Gugcio Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 <br /><br />Jeszcze raz wielkie dzieki Domcio. Wobki na zywca wygladaja w pyte. Kurde musze sobie tylko jakies pudelko na nie trzasnac bo nie mam gdzie je sypnac. Pypek kozak, takie malenstwo ze bania mala. Dzis bym ich zbytnio nie przetestowal bo cienko bylo ale odbkwietnia ruszaja kropki u mnie wiec niebawem beda wodowane :-) <br /><br />Zdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Witajcie po dosyć długiej przerwie, wracam z woblerami na 2019 !Będę się starał częściej wrzucać co "nowego" pojawi się na warsztacie Aktualnie podkładują się diverki po faceliftingu z pewnością zasmakują w nich zimowe pstrągi i marcowo-kwietonowe klenie Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Homegeon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Witaj ponownie Jaka wielkość??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Witaj ponownie Jaka wielkość???Ok. 5.5 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 30 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Kilka sztuk w końcu gotowe, czekają na pierwsze wodowanie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Na koniec roku mój woblerowy numer 1! Ten model dał mi chyba najwiecej radości spośród wszystkich przynęt jakie przez ostatnie 10 lat zrobiłem. Przez ostatnie 3 lata, które spędziłem na wodzie w pogoni za królem wód jakim jest sum, nie dał mi spłynąć z wody bez minimum jednego wąsatego jegomościa.FastCat 9cm - nazwa wzięła sie od najskuteczniejszego prowadzenia w toni ze stosunkowo dużą prędkością, która sie u mnie najlepiej sprawdza. Przy okazji tego wyjątkowego dnia jakim jest koniec roku chciałbym życzyć wszystkim kolegom po kiju samych sukcesów, nie tylko wędkarskich i samych rekordowych ryb w 2019! Zwłaszcza na moje woblery ! Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Homegeon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pierwsza partia płytko schodzących SR dostała kolorków. Jutro dojdą oczy i w lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Cześć, chciałem zapytać o dostępność woblerów slim. Wysłałem priva ale chyba przez zapchaną skrzynkę nie udało się pogadać. Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam. Skrzynka nadal zapchana a mam pytanie odnośnie przynęt. Proszę o kontakt.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi