yglo Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Gatti wyszedł z szafy pancernej w FC, jakies stare zaszłości i własnosci kolegów z jb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Aaa, ciekawe. Piękny ma kolor. Miła odmiana po czerni i grafitach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Aaa, ciekawe. Piękny ma kolor. Miła odmiana po czerni i grafitach Będzie się dobrze komponował z zillionem PE [emoji7] [emoji8] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Już zmieniły właściciela, powodów nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Już zmieniły właściciela, powodów nie znam.Co zmieniło właściciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Piękny ten SC. Legend extreme.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Piękny ten SC. Legend extreme.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 OK, juz wiem St.C rozpoczal wedrowke No, to z innej beczki... trenowanie recznego opisu: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Yglo, te biale wstawki robiles z bialej pianki czy czegos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Toczylem z miękkiego pcv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jakos do tej pory sie nie trafialo az sie trafilo i popelnilem pierwszy w zyciu tennessee grip... Blank Pheniksa REDEYE travel series TRJ-S 701 1-6lb 1/32-1/8 oz czyli cos na mormyszki z brzegu ! Reszta to beda mikro minimy, niteczka "00" i presja wlasciciela zeby juz juz, w tym roku jeszcze lowic Na zdjeciach nie widac ale srednica korka pod pierscieniami ma 21,5 mm a dlugosc calego gripu 30,5 cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jak znam Właściciela, to cierpliwy jest, jednak stanowczy. Więc nie było przebacz i wyszło super tennessee Blank swoją drogą bardzo fajny, niezbyt nerwowy, pracuje jak dobry monoblok. Obsłuży spore mormyszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nooo.... na zdjęciach wyszło ładnie zobaczymy jak z bliska, faktycznie mam nadzieję jeszcze połowić tym kijkiem w tym roku. I wreszcie przetestować Tennessee które chodziło mi po głowie już od baaardzo dawna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Fajnie by było, jakbyście podzielili się zdjęciami ugięcia gdy wędka będzie gotowa Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Apioo, blank jest jak z gumy, taka trochę brzozowa witka. Nieco mocy łapie dopiero w dolniku, w ostatnim segmencie. U mnie przeznaczeniem będzie łowienie białorybu na najmniejsze i najlżejsze przynęty - rozmaite mikrojigi i mikrogumki o wadze 0.5-2gr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Apioo, blank jest jak z gumy, taka trochę brzozowa witka. Nieco mocy łapie dopiero w dolniku, w ostatnim segmencie. U mnie przeznaczeniem będzie łowienie białorybu na najmniejsze i najlżejsze przynęty - rozmaite mikrojigi i mikrogumki o wadze 0.5-2grW sam raz na streetowe dłubanie "kabanów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Apioo, blank jest jak z gumy, taka trochę brzozowa witka. Nieco mocy łapie dopiero w dolniku, w ostatnim segmencie. U mnie przeznaczeniem będzie łowienie białorybu na najmniejsze i najlżejsze przynęty - rozmaite mikrojigi i mikrogumki o wadze 0.5-2grTwoim zdaniem jest delikatniejszy od Matagi Super Trout? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 @Apioo, moim zdaniem jest podobnej klasy. @Kamil - nie, na streeta za słaby moim zdaniem, za mało uniwersalny. Zwłaszcza że regulamin zawodów SFP nie punktuje maluchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Eeeech, bylbym w piatek na kamieniu zrobil ladniejsze zdjecia w swietle dnia, ale nie... jeszcze cieplutka mam wiezc do Wawy i przed praca przekazac podtupujacemu z niecierpliwosci wlascicielowi.Godz spotkania 5.40 ! No i git, bedzie ciemno i nie zauwazy baboli Nacykalem domowo warsztatowych fotek na pamiatke. Cale 62g] 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Fajna wykalaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dokładnie tak ją sobie wyobrażałem nie mogę się doczekać testów nad wodą Przy okazji - chciałbym podziękować Zbyszkowi Kawalcowi za nitke w rozmiarze 00 do omotek... szukałem czegoś takiego żeby dodatkowo jak najbardziej odciązyć blank i Żbyszek okazał się niezawodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Serio? Tyle można zyskać na grubości nitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wedka dziala nad wedka jest ryba ale wycialem bo ponizej wymiaru jb W tej chwili trwa test... już trzy ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Rzeczywiście kij niezwykle fartowny... i chyba pobiłem własny rekord jeżeli chodzi o relacje odbiór-ryba. O szóstej odebrałem od Zbyszka a pare minut po siódmej już miałem pierwsze ryby. Wiecej wrażeń wieczorem, bedę miał chwilę czasu to podzielę się spostrzezeniami @KamilWiesz pewnie i "normalna" nić w rozmiarze A krzywdy by temu patykowi nie zrobiła ale dla mnie cały smaczek rodbuildingu polega na tym że jak chcę to mogę coś zrobić bez kompromisów, na maxa - i tak było w tym przypadku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 @KamilWiesz pewnie i "normalna" nić w rozmiarze A krzywdy by temu patykowi nie zrobiła Nić A pewnie nie, ale już ilość lakieru, która wsiąknęłaby we wszystkie omotki już potencjalnie by mogła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi