Homegeon Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Długość 9cm, a waga ok.12gWyjątkowo lekkie, zazwyczaj moje boleniówki ważą 15-20g, w tym roku przerzucam się na casta pod bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Bolenióweczki C.DWielkość podobna ale waga znacznie wyższa podchodząca pod 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A gdzie ta oklejaneczka ma płetwę?? Fajne wobki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Skoro rekinek został już wywołany to się pochwale Letni killer przelanych głowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Kilka ostatnich boleniówek, maj tuż tuż <_< Mierzą 7cm, 9cm i jeden 13cm. 7cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 C.D9cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toto2 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jeśli można wiedzieć, to czym oklejasz swoje wobki, i w jakis sposób uzyskujesz taki fajny efekt łuski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 oklejone są aluminową folią, a wzór odciśnięty namonetkowaną tuleją lub uchwytem malutkiego śrubokręta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Wygląda na folię aluminową na tiulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Na tiulu wygląda nieco inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toto2 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 A gdzie taką folię można nabyć i jaki jest orientacyjny koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 w większości marketów budowlanych, do 30kilku zł za rolkę.Zwykła gładka, niezbrojona, nie koniecznie do 350*C, do 150*C są chyba tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Fajne woblerki!Ciekawy efekt łuski.Na pewno łowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Namiastka dużej boleniowej serii Premiera wkrótce.Jeszcze bez steru, 6,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Dominik - baja ...Widzę, ze wracasz do folii . Mi się podoba! Super... Czyli norma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No piękne cudeńka. ja mam problem z oklejaniem folią aluminiową mam taką taśmę aluminiową na kleju i wszystko fajnie bo klej trzyma jak diabli i fajnie sie okleja ale po jakims czasie, nie wiem czy klej zachodzi w reakcje z lakierem ale potrafi rozerwac nawet kilkunasto-razową powłokę lakieru. puchnie po prostu i rozsadza wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Dzięki @seemooreFolia od samego początku bardzo mnie pochłonęła, nawet po ponad 3 latach strugania jestem nią nadal zafascynowany Co lepsze wyniki na tak oklejone boleniowe wobki są jak dla mnie rewelacyjne @stonerWydaje mi się, że kwestia leży po stronie wilgotności drewna lub ilości lakieru. Ja przed oklejeniem zanurzam goły zaszpachlowany korpus w mocno zgęstniałym domaluxie, kleje folie i zanurzam ponownie w tym gęstym lakierze aż uzyskam idelanie gładką powierzchnie. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby folia puściła korpus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 O kurde! B2 - już jest mój! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Robię to podobnie.Drzewo (lipa) mam suche jak pieprz. Początkowo tez tak myślałem ze jakoś woda podeszła i wobler spuchnął ale tak sie działo z wobkani które nawet kontaktu z wodą nie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Moja folia to zwykła klejąca alu, niezbrojona, do szybów wentylacyjnych do 350 i 150stopni. Lakier domlaux classic. Czego Ty używasz?Jeśli masz fotkę spuchniętego wobka podrzuć, ciekaw jestem jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Mam domalux silver i taką foliePoszukam wobków może coś mi jeszcze zostało bo porozbierałem je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Bardzo mi się podobają twoje boleniówki,świetny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Wszystkie już widziałem ale chwalić dalej będę naprawdę skuteczne przynęty a jakość wykonania rewelacyjna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ławiczka uklejek 8-9cm, szacowana waga około 10-12g. Sporo się napracowałem przy nich ale patrząc na efekt uważam, że było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi