Woys Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam, pomimo tego że moje wobki trochę odstają od niektórych wyrobów kolegów z forum :blush:postanowiłem pokazać co dotej pory wystrugałem. Może nie są za piękne, nie ma jakiejś specialnej dbałości o detale, ale coś tam idzie na nie złowić. Do góry i na dole niedawno wystrugane, w srodku zeszłoroczny którego zrobiłem tylko 1 sztuke(pływający troche głębiej schodzący) okazał się jednym z ciekawszych w pudełku, ponieważ kiedy bolenie niechciały współpracować na powierzchni, bardzo dobrze sobie radził z nimi przy dnie. Partia robiona na wzór tego do góry będzie róznież głębiej schodząca i pływająca (ok 11 cm dł.). No a ten na dole zrobiony z myślą o okresie kiedy boleń wcina narybek, może jakiś klenik, okoń, jaź bo ma dosyć żwawą prace, czas pokaże.Jak skończe następne postaram się coś jeszczce wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Naprawde bardzo przyzwoite woblerki aby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Moim skromnym zdaniem nie ma sie co czerwienić ( ),wobki fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi