seemoore Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dominik! Są piękne! Belissimo, czy jak się to pisze... Oczęta pięknie wykończone... Widać pełną profeskę... Szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Świetne boleniówki, jeżeli łowią jak wyglądają to drżyjcie bolenie Ja jakoś nie mam podejścia do oklejania woblerów, nie specjalnie mi to wychodzi i chyba dlatego wolę malować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dominik , warto było poświęcić tyle pracy . Uklejeczki są ślicznowate . Na pewno we wodzie też zrobią furorę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 bardzo ładne, masz priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Dzięki za mile słowa !Pozostało mi poustawiać wobki w wodzie, przy najbliższej okazji nakręcę filmik z ich pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Wykonanie pierwsza klasa.Najlepsze Boleniowki jakie widzialem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Mi też się tak wydaje.Nie wiem czy ktoś lepsze produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Bardzo ladne woblerki,fajny styl,podobaja mi sie takie oklejane folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Tą w czarnym grzbietem przytulił bym do mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Skill rośnie! Ładne,dopracowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Maluszki 6cm, w trakcie wykańczania czeka 20 szt kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Co prawda nic nowego ale podczas testów dzisiaj zaliczyły bolka Doszły mnie też informacje ze bolki na nie biorą, co mnie bardzo cieszy.Mała ławiczka dla Unleashed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Swietne wobki, moge polecic. Widzialem ich prototypy w Akcji. Wideo z przed 3 lat chyba ale juz wtedy Bolki ja polubily! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Swietne wobki, moge polecic. Widzialem ich prototypy w Akcji. Wideo z przed 3 lat chyba ale juz wtedy Bolki ja polubily!Dodam tylko, że nie koniec na boleniowych. Pozostałe też świetne.Niestety, właśnie wczoraj, ostatnim z tych innych, udekorowałem nadodrzańską olchę <_< Znalazłem... To te 2 na dole fotki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3150ac7f5ba01457.htmlZajefajnie robiły na Odrze PS.Upppsss. Jeden został jeszcze i ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Zainspirował mnie pan, panie Homegeon Ale czy z taką folią jak do kanapek uzyskam podobny efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Będzie ciężko najlepszą do uzyskania takiego efektu jest samoprzylepna folia aluminiowa do instalacji wentylacyjnych do 150 lub 350 stopni PopperO kurcze, ale staruszki jedne z moich pierwszych woblerkow.Cieszę sie że dobrze Sie spływały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Będzie ciężko najlepszą do uzyskania takiego efektu jest samoprzylepna folia aluminiowa do instalacji wentylacyjnych do 150 lub 350 stopni PopperO kurcze, ale staruszki jedne z moich pierwszych woblerkow.Cieszę sie że dobrze Sie spływały Staruszki czy nie, tego ciemniejszego odnalazłem i jeszcze połowi na pewno Swoją drogą kapitalny, łowny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) dubel był Edytowane 9 Grudnia 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wczoraj uzbroilem 3 Barylki od Ciebie Dominik i tak mi galy wyszly Uzyskales super prace! 2 chodza drobniutko a trzeci lusterkuje plus zamiata ogonkiem. Z casta lataja super jak na 3gr! Wiec wiesz co? Bierz sie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Ostatnio popełniłem kilka wobków 9 i 7cm akcja drobna migocząca, stworzone do ekspresowego prowadzenia w bystrym nurcie.Cześć z nową odciskaną łuską. 9tki: 7ki: Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Homegeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 No no ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Coraz piękniejsze te wobaski na forum . Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Mucha nie siada. Dominik, szmat ewolucji masz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zawsze stawiałem twoje wobki boleniowe w pierwszej forumowej trójce i to się nie zmieniło, jest jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Styl taki jak lubię wykonanie na wysokim poziomie:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi