yglo Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam kolegów,wstawiam i ja zdjecia mojej pracy...Przygotowania: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Układanie przelotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ścisk:)i Logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 No i ryby.... Złowione i wypuszczone przez mojego Przyjaciela, dla którego ową wędkę ukręciłem Wędka nazywa się Lalunia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 O to chodzi, własnymi rękami sprzęt wykonany.Gratulacje dla konstruktora za wykonanie łownego kijka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Hej @yglo, fajna ta Lalulnia dzięki za wkład w galerię rodbuildingową, z tego co kojarzę to wiecej takich laleczek wyszło spod Twojej ręki więc mam nadzieję, że to nie koniec IC to bardzo fajna seria Batsona, aż żal że nie robia w tej serii modeli w długości 6'6 oraz 7'0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 CTS/12-15lbs ale c.w 30-60gr, power medium-light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 No i efekt, wedka przy nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witaj KolegoGratulacje, oba efekty super ( kij i zębaty).PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 ... i podczas ostatniego wyjazdu... okazało sie, ze moi kumple łowią głównie wedkami spod mojej ręki:) Oto poddomkowy zestaw na 4 wariatów... widze tam jedna niemoją Dzięki Koledzy:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Las wędek 'na czterech wariatów' pachnie grubszą przygodą wędkarską Gratuluję, ładne efekty, chętnie podejrzałbym więcej. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam Kolegów,oto kilka fotek z aktualnej mojej pracy....Składam nowe stanowisko, zeby wędki wychodziły coraz lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Nowy, jeszcze ciepły Tidemaster... Odzieleniony GI70MF3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Niezły travelek ,mam pytanie jak pozbawiłeś blank tego paskudnego zielonego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Za pomocą smarowidła uzywanego w warsztacie kompozytów lotniczych Potem delikatnie papierkiem i acetonem, i z blanku spadło pół kilo zieleniny... Naprawde, zazieleniony był do przesady, bardzo grubo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 I kolejny travel, tym razem Batson IC847-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Oglądałem, macałem . Fajnie Ci wyszedł, a poza tym przyjemnie mnie ten blank zaskoczył. Nie jest to trzonek od szpadla, ale całkiem przyjemna dżerkówka, czy też do innych, ciężkich zastosowań badyl. Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Napisze o nim wiecej po 15 czerwca, jak wróce z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wczoraj miałem mozliwość przemacania większej ilości Zbyszkowej produkcji, muszę powiedzieć że z tym szlifowaniem SCII to strzał w dziesiątkę - chyba będę musiał zrewidowac własne dotychczasowe poglądy nt. tej serii gdyż spod lakieru kilka blanków które widziałem wyłoniło naprawdę bardzo sympatyczne oblicze trzyczęsciowy batson - zupełnie inna wędka od krótszego 747 - dużo ciekawsza moim zdaniem. Ciekawe jak test zniosa łącza - przy wszystkich cięzszych kijach rzutowych dwuczęściowych czy travelach wydaje mi sie to dosyć newralgiczny element w perspektywie dłuższego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi