yglo Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Nie trzeba za Ocean slac pomyslow do realizacji na blank jakiego nie ma... Projekt mozna obgadac na miejscu i stworzyc polacznie blanku SJ i DS Potem hobbysta nawijacz i do szpiku autoski projekt staje sie faktem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 I jeszcze taki ostatnio: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Akcja "DD": DELFIN-DELTA Dawca: Bez bolu choc na kamieniu: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Brakuje mi (jeśli można tak powiedzieć ) jakiegoś akcentu "grafitowego" na piance, tak pięknie by się komponował, równoważył "delfina" Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Blank zacny, swoją drogą szkoda, że tyle dobrych rzeczy producenci odsyłają w zaświaty Ważne, że bez bólu i do tego bez fajerwerków narzędzie do pracy, nie rozprasza niepotrzebnie uwagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Uznalismy z Wlascicielem,ze szukamy wagi. Ta pianka mnie rozczrowala, bo przy dl 5,5cm wazy az cale 3g !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Brakuje mi (jeśli można tak powiedzieć ) jakiegoś akcentu "grafitowego" na piance, tak pięknie by się komponował, równoważył "delfina" Oj tam, oj tam, gdyby nie to, że sporo ludzi "się czepia", wszystkie moje kije by tak wyglądały Wbrew sobie staję się zakładnikiem jakiejś tam estetyki, czy coś takiego Po jakimś czasie wszystko powszednieje, tylko prosta forma ma charakter ponadczasowy, niema to jak mała czarna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Uznalismy z Wlascicielem,ze szukamy wagi. Ta pianka mnie rozczrowala, bo przy dl 5,5cm wazy az cale 3g !!! To wygląda podejrzanie, nie wzbudza zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nie wiem jak dyskutowac z waga siedmiostopowej wedki, ktora jest ponizej 60g. Najwazniejsze ze sprzet pojedzie na rybna wode i tam naprawde nie bedzie dyskusji tylko robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wy tu o wadze lekkiej, a ja czekam na coś solidniejszego z pod ręki Yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 yglo, on 02 Apr 2016 - 12:05, said:Nie wiem jak dyskutowac z waga siedmiostopowej wedki, ktora jest ponizej 60g. Najeazniejsze ze sprzet pojedzie na rybna wode i tam naprawde nie bedzie dyskusji tylko robota Najprościej chyba tak, że na tym samym blanku ta lżejsza podoła znacznie więcej i dużo więcej wybaczy. Jednak to już należy stwierdzić nad wodą, teoretycznie się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wy tu o wadze lekkiej, a ja czekam na coś solidniejszego z pod ręki Yglo Z pod ręki Yglo wszystko jest "solidniejsze" nawet jeśli wygląda niepozornie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 A i jeszcze z Delfina mam taka radosc, ze ustawienie bezwagowego uchwytu dalo srodek ciezkosci zestawu na poczatku stopki kolowrotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 yglo, on 02 Apr 2016 - 12:45, said:A i jeszcze z Delfina mam taka radosc, ze ustawienie bezwagowego uchwytu dalo srodek ciezkosci zestawu na poczatku stopki kołowrotka A więc, hmm, z tym bywają problemy. Jeżeli blank jest poprawnie zbalansowany i ma trochę mocy, więc wymaga słusznej długości dolnika z rear nie można zbytnio poszaleć, znaczy można, jednak na puste kalorie trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Z pod ręki Yglo wszystko jest "solidniejsze" nawet jeśli wygląda niepozornie Wiem ale czekam na swoją solidną zabawkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 milupa, on 02 Apr 2016 - 13:01, said:Wiem ale czekam na swoją solidną zabawkę Domyślałem się po cichu jakaś armatka heavyduty ? Tak, żeby niebyło, "wrzutkę" zrobiłem, jeszcze jakieś spekulacje niesłuszne się pojawią, w dzisiejszych czasach o to nietrudno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Delfinek na kamieniu .Oby Greenpeace nie zobaczyl, bo mi zarekwiruja wedke przed premiera Rzucalismy, gielismy to cudo. Przelotki byly jeszcze na tasmach. Ale wrazenia sa tak niecodzienne, ze w tym miejscu skoncze wpis...Bo jeszcze ktos mnie posadzi o jakies spolki z Januszem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 "armatka" milupy juz za sekundy i FST7/3mm prosto z USA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ta armatka to do czego? Domyślam się, że dużeeee gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mam taka armatke w spinie z 80g wypali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ta armatka to do czego? Domyślam się, że dużeeee gumy?Do wszystkiego, taki wyjazdowy uniwersał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Piotrek, ta armatka powinna więcej niż 80 gr pociągnąć...Zbyszek wieszałeś ciężarki na niej już?100 gr + poleci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Troche nie doczytalem opisu, moj Batson w jednym kawalku. Moze da rade wiecej,ale nie chcialem sie narazic fachowca od hamerykanskich opisow wyrzutu co to nie podczepia wiecej niz zalecane przez fabryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nic nie kombinowalem, zrobilem tak jak "Janusz mowi":)Krotki dolnik, 12KLH, 4,5KB i garstka 3,5KT. Wyszla wedka o wadze 59g na gotowo, mnie szokuje, ale jak widac na ostatnim zdjeciu nie ploszy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 O masz !A kto mi tam lazi po wandeczce ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi