Tommek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Yglo co to za blank? I jakie są jego rzeczywiste parametry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Tournament? Może Big Jig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ale w korku? Wymieniłeś knoby na korkowe? Piana nie pasuje do takiego blanku. Wystarczająco jest czarnego żeby oryginalne pasowały. Mam korkowe w innym multi i wolę piankowe Tournament? Może Big Jig? Flippin' 30lb do 2 uncji, ale powinien pociągnąć opadowo 90 a może i 100gr nie tracąc na czułości. Przy klockach znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Takie i inne dziwolągi to swiat tego blanku 4C711HMF Stosunkowo czuła, podatna szczytówka (2,4mm) i progresywnie wchodzące w ugiecie kolejne sekcje, mocarny dolnik... wszak to 30lb.Krótki rzut, ostre zacięcie i ryba na klate !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Niestety albo stety u nas nie ma bassów, ale za to dobrze radzimy sobie z adaptacją blanków na nasze potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 No właśnie, sa miejsca gdzie można przybassowac szczupaka flippin' giem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) I stalo sie swiatlo... niebieskie Edytowane 1 Maja 2015 przez yglo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Wykonanie perfekcyjne w najdrobniejszych szczegółach. Śliczne ugięcie i po uzbrojeniu kij wreszcie nabrał charakteru o jaki mi chodziło szukając blanku. Mimo, że świetnie transmituje drgania nabrał płynnej akcji, będzie miękko trzymał rybę z odpowiednim zapasem mocy. Rzuca się praktycznie bez wysiłku, guma 90gr po spokojnym ruchu dolnikiem leci jak z procy. Wreszcie nie będzie nadwyrężonych przedramion po rzucaniu klocków pałami Edytowane 2 Maja 2015 przez Tomek88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ładna wędka Ci wyszła Zbyszek, też sobie zrobię kiedyś takiego słimbajta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wykonanie perfekcyjne w najdrobniejszych szczegółach. Rzeczywiście ślicznie i starannie zrobiona ale szczegóły ... już nie tak do końca. Coś mi ta omotka przed ostatniej przelotki nie za bardzo gra z wszystkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ładna wędka Ci wyszła Zbyszek, też sobie zrobię kiedyś takiego słimbajta Miał być swimbait, trafił się flippin', wyszło nieźle, swimbait by był może przymocny. Oczywiście piszę o blankach z serii SCIV Rzeczywiście ślicznie i starannie zrobiona ale szczegóły ... już nie tak do końca. Coś mi ta omotka przed ostatniej przelotki nie za bardzo gra z wszystkimi.Zdjęcie na znacznym zbliżeniu i perspektywa Cię kolego oszukuje, bo nie widziałeś reszty jednostopkowych dla prawidłowej oceny.Porobię więcej zdjęć, które z pewnością rozwieją resztki wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 [quote name=Zdjęcie na znacznym zbliżeniu i perspektywa Cię kolego oszukuje, bo nie widziałeś reszty jednostopkowych dla prawidłowej oceny.Porobię więcej zdjęć, które z pewnością rozwieją resztki wątpliwości Możliwe. Żebyś nie musiał robić fotek (choć z przyjemnością się ogląda) to zwróć uwagę na srebrną ozdobę w przedostatniej przelotne. Wszystkie omotki mają je zrobione w połowie długości a w niej jakoś dziwnie "uciekła" w stronę ringu. Czy mi się rzeczywiście tylko wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Możliwe.Żebyś nie musiał robić fotek (choć z przyjemnością się ogląda) to zwróć uwagę na srebrną ozdobę w przedostatniej przelotne.Wszystkie omotki mają je zrobione w połowie długości a w niej jakoś dziwnie "uciekła" w stronę ringu.Czy mi się rzeczywiście tylko wydaje? Jednostopkowe tipet mają bliżej ringu(około 2/3 długości omotki w stronę ringu), bo tak estetyczniej wygląda. Szczytowa ma w połowie, ponieważ tam jest srebrna tuba przelotki i zbytnio by się to zlewało jakby ów tipet był tak samo jak w jednostopkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Chyba gdzies sie pojawily "atomowe" szczupaki, bo juz trzeci egz tego TRa sie ukreca... Edytowane 17 Maja 2015 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Chyba gdzies sie pojawily "atomowe" szczupaki, bo juz trzeci egz tego TRa sie ukreca... 20150517_195702.jpg Tak przy okazji, jak oceniasz Ultra Poly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Nie wnikajac w chemie o ktorej nie mam pojecia to z mojej praktyki... wyzej jak pro wrap nizej jak gudebrod. Dobrze zbite, ladnie sie rozplaszczaja, ale jakby malo "chlonne". Lakier jakby trudniej w nie wnika. Ale to swieza ocena bo i pierwsze nawijanie, do tej pory tylko dwie wyzej wymienione firmy zaplatalem... Edytowane 18 Maja 2015 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Masz na mysli NCP czy normalny nylon? Czy obie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ta mniejsza "chlonnosc" lakieru w porownaniu z pro wrap i gudebrodem zauwazylem u nylonu fuji. Dzis bede mial okazje lakierowac dluzsze odcinki ulozone z NCP wiec napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wreszcie cos dla siebie zlozylem Blank SWB956 Blend MHXa 7'11" 25lb 1-4oz, lzejsza swimbaitowka MHXa dotarl bez rujnowania kieszeni dzieki Robertowi BRC... Kolorystycznie pod multik, pod lape korkoguma, rekojesc taliowana ( wirus od pitta), dl 39cm od konca gruszki do pazura... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jednoczęściówka 7'11" chyba się Zbyszku na kogoś zapatrzyłeś Ja już samochód na dłuższy zmieniam żeby mnie w łokieć na podłokietniku nie kuła szczytówka Ach to wędkarstwo do grobu mnie wpędzi nie mówiąc o bankructwie Ekstra zestaw, obsługuje ciężej od mojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) I wsadze te 7'11" do samolotu Zdecydownia grubsza szczytowka i inne, pelniejsze, crankbaitowe ugiecie w SWB niz w Twoim Tomku St.Croix..sie Edytowane 11 Czerwca 2015 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wreszcie cos dla siebie zlozylem Blank SWB956 Blend MHXa 7'11" 25lb 1-4oz, lzejsza swimbaitowka MHXa dotarl bez rujnowania kieszeni dzieki Robertowi BRC... Kolorystycznie pod multik, pod lape korkoguma, rekojesc taliowana ( wirus od pitta), dl 39cm od konca gruszki do pazura...20150611_083831-1.jpg20150611_083853-1.jpg20150611_083820.jpg20150611_083815.jpg20150611_083809.jpg20150611_080921-1.jpg20150611_082732-1.jpg20150611_082946-1.jpg Fajny design rękojeści, podoba mi się łączenie pianki z korkiem, myślę że poproszę dokładnie o coś takiego do saltwaterów traveli Batsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) I kolejny "wirus"od Friko albo ja taki podatny, bo Batsona SWT70MH-3 20lb musze miec a i Bartolo zaszczepiony Edytowane 11 Czerwca 2015 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jakiej nitki użyłeś Zbyszku na te niebieskie tipety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Prowrap metallic 9470 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi