DelTor0 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Super TVS 17? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 TVS16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Dzieki sprawnosci Roberta BRC w sprowadzaniu jednoskladow z USA wlasnie odebralem od kuriera blank St.Croixa 2SW76ML na nalepce :LITE POWER, MODERATE ACTION, 6-12lb 1/8-3/8 ozNa wadze z Ikei blank wazy 49g... Pisze to bo czesto pojawia sie pyt jaki blank pod okonia i teraz wiem, ze taki bym chcial miec w swoim arsenale! Powyginalem go juz i od drobnicy po okoniowe byki, od parochow po 3 calowe gumy, od obrotek 1 po 3 i pod smukle woblerki... Subtelny uniwersal, gnie sie w pelne kolo, bez uczucia ze to juz koniec, gruboscienny, smukly, z masa skupiona w dolniku... Uzbrojony w tytany... do zakochania. No i to cieplo wynikajace z materialu, moze nie dzwieczy modulem, moze nie bedzie elektryczny i "kosowaty" ale zasysacz i trzymacz ryb z niego bedzie wybityny Edytowane 24 Września 2015 przez yglo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Yglo, jak juz bedziesz dzialal to wstaw ugiecie tego saltwatera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dwa siedmiostopowce, jednoczesciowe; zbalansowane dekorem czyli rurka z wovencarbonu, lzejszy rx8 poping 10lb z shimano 1000, drugi spinbass 68M wydluzony na 7ft z serii REVS ten z shimano 3000 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ładne, mój styl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Yglo, Ty to wiesz jak zrobić "coś" z czarnej pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dzieki sprawnosci Roberta BRC w sprowadzaniu jednoskladow z USA wlasnie odebralem od kuriera blank St.Croixa 2SW76ML na nalepce :LITE POWER, MODERATE ACTION, 6-12lb 1/8-3/8 ozNa wadze z Ikei blank wazy 49g... Pisze to bo czesto pojawia sie pyt jaki blank pod okonia i teraz wiem, ze taki bym chcial miec w swoim arsenale! Powyginalem go juz i od drobnicy po okoniowe byki, od parochow po 3 calowe gumy, od obrotek 1 po 3 i pod smukle woblerki... Subtelny uniwersal, gnie sie w pelne kolo, bez uczucia ze to juz koniec, gruboscienny, smukly, z masa skupiona w dolniku... Uzbrojony w tytany... do zakochania. No i to cieplo wynikajace z materialu, moze nie dzwieczy modulem, moze nie bedzie elektryczny i "kosowaty" ale zasysacz i trzymacz ryb z niego bedzie wybityny 20150924_092507.jpgBlank blankiem a gdzie wędka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Wedka chyba poczeka troche, wlasciciel blanku jeszcze kilka dni poza granicamu PL, jak tylko zjedzie, mamy sie spotkac i ulozyc plan RB na 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Blank blankiem a gdzie wędka ? Wedka bedzie na nowy sezon. Na duza rzeke nizinna atakowana z jednostek plywajacych Na razie dzielnie spisuje sie inne StC zbudowane przez Zbyszka Pokonujac takiego "kasownika" z ligi 50+. Ktory duzej muszce w nurcie NIE przepuscil Edytowane 12 Października 2015 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Danielu, Ty też być nie przepuścił. Czarna matuka z dupką fluo, pychota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ech, zaglądam do tego wątku licząc że w końcu zobaczę tutaj również mój kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Kilka ryb zlapanych na StC SW SCIV zbudowane przez Zbyszka.Wedka zbudowana na blanku 4SW70MLM Zdjecia ryb publikowalem juz w watku pstragi 2015. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Zestaw tych zdjec umacnia mnie w przekonaniu ze zmudne poszukiwania w RB maja sens Dzieki Danielu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kij powinien sie nazywać: T R O U T Z I L L A ps. nie gdniecie Cie w reke ta nakretka Daniel ? Ja powiem szczerze jak kiedyś już zobaczyłem Twój kijek to sie napaliłem i ściagnąłem sobie podobny zestaw NPS+nakretka ale jak przyszedl i zacząłem przymierzać do łapy to jednak się waham czy nie wymienić na standardową płaską nakrętkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Wedke uzytkuje juz 2 sezony. Nie mam najmniejszych problemow z nakretka "podmieniona".Ksztalt stopki w prezentowanej na zdjeciach Stelli 14 pogaraszal konfort lowienia. Niespecjalnie jest kompatybilny z NPS16. Powrot do Stelli 10 przywrocil pelen komfrot.Nakretka w zadnym momencie nie sprawiala problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 A jak trzymasz stopke kolowrotka tzn. pomiedzy ktorymi palcami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 A jak trzymasz stopke kolowrotka tzn. pomiedzy ktorymi palcami ?To tajemnica. Odpowiem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Jesienne plenery, jesienne sandacze, jesienna SC V 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Jaka nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Gudebrod Dark Green 5896 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Patrzac na TAKA wedke, to az by sie chcialo pomyslec o polapaniu "sandokanow" Piekne narzedzie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 ... moje, hi hi .... lubie takie klasyczne wykonania w tej kategorii wagowej (MHF) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 można wiele gadać, blass, sras, mhx bla bal bla...co by nie mówić st. croix rządzi :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Cos w tym jest, to już czwarty Legend Elite w mojej szafie ( 76MLXF2, 70MF2, 70MHF w wersji cast, no i ten najnowszy 70MHF2 w wersji spin) - leżą mi.... ale mam tez dwa kapitalne MagBassy z Hydry Ng (MB843 i MB844) i muszę powiedzieć że też mają w sobie "to coś" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi