pafek Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Serdecznie zapraszam wszystkich miłośników wędkarstwa, w szczególności pasjonatów łowienia na sztuczną muszkę na przegląd filmów : RISE Fly Fishing Film Festival, który odbędzie się w Warszawie 26 marca 2011 r w KINOkawiarni Stacja Falenica. Zaczynamy od godziny 14:00. http://stacjafalenica.pl KINO Stacja FalenicaPatriotów 44A,04-912 Warszawa Więcej info pod linkiem http://www.flyfishingfilmfestival.euPolska podstrona : http://www.flyfishingfilmfestival.eu/Poland/poland_index.htm l Bilety kupimy klikając w link : http://www.sellyourevents.com/eventpage.aspx?name=RISEFlyFis hingFilmFestival2011Warsaw2 Cena biletów :Normalny 27 złUlgowy 17 zł - młodzież do 18 roku życia. Do każdego zakupu musimy dodać 2 zł jako koszty manipulacyjne - prowizja firmy sprzedającej bilety. Zapraszam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 super! Postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 ja tez bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Pafek, świetna robota!!!Oczywiście będę z ekipą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ja tez bede To się spotkamy przed dunajcem, może szatana przywiozę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Kuba masz być na Dunajcu w dobrej formie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Oficjalni partnerzy polskiej edycji RISE : Muszkarski Świat oraz Sztuka Łowienia na Sztuczną Muchę Ostatnia prosta przed sobotą. Informacja dla podróżujących : - jeżeli jedziesz od strony Warszawy trzymaj się lewej nitki ul Patriotów, kino jest po lewej stronie torów. - jeżeli jedziesz od strony Otwocka trzymaj się prawej strony ul Patriotów Ul Patriotów to dziwna ulica która biegnie po obu stronach torów Osoby jadące komunikacją miejską : Polecam stronę : jakdojade.pl Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Można kupić bilety na miejscu, czy tylko przez net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Tak oczywiście, będzie można kupić na miejscu. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam,Bardzo fajna impreza. Warto było przyjechać, mimo że ja po takiej dawce wędkarskiej magii będe chyba potrzebował pomocy psychoterapeuty Gratulacje dla organizatorów.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Serdeczne mega wielkie podziękowanie wszystkim, którzy przyjechali na pokaz, bez Was by się to nie udało. Jestem pod wrażeniem z jakich miejscowości przybyliście, Warszawa, Poznań, Siedlce, Rzeszów, Solina, Maciejowice, Grodzisk Mazowiecki, Gdańsk, Opole, Rzeszów, Piaseczno, Jelenia Góra, Przesieki, Wałcz, Kraków, Białystok, Gródek:P, serdeczne dzięki, niektórzy z Was przejechali kawał drogi - mam nadzieję że było warto! Specjalne podziękowania osobom, które bardzo mi pomogły na miejscu w Warszawie : Justyna Minkowska, Tomasz Minkowski, Tomasz Gawroński, Jędrzej Grygoruk. Do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi