Homegeon Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Mam zaszczyt zaprezentować Wam moje ostatnie wypociny- Kleniowy arsenalik na nowy sezon 2011 Woblerki są w wielkościach od 2cm - 3,5cm Tu pozostała ostatnia warstwa lakieru i będą gotowe do wrzucenia do pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Jak Lipieniaki ale zawsze najlepiej uczyć się od mistrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Kurcze! A co Wy z tymi wypocinami! Przecież robicie super rzeczy i trzeba je nazywać tak jak się powinno takie rzeczy nazywać - dziełami a nie wypocinami! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 No witam Cię w Twoim wątku . Czekałem kiedy go założysz . Dopiero teraz się okazuje ilu ludzi ma coś do powiedzenia w temacie . Myślę jednak , że jest nas znacznie więcej tylko narazie jeszcze nie wszyscy założyli swoje tematy . Pozdrawiam Paweł B . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Mialem Remku to samo napisac ...co to za okreslenie -wypociny- co za brak swojej wartosci ? ...nawet w jednym przypadku jest taki tytul . Poczatki , proby , moje dziela ...jest tyle wlasciwych okreslen . Robicie piekne rzeczy ..i beda jeszcze piekniejsze i ...lowniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Owszem, wzorowałem się na najlepszych tj. woblerkach Andrzeja Po tym jak dostałem jego lipową uklejkę, nie mogłem się oprzeć, że by nie zorbić podobnej i słusznie, bo szybko ją straciłem, a na swoje udaje i się łowić ładne klenie i jazie. Dzieki za miłe słowa. wypociny - to zobowiązuje do dalszego progresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Fajne woblery. Ja tam nazwałem swoje wypocinami bo idzie mi to jak krew z nosa. Jeszcze w sumie żadnych nie pokazałem a się mądrzę. Cały zeszły tydzień pracowałem nad malowaniami, bo to mi przychodzi najbardziej kulawo. Czasu też na to wszystko niewiele. Ot takie wypociny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja na balsę już patrzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja na balsę już patrzeć nie mogę Właśnie lecąc z góry na dół zauważyłem jak powbijałeś te wobki w balsę, pomyślałem, ale marnuje materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Domino a ile wpadnie do mojego pudełka za nauki o boleniówkach i za skradzionego boleniowca hahaha ładne wiesz ze mi sie baaaaardzo podobaja no niedługo jazie sie zaczną ja tez powoli coś tam strugam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 No Dominik arsenal zacny. Sam posiadam 10szt kleniowych w tym 5 pod Casta. W zeszlym roku pare rybek na nie padlo ale w tym roku z nowym odpowiednim kijem bedzie ogien mysle. Nie zapomnij o Boleniowkach dla mnie na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ale będzie roboty <_< Michał, skradziona bolenioweczka to nic, jaziowa miejscóweczka w tym miesiącu tez została przezemnie odwiedzona ale bez wędek <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 W końcu Homek odkrył trochę karty (przynajmniej mały skrawek), czekam na flop, turn i river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 To zapewne głupie pytanie No ale zadam je, bo jestem ciekaw, a sam chciałbym zacząć z woblerkami... Twoje uklejki różnią się rozmiarami i kształtem - jak robisz do nich stelaż? Drut doginasz ręcznie, do każdego woblerka indywidualnie, czy masz do tego jakieś urządzenie? No i gratuluję roboty, wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 To tym bardziej kilka twoich woblerków musi zasilić moje pudełkowe szeregi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 żmudna ręczna robota, okrągłe szczypce są niezbędne postaram się wrzucić fotki z następnej partii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 skroiłem ostatni kawałek balsy na kolejne pchełeczki czas pokaże co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nowe wabiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Świetne. Masz może w planach sprzedaż ewentualnych nadwyżek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 czas pokaże póki co jest on towarem deficytowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Kilka nowych pchełek, ok. 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Gratulacje, woblerki wygladaja super Jak bys mial jakies nadwyzki daj znac na priva Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Kolejna odsłona moich woblerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 bolenióweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Wyglądają zacnie. Ile ważą i mierzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi