patu Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Daniel,a cotototo jest przypięte do Sub-Zero. Zmieniłeś komodę?.Fajny patyk,w Twoim minimalistycznym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Daniel,a cotototo jest przypięte do Sub-Zero. Zmieniłeś komodę? .Fajny patyk,w Twoim minimalistycznym stylu A takie tam...testowane motowidlo Patyk taki zdradliwy. Cienki i wygladem dosc finezyjny. Ale jak sie "wlacza" to wychodzi kafar.Cos jak ten Twoj jaziowiec - kleniowiec . Tyle, ze krotszy i mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Lubię uchwyt DNPS. Nie wiem czemu ludziska brzydzą sie tym czymś. Po przycięciu i dotoczeniu korka wychodzi tania wersja skss . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Poza fotkami krajobrazowymi, czasami mozna pokazac zywy organizm napotkany dzieki tej SC IV SW w wykonaniu niezrownanego @yglo. W kategorii pstrag potokowy, to na razie szczytowe osiagniecie granatowej "wandeczki", fota ponizej.Troche wiecej szczegolow, ale jednak banalow, dotyczacych tejze rybki w watku pstragowym 2014 w dziale wiesci znad wody. Pozdrawiam Guzu Edytowane 4 Października 2014 przez Guzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Piękny ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Czesc chlopaki Po dwutygodniowym "odjeciu" od spraw rodbuildingowych spowodowanym wyjazdem na ryby, w koncu powrot do rzeczywistosci... A w niej ostatni projekt czyli Batson RCLB 40 lb. Wedka dla kolegi, ktory lowi na dalekiej polnocy. Bedzie do pary z RCLB 50lb juz sprawdzonym w boju na dorszach i halibutach ps. z mojego wyjazdu musze dac wyraz oczarowaniu jakiemu uleglem dla wedeczki na blanku MHXa DS820. 8lb a poradzila sobie z 45cm okoniem, potem wylozyla z 8m szczupaka 87cm a jakby tego bylo malo wylowilem na nia ok 50cm wegorza... po regularnym braniu Ale o wyjezdzie za kila dni napisze... Pozdrawiamy. Edytowane 7 Października 2014 przez yglo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Czesc chlopaki Po dwutygodniowym "odjeciu" od spraw rodbuildingowych spowodowanym wyjazdem na ryby, w koncu powrot do rzeczywistosci... A w niej ostatni projekt czyli Batson RCLB 40 lb. Wedka dla kolegi, ktory lowi na dalekiej polnocy. Bedzie do pary z RCLB 50lb juz sprawdzonym w boju na dorszach i halibutach CAM01188.jpgCAM01186.jpgCAM01193.jpgCAM01198.jpgCAM01199.jpg ps. z mojego wyjazdu musze dac wyraz oczarowaniu jakiemu uleglem dla wedeczki na blanku MHXa DS820. 8lb a poradzila sobie z 45cm okoniem, potem wylozyla z 8m szczupaka 87cm a jakby tego bylo malo wylowilem na nia ok 50cm wegorza... po regularnym braniu Ale o wyjezdzie za kila dni napisze... Pozdrawiamy.Cześć, nadrabiam zaległości w lekturze. Mam nadzieję, że wydarzenia poprzedzające i wyjazd były udane i pozostawiły tylko miłe wrażenia Tak mnie zastanawia, więc choć mimo, że trochę się boję zapytam, ten MHX to może dziwnie i lekko zbrojony był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Specjalnie dla @poppera, zdjecie uchwytu "z pola walki" : Dzis wedka spisala sie na 6tke - zdobyla generalskie szlify pstragowe Swietna robota Zbyszku! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ciekawa miejscowka Guzu w zalanym lesie lowisz czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) JanuszD... ten MHX zbrojony jeszcze nie "dziwnie" ale juz lekko do 4,5L i LGST 4,5 fuji sic na szczycie. Daniel... To tytulowa fotka dla mojego watku: wedka jest, las jest... Wszystko gra na 6stke Edytowane 13 Października 2014 przez yglo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ciekawa miejscowka Guzu w zalanym lesie lowisz czy co? Rzeka plynie gdzie chce. Jak ma wiecej wody, plynie przez las. Oczywiscie lowie - patrzac na ta fotke - za plecami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 JanuszD... ten MHX zbrojony jeszcze nie "dziwnie" ale juz lekko do 4,5L i LGST 4,5 fuji sic na szczycie. Daniel... To tytulowa fotka dla mojego watku: wedka jest, las jest... Wszystko gra na 6stke I woda jest, no prawie wędek las namorzynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Wracajac do ostatniej maskotki ze stajni @yglo obecnej w moim arsenale.Ponizej pstrag, na ktorym SC IV SW zdobyla swoje generalskie pagony . Dzielnie zniosla walke. A szczegolnie podbieranie w nurcie podczas brodzenia po pas... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Piękny .Guzu mam pytanie odnośnie rękojeści. Czy końcowa pianka jest zabezpieczona omotką? Pytam bo chciałbym zrobić rękojeść i nie chciałbym na zakończeniach omotek. Tylko pianka i koniec, ewentualnie pierścień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 To moze ja odpowiem:) Pianka na fore konczona jest omotka, ktora trzyma zaczep do przynet. Calosc jest zalakierowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 To moze ja odpowiem:) Pianka na fore konczona jest omotka, ktora trzyma zaczep do przynet. Calosc jest zalakierowana.Dzięki za info , myślałem raczej o tej piance na końcu rękojeści ba tam coś niby jest ale dokładnie nie widać. Zakończenie uchwytu kołowrotka i początek pianki mnie najbardziej interesuje. Tam coś jest tylko nie wiem czy to jest właśnie taka delikatna omotka czy sam lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Moje pytanie wzięło się stąd,że chciałbym zrobić TVS TS z insertem wewnątrz na fore 2-3 cm pianki, zakończenie podobnie lub tylko pierścień i żadnych omotek. Tylko nie wiem na ile potrzebna jest omotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Moje pytanie wzięło się stąd,że chciałbym zrobić TVS TS z insertem wewnątrz na fore 2-3 cm pianki, zakończenie podobnie lub tylko pierścień i żadnych omotek. Tylko nie wiem na ile potrzebna jest omotka. Idealne pytanie do Zbyszka @yglo.Pewnie niedlugo odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) zakonczenie npsa w kierunku dolnika robilismy z wc i z omotka, lzej i zgrabniej wychodzi z omotka, to samo z przejsciem z woven carbonu na pianke. Szczegol jest jeszcze taki ze jak sie w jednoczesnie zamawia przez internet rurke i wc to trudno dobrac srednice bo rurki mimo deklarkwanej nie trzymaja zew i potem trudno wc ustabilizowac na rurce. Edytowane 14 Października 2014 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wszechstronny MHX DS820 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Fajne ryby Zbyszek Mam pytanie bo widzę nie po raz pierwszy MHX-a w Twoim wykonaniu a mojemu kumplowi podoba się bardzo Twój styl i MHX-y .Od kilku osób słyszałem o niedogrzanych szczytówkach w MHX-ach,- czy to prawda? Dotyczy to wszystkich blanków MHX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki,robiłem kilka róznych modeli MHXów, nie zauważyłem niczego co by je dyskwalifikowało, niczego co by negatywnie wpływało na ich wytrzymałość czy ugiecie. Edytowane 1 Listopada 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dzięki Zbyszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Sam mam DS821 i spisuje się rewelacyjnie pod kogutkami 10-15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi