Friko Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Kij dla Mifka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Kij dla Mifka Tak.Trudna, wyjątkowo trudna adaptacja tego trójskłada pod casta... Specyfika blanku: gruba szczytówka 2,6mm smukły dolnik i czesc srodkowa... już przy nieznacznym nagięciu włacza się czesc srodkowa i dolnik. Ustawienie odległości pomiędzy wodzikiem a pierwsza przelotką zajęło mi cały dzień w różnych konfiguracjach całości przelotek.... Wyszło tak: startowa BLNAG12 potem 10, 8, 7 - zjescie na 6 L , 2X5,5L i 3X 5L a na szczycie sic 5.5 na rurce 2,6mmm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Akurat naklejki opisy itp w tym kiju są najmniej istotne. No może poza jednym napisem. Czekam na efekt finalny. I dam w znać w środę co do odbioru / wysyłki patyka. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @slider@01 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Mifek, jeśli zobaczysz w przesyłce kij od szczotki zamiast wędki to wiedz że jest u mnie Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Szkoda prądu. Jak Ci się tak podoba to powiedz. Na pewno się dogadamy. 200€ parę jerkow i jakoś się dogadamy. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Kij dla Mifka Friko to ten co przy nim grzebales z brzeszczotem???? [emoji33] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Mifek to jaki jest realny zakres tego kija? Do łowienia z ręki czy trolla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Do łowienia z bagażnika. Póki co nie mam go jeszcze u siebie wiec nie powiem. Wiem tylko tyle co mi yglo powiedział Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 I rekojesc na gotowo: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jak dla mnie wszystkie wędki świata mogły by tak wyglądać. Ta imitacja pierścionka z nici - fajny patent, spróbuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jak dla mnie wszystkie wędki świata mogły by tak wyglądać. Ta imitacja pierścionka z nici - fajny patent, spróbuję Znudzilbys sie szybko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 I kilka fotek Gattiego w deszczu 130g na gotowo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Znudzilbys sie szybko A już tam zaraz bym się znudził Moje wszystkie póki co tak wyglądają i fajnie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Zbyszek - kunszt MISTRZA. "Pierścionek" z nitki - cudeńko, nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Prawdziwy Mistrz to tu byl, ale przestal sie udzielac, wielka szkoda... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jeżeli myślimy o Tym samym to, z tego co pamiętam również od Niego zbierałeś pochwały. Ale skromność OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 O kim mówicie, jeśli oczywiście można wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 @krzysiek - dla mnie Mistrz proporcji, szczegolu, calosci. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 ... zeby nie ostygnac po Gattim, dzis od rana rekojesc dla NFC ST 964-2 (HM) przed klejeniem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 High-endowa rękojeść dla high-endowego blanku. Budzi respekt! I przeczucie, że mogę być naburmuszony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Najmilsza chwila dla mnie, jak mam potwierdzenie ze moje wedki dzialaja Batsony RCLB 40lb i 50lb 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Niezle klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 O!To historia zatoczyla kolo Pamietam jak pokazywalem w Hiszpanii Twoje wedki Jarkowi...on mial wtedy caly arsenal z pracownii z 3miasta.A tu widze, ze w Norge juz lowi na wedki z literka "Y" Sluszny kierunek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Zdjecia dostałem wczoraj a połowy były w czerwcu, na łodzi trzy egz z moich RCLB ( a ten RCLB50 z czerwonym uchwytem to i o sumy na Ebro sie mocno otarł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Zbyszku blank Gattiego kupowałeś czy dostałeś od Zamawiającego? Wiesz gdzie w PL są dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi