Skocz do zawartości

"wobki DL"

Rekomendowane odpowiedzi

post-48077-13936970426054_thumb.jpg<br /><br />Jeszcze raz wielkie dzieki Domcio. Wobki na zywca wygladaja w pyte. Kurde musze sobie tylko jakies pudelko na nie trzasnac bo nie mam gdzie je sypnac. Pypek kozak, takie malenstwo ze bania mala. Dzis bym ich zbytnio nie przetestowal bo cienko bylo ale odbkwietnia ruszaja kropki u mnie wiec niebawem beda wodowane :-) <br /><br />Zdr
  • Like 1

• 4 lata później...

Witajcie po dosyć długiej przerwie, wracam z woblerami na 2019 !

Będę się starał częściej wrzucać co "nowego" pojawi się na warsztacie :)

Aktualnie podkładują się diverki po faceliftingu  :D z pewnością zasmakują w nich zimowe pstrągi i marcowo-kwietonowe klenie  B)

post-47292-0-47474100-1545604263_thumb.jpg

Edytowane przez Homegeon
  • Like 3

Na koniec roku mój woblerowy numer 1! Ten model dał mi chyba najwiecej radości spośród wszystkich przynęt jakie przez ostatnie 10 lat zrobiłem. Przez ostatnie 3 lata, które spędziłem na wodzie w pogoni za królem wód jakim jest sum, nie dał mi spłynąć z wody bez minimum jednego wąsatego jegomościa.

FastCat 9cm - nazwa wzięła sie od najskuteczniejszego prowadzenia w toni ze stosunkowo dużą prędkością, która sie u mnie najlepiej sprawdza.

Przy okazji tego wyjątkowego dnia jakim jest koniec roku chciałbym życzyć wszystkim kolegom po kiju samych sukcesów, nie tylko wędkarskich i samych rekordowych ryb w 2019! Zwłaszcza na moje woblery :) !

post-47292-0-72246200-1546274493_thumb.jpeg

Edytowane przez Homegeon
  • Like 3

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...