GRZESIEK34 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Zainspirowany Waszymi dokonaniami postanowiłem i ja spróbować swoich sił w złożeniu pierwszego swojego kijka.Na początek bez szalenstw postanowiłem przezbroić stojący za szafą kijek Kongera dlg 2,70m cw 5-20gr pod multiplikator.Zdjąłem przelotki,uchwyt korek no i oczywiście pozbyłem sie lakieru.Pomysł na pianke na rękojeści(czarne jest piękne) do tego uchwyt Pac Bay Minima,przelotki Forecasty 12 10 8 7 (N) 7 66666 (L)+ 7 FST+ szczyt.Omotki nawinięte teraz kijek czeka na lakierowanie(maszynka się robi dzieki pomocy szwagra) no i jakiś opis.Oczywiście kijek powstał dzieki radom i wielkiej cierpliwości Wojtka z pracowni PSTRĄGMAN-Wojtek dzięki jeszcze raz za poświęcenie czasu .Niestety mam problem z wklejeniem fotek-może ktoś pomoże.Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Podeślij do mnie na emiala. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ok dzięki za pomoc-poszedł @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ps.Do każdej wiadomości można dodać załączniki (pod polem, w które wpisujesz wiadomość jest taka opcja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 No fakt teraz to zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 No fakt teraz to zauważyłem Nie ma najmniejszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Hej Grześku, jak na pierwszy kij to naprawdę bardzo ładnie wyszło. W forecastach warte polecenia są przeloteczki SV do casta, są lekkie (polecam wątek z zestawieniem wagowym przelotek) i ładnie można z nich przejść do jednostopkowych forecastów. Jak Ci się sprawuje w praktyce uchwyt Minima? Pozdrawiam ps. dodaję ten wątek do galerii rodbuilidingowej - mam nadzieję że będziesz go uzupełniał kolejnymi kijkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Fajny, fajny, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Jak Ci się sprawuje w praktyce uchwyt Minima? Pozdrawiam ps. dodaję ten wątek do galerii rodbuilidingowej - mam nadzieję że będziesz go uzupełniał kolejnymi kijkami Może nie tak szybko z tym dodawaniem do galerii ,aczkolwiek po głowie już sie kręci jakiś nowy pomysł. Wrażenia narazie tylko na sucho,bo kijek jeszcze nie ma lakieru na omotkach.Odnośnie uchwytu minima z podpiętym Abu Premierkiem jest super,delikatny i stosunkowo mały no i goły blank pod multikiem.A walory jego zapewne wyjdą nad wodą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A walory jego zapewne wyjdą nad wodą.Pozdrawiam Daj znać jak przetestujesz, jestem ciekawy spostrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi