yglo Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Batson IP844F czyli dwuskladowy popping o mocy 17lb, skromny, bez opisu i nawet bez sygnaturki. Anonim... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jaki tam anonim... Miało po prostu być ascetycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Niby nie używana ale już powyginana na wszystkie możliwe sposoby. Kijek bardzo fajnie się zapowiada. Wedka sie zapowiadala bardzo fajnie.Poczatki miala trudne, bo rywalizowala z moim faworytem StC.Teraz, po kilkuset godzinach wedkowania i jakis tam holowankach moge powiedziec >StC i ten Lamiglas to moja para pstragowa.Moge losowac przed wyjeciem z tuby, ktorym bede lowil danego dnia i wiem, ze bedzie sie lowilo super.Zbyszek jakis czas temu wyposazyl mnie w taki gruby, podwojny pokrowiec na jednoczesciowki 7 stopowe i w tym pokrowcu jezdza sobie ci moi pstragowi bracia.Ktoras wedka moglaby uchodzic za bardziej fartowna, teraz juz wiem, ze obie sa nawet w tym waznym aspekcie rowne. Zbyszek stworzyl duet godny nazywania go DOUBLE DRAGON Co by nie byc goloslownym dwie ryby tegoroczne...nawet nie pamietam, ktora na StC a ktora na Lamiglasa.Chyba o to w tym chodzi ? Idealnie dopasowane, niesamowicie wygodne narzedzia do wedkowania. Szczere slowa uznania dla Zbyszka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 W ramach inspiracji dolnikowych, kolejny moj travel udlubany w miedzyczasie. Batson SWT70M-3 czyli RX6+E-galss, ciezki, gruboscienny skurczybyk ( 204 g na gotowo ) opisany na 17 lb Dosc miekki szczyt, ladne ugiecie po debowy dolnik, obleci wabie 20-60g. Długość od końca ESCa do czarnej pianki 36cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Wole wedki z dzielonymi gripami. Wygladaja lzej,subtelniej. Jezeli juz pelna rekojesc to nie symetryczna,taljowana.Wykonanie minimalistyczne,czyste z klasa jak to u Zbyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Wczorajszy dzien to bylo dla mnie swieto RB za sprawa tego oto Pana, ktorego mialem zaszczyt goscic Kawa przy kominku, dluga rozmowa, blanki, uchwyty, gotowe wedki Janusza w Jego autorkim projekcie... bezcenna nauka i Nowy Swiat. Teraz pytanie o wage wedki mozna zbyc prosta odpowiedzia: waga blanku plus 22g ! Tak jakos w miedzy czasie rozmowy o wszystkim co w RB zasadzilismy sie na blank Lamiglasa, jednosklad 7'11" o mocy 12 lb Spasowanie uchwytu niemal minutka: Rozstawienie przelotek od wyjsciowej na szt 12 plus szczyt, minimalnie dluzej, jakos tak we dwoch zdecydowanie latwiej, a z boku zawsze wiecej widac: Potem testy rzutowe, zmiana wabikow na coraz lzejsze i moja szczeka coraz nizej, ale to ja trzymalem aparat i zadziwienie moje nie zostalo utrwalone Wieczorem wrocilem do pracy nad moim "ciezkim", sandaczowym travelem MHX TR842-3... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Z niecierpliwoscia oczekiwalem wiesci wczoraj. Jakos podskornie czulem, ze idzie nowe.To o czym gdybalismy i rozwazalismy spotkalo nas.Otworzenie dotychczas zamknietych drzwi przez "Siwobrodego Janusza" stalo sie faktem Pewnych rzeczy juz po prostu nie bedzie...a beda wedki, o ktorych dotychczas sie nie snilo nawet najbardziej awangardowym entuzjastom.Konkrety ? Prosze bardzo : Wedzisko pstragowe wazace 30 % tego, co waza patyki uwazane za pstragowe ? To juz za miesiac !Pstragowka na duze pstragi wazaca ok 50 gramow ? To juz za miesiac ! Gotowy do spacerow za pstrazkiem zestaw wazacy tyle, co wazy Shimano TP 2500 ? Czyli jakies 240/250 gram ?To juz za miesiac Janusz zmienia swiat Pozdrawiam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dzięki za gościnę, cała przyjemność po mojej stronie Ten kolor owłosienia to taki kamuflaż, podobno tej wiosny trendy, kiedy można uciec od wszystkich nudnych i smutnych obowiązków i zapamiętale dyskutować o tym co jest tak naprawdę ważne Zbyszek i ja w takich chwilach nie mamy więcej jak po 20 wiosen Rzeczywiście potencjał i możliwości w tym rozwiązaniu są, jednak strasznie słodzicie przy okazji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 No i zabawa skończona, cały dorobek internetowych prześmiewców pooszedł w pi..u. No bo weź tu teraz komuś powiedz, że jest Januszem rodbuildingu Nie ma co, JanuszD rozwalił sysytem . Już z artykułu pieknie się zapowiadało, a teraz, przy współpracy z yglo... Smakowicie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 PojechalemzobaczylemPrzymierzylem...Przepadlem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Old new way grafitowe tasiemki do mocowania Delfina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Czyli czekać na kooperację Guzu&Delfin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Czyli czekać na kooperację Guzu&Delfin? Po prostu bede uzytkowal wedki zbudowane wg koncpecji DELTA i uzbrojone w uchwyt Delfin.Moja rola ograniczac sie zatem bedzie do wykorzystywania na lowisku tej kapitalnej koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Old new way grafitowe tasiemki do mocowania Delfina... 20160325_172919.jpg Bez tego sie nie da zamontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Zapewne się da, ale na razie idę za wskazówkami Janusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Hmmm myslalem ze rozwierca sie odpowiednio pod blank i na wcisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Teoretycznie to wiem, ze: tasiemki "kontrują" wyjscia" zapobiegają wypływaniu zywicy, można z nich formowac grafitowe "WC" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Po prostu bede uzytkowal wedki zbudowane wg koncpecji DELTA i uzbrojone w uchwyt Delfin.Moja rola ograniczac sie zatem bedzie do wykorzystywania na lowisku tej kapitalnej koncepcji. "Macałem" to ustrojstwo na Rybomanii i oprócz aspektu wizualnego (wszak o gustach się nie dyskutuje), trzeba mu oddać jedno- doskonale leży toto w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) "Macałem" to ustrojstwo na Rybomanii i oprócz aspektu wizualnego (wszak o gustach się nie dyskutuje), trzeba mu oddać jedno- doskonale leży toto w ręce.Ostateczny triumf mysli RB...do czasu az masowo chinczycy nie zaczna kopiowac.A do tego niestety szybko dojdzie Edytowane 25 Marca 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 E.... nie wiem czy sie 'oplaca' - Delfin jest drogi w wytworzeniu w porownaniu 'nylonowych' uchwytow typu dps, Sks, tvs itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Chyba ze zrobią imitacje delfina :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Yglo roving jest ok dodatkowo pomysl nad rękawem grafitowym daje fajny krzyżowy oplot i dobrze formuje sie nawet w stożek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Po Świetach będę składał, wiec dam tutaj znak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 E.... nie wiem czy sie 'oplaca' - Delfin jest drogi w wytworzeniu w porownaniu 'nylonowych' uchwytow typu dps,Sks, tvs itpSię nie opłaca. Ile ryb można kupić za wędki stojące w szafie, za szafą , w kącie Kupując ryż u chińczyków za równowartość naszego sprzętu pewnie wyżywimy jakieś nieduże afrykańskie państewko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 PojechalemzobaczylemPrzymierzylem...Przepadlem Popłynąłem tak samo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi