peekol Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Fajny psiak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Aronek, kanapowy pies - shar pei raczej poza spaniem i jedzeniem wiele go nie interesuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kulturka, z podzszeczka naucz go stelarze giac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udało mi się zrobić do końca trochę woblerków, w tym pojawiły się nowe malowanka które raczej zagoszczą u mnie na stałe oraz zrobiłem nowy model boleniówki 6cm, Slim 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Fajne i proste zarazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Fajne i proste zarazem.A najważniejsze ,że to w większości wystarcza rybom Edytowane 22 Stycznia 2014 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Też mi się podobają.Taka czysta forma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) wychodzę założenia, że naturalne i proste malowanie w zupełności wystarczy żeby przynęta była atrakcyjna dla ryby, resztę odwali już sama akcja wobka Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Homegeon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Całkiem fajne tylko zastanawiają mnie te mikrusy, kotwiczki nie czepiają się o siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 przy tym rozmiarze który teraz jest (16), czepiają się b.rzadko, natomiast ideałem w dopasowaniu był by UL ownera 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTR Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 wychodzę założenia, że naturalne i proste malowanie w zupełności wystarczy żeby przynęta była atrakcyjna dla ryby, resztę odwali już sama akcja wobka Witam.Zgadzam się z Kolegą. Akcja woblera jest nadrzędnym jego atutem.Bardzo podoba mi się kształt i malowanie Twojej boleniówki "Slim 6" - SUPER!!! .Łuk grzbietowy jaki zastosowałeś w kształcie korpusu (przy założeniu "standardowego" przesunięcia środka ciężkości w stronę przedniej dolnej części korpusu) prawdopodobnie będzie woblera dobrze "trzymał wody" - nie powinien wyskakiwać nawet przy większym migotaniu (nieco bardziej agresywnej pracy...a kształt takowej troszkę sprzyja....oczywiście ostatecznie wszystko zależy od ilości i rozmieszczenia obciążenia) i szybkim tempie prowadzenia.Też obecnie działam nad dość mocno "wygrzbieconą" boleniówką ...obecnie sprawdzam różne warianty wyważenia. Jednak moja to nie będzie "slim" lecz prawdziwy "grubas" .Pozdrawiam i życzę kolejnych ciekawych woblerowych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dokładnie jest tak jak mówisz obciążenie skupione przy przedniej, dolnej krawędzi woblera, co sprawia, że wobler przy ekspresowym prowadzeniu jest bardzo stabilny i dostaje b.drobnej drżącej pracy o dużej częstotliwości.Ja raczej skłaniam się ku możliwie najbardziej spłaszczonych bocznie - smukłych korpusach, szczególnie w boleniówkach. Łatwiej jest w takim woblerze nadać zamierzoną prace i nie trzeba dodawać dużej ilości ołowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 DR 3cm ... oj piękne... ciekawe czy potrafią myszkować Ostatnio jak czytam o tym myszkowaniu i tzw. mykach to zastanawiam się jakim cudem do tej pory udawało mi się łowić na woblery które mam w pudełkach, bo i myków i myszkowania zaimplemetowanego nie mają . hahah, Rafał te wobki nawet laske robią :DDDW takim razie poproszę 100szt, zamierzam wszystkie przetestować . @Homegeon, fajne boleniówki w wersji slim robi także @spinnerman.Powiedz mi, jest jakaś mośliwość wytargać od Ciebie Twoje slimowe bolenióweczki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) będą w okolicy marca modele 9 i 6cm, masz priv Edytowane 4 Lutego 2014 przez Homegeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Udało mi się wykończyć kilka wobków do prezentacji 2 modele Stream 3 i 4, mocna ogonowa praca, stabilne w nurcie, myślę, że brzanki nie przejdą obojętnie A w Diverkach i doszło jedno nowe malowanko z "ciepłym" brzuszkiem. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Homegeon 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Przy okazji ustawiania kilku wobków udało mi się nagrać kilka filmików z praca moich woblerków https://www.facebook.com/WobleryDLDL Slim 6 DL Pypek DL Stout CDN. Edytowane 12 Lutego 2014 przez Homegeon 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Fajnie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Kozackie "pomykacze" juz sie ich doczekac nie moge :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Zawsze mam problem czy to Oleixa czy Homegeona. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jak oni to obaj robią haha żartuję , ale fakt podobieństwo jest Super woby !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Kolejna dawka prezentacji pracy wobków DL Stream 4 DL Stream 3 DL Smart Edytowane 13 Lutego 2014 przez Homegeon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Bardzo lubię ten Twój styl malowania,niby prosty ale jak dla mnie w 100% wystarczający.Dobór kolorów idealny masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Świetne woblery, stout ma zjawiskową pracę, nie mam jeszcze boleniówek ale kleniowe naprawdę trzeba mieć w pudełku, wszystko jest filigranowe o bardzo naturalnej pracy. Dobra robota, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Świetne woblery, stout ma zjawiskową pracę, nie mam jeszcze boleniówek ale kleniowe naprawdę trzeba mieć w pudełku, wszystko jest filigranowe o bardzo naturalnej pracy. Dobra robota, polecam. Faktycznie,na filmie Stout wygląda super,boleniówka też zachęcająco błyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Slim 9-teczka będzie bardzo podobna, udało mi się dostać fajne, cienkie kawałki blachy ołowianej do obciążania niebawem coś się pojawi Edytowane 13 Lutego 2014 przez Homegeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi