej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 W czasie ostatniego pobytu na Wschodzie na Pompce udało mi się pochwycić szczupaka 58cm, na Bugu nic.Przez ten weekend zamierzam powalczyć znowu, trochę na Pompce trochę na zbiornikach pod Chełmem ale wszystko z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ja łowie z łódki z brzegu tez można ale tylko od ścieżki rowerowej Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 wczoraj Wytyczno troche padało ;-) oczekiwania duże jednak ok trzech godzin plywania spinning i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 wczoraj Wytyczno troche padało ;-) oczekiwania duże jednak ok trzech godzin plywania spinning i nic...Kołki na Wytyckim już dobrze widać czy nadal przykryte wodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kołki jeszcze przykryte utrzymuje się wyższy stan wody niż w ubiegłym roku o ok 50-70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Orientuje się ktoś jak trafić na zbiornik w Parypsach? Wujek Google nie ma na mapie... dobra już wiem Edytowane 22 Czerwca 2016 przez RulleZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Przełącz sobie mapy google na "earth" widać go na jasnozielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 tak, zbliżyłem Parypse jak się dało... a zbiornik w Stawie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jak sytuacja na Bugu? Dzieje się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyty Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Czy ma ktoś może jakieś informacje na temat łowisk w okolicach Chełma ? Gdzie warto pojechać porzucać ? Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Szyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi