yglo Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) jak wszędzie 320cm Edytowane 11 Listopada 2014 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Nowosc po nowemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Lubie takie zestawienie kolorystyczne rekojesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 To wlasnie mialem na mysli, ze materialy i kolorystyka nowa dla mnie, moi kumple i ja jestesmy piankowi lub korkowi jednolicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Zjawka expo na maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Kilka fotek rekojesci wedki na skandynawskie sandacze, maja byc lowione grubo czyli gumy na glowkach min 20g a max 35g i oto ekonomiczny wybor do takich zadan: Edytowane 19 Grudnia 2014 przez yglo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jak zawsze minimalistycznie, ale gustownie i ze smakiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Sliming Czekam na blank, ktory zrobie dla siebie w koncu... i to dopiero bedzie minimalizm... tzn na rekojesci, bo jakby nie bylo - przelotki musza byc Edytowane 19 Grudnia 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Prostota i wysoka technika wykonania ,dają właśnie taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Przy tak zbudowanej rękojeści można troszkę uciąć gwint uchwytu jak by komuś przeszkadzała jego długość(mam tak prawie w każdym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Docinanie uchwytu bardziej pasuje mi w castach, dokladnie tak ze odkrecona nakretka pozwala na styk umieścic stopke multika... na zdjeciu podrozny projekt z podocinanymi uchwytami... Edytowane 20 Grudnia 2014 przez yglo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zbyszek zbudowal mi nowa wedke na nowy sezon pstragowy W obliczu wymagan lowiska siegnelismy po dluzszy blank.7 6 dlugosci w 1 kawalku spod znaku Lamiglas.Ogromny sukces poppinga im700 w dlugosci 7 stop jednoznacznie wskazal kierunek poszukiwan.Zatem jego dluzszy brat - czyli imp904. 17 funtow mocy, fast... Tylko wez taki blank wymyslony sobie znajdz. Nie produkuja juz tego. W Polsce jednokawalkowki o takiej dlugosci to nisza i ciezko, bardzo ciezko.Znalazlem w USA (jedyny sklep, ktory odpisal na zapytanie)... no i blank jak przyszedl zza oceanu to pare szczek na podloge rzucil I to na sucho! A potem Zbyszek zbudowal na tym wedke. A ja to juz tylko nia usiluje cos tam ulowic Uchwyt klasyczny. Rekojesc klasyczna. Wedka jest dluzsza od dotychczas uzywanych przeze mnie podczas podchodow za pstrazkiem.Widac to na tym zdjeciu, gdzie odleglosc miedzy kolowrotkiem a pierwsza przelotka robi wrazenie Przeznaczona jest do lowienia naprzeciwko mnie no i wachlarzem, ktory to wachlarz zgrabniej wychodzi przy pomocy dluzszej wedeczki.Zimowa pora i wysoka woda to wlasciwy moment do pracy taka wedka w warunkach mojego lowiska. Jak widac na zalaczonym obrazku, czasami jaka chudzinke uda sie przechytrzyc W porownaniu z krotszym bratem, ta imp904 ma bardziej ustepliwa szczytowke i lagodniej przyrastajaca moc. Rzuca duzo lepiej srednio lotnymi woblerkami plywajacymi. Lepszy zasieg i kontrole nad przyneta okupuje gorsza niz krotkie patyczki manewrowoscia. Ale i tak jest to "nadwedka". Jak powiedzial ogladajacy ja Kolega. Gnie sie ile tylko ryba ma sil. Na razie nie mialem okazje spotkac sie z generalem tudziez inna bestia, wiec szlify oficerskie dopiero nabedzie Dziekuje Zbyszku za uzupelnienie mojego skromnego wedkoarsenalu Pozdrawiam Guzu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Bardzo ładnie "klasyczny" kijek.Chociaż dzielona rękojeść, to nie moja bajka, wrażeniu wyważenia proporcji i estetyki montażu w czystej postaci, trudna dać odpór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ładny kij, tylko ten kołowrotek... Jak go dostarczyłeś do Barcelony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ładny kij, tylko ten kołowrotek... Jak go dostarczyłeś do Barcelony? Transport wedek jednoczesciowych zawsze wyglada tak samo.Pokrowiec materialowy uzupelniony w niektorych miejscach folia babelkowa trafia do rury PCV.Podczas zakupu biletu dokupuje "bagaz sportowy" i wedke oddaje podczas check in.Potem odbieram z tasmociagu "bagaz ponadwymiarowy".Dziala Poza tym, tego typu wedki woze zwykle RAZ i potem juz lowia w miejscu przeznaczenia . A co z kolowrotkiem niedobrego ? Dopiero go zaczalem uzywac To taki tam "skladak" - takie jakos najbardziej lubie. Ale juz po wedkach widac, ze mam dziwny gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dzieki Danielu, wreszcie Lami Krol na swoim miejscu... tpe, takie i dluzsze jedosklady sprawnie lataja Wizzairem jako bagaz sportowy w tubie pcv... i tylko ten stres o to czy wedki nie pomyla docelowego portu... stres znany mi z doswiadczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pytam dlatego, że do tej pory leciałem z max. 2.20 A młynek? Sam mówiłeś, że nie Twoja liga, nie ma przełącznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Guzu , a patrzyłeś na nowość z lamiglasa z serii black salt w dł 7′ 7″ , morze być także ciekawą alternatywą , dolnik do winiety vowenem jak w infiniti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Guzu , a patrzyłeś na nowość z lamiglasa z serii black salt w dł 7′ 7″ , morze być także ciekawą alternatywą , dolnik do winiety vowenem jak w infiniti Slyszalem, ze jednak to juz inna charakterystyka. Bardziej szpady. Tak Tomek Manczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pytam dlatego, że do tej pory leciałem z max. 2.20 A młynek? Sam mówiłeś, że nie Twoja liga, nie ma przełącznika Probuje w warunkach rzeki, co by wyrobic sobie opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) "Pytam dlatego, że do tej pory leciałem z max. 2.20 " Dzwonilem do inf Wizzaira, w bagazu sportowym wozili juz tyczki... do skoku o tyczce, w cenie jak za wedki Edytowane 12 Stycznia 2015 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Spoko. Tyle, że się Wizz zbiesil i do Ire już nie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Slyszalem, ze jednak to juz inna charakterystyka. Bardziej szpady. Tak Tomek Manczaka chyba sobie z niego ,( tylko krótszy ) zbuduję coś na łajbę pod gume i wahadło , po dwóch machnieciach bardzo mi sie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Docinanie uchwytu bardziej pasuje mi w castach, dokladnie tak ze odkrecona nakretka pozwala na styk umieścic stopke multika... na zdjeciu podrozny projekt z podocinanymi uchwytami... 20141220_101848-2.jpgBędzie ciąg dalszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi