trout master Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Szkoda że złotego nie machnąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 ... i pomyśleć że wkrótce do niego dołączy saltwaterowy Batson 25 lb - też pod casta i tez do klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 ,,, i pomyśleć, ze to juz niebawem i ze z... taliowanym dolnikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Pot z czola przy ustalaniu z kolega ilosci pierscionkow i miejsca ich posadowienia. Wszystkie metalowe - zle, tylko czarne fuji - zle. Korek zakonczony korkoguma - zle. Pot i niemal krew spod paznokci, bo nie dzialy sie te projekty przez tel czy na papierze tylko na blanku chwile przed klejeniem !!! Fota akceptacja a za 15 min tel, ze nie tak... W koncu jakos dobrnelismy do ostatecznej wersji. Mnie cieszy rozwiazanie mocowania pierscionka na korkowej nakladce z najwezszej strony. Jestem pewien ze nie odpadnie przy normalnym uzytkowaniu. Jest wklejony na grafitowej rurce, a rurka wklejona jest w korek... I napis koniecznie a'la Wojtek G. ufff 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Noo ten lami to kawał kija, ciekaw jestem jak się sprawdzi w boju. Mam nadzieję że właściciel wrzuci fotki z akcji:D Widzę tyllko jeden mankament prawie 2.4m w jednym kawałku jak to przewozić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 a na 6tym zdjęciu nie ma łączenia put over dwóch kawałków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jest i je widac to Xtreme 5S76MF2 na skandynawskie okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Kolega pyta o kijek powyzej STc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Lamiglas to jednosklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Warsztat jak zwykle ponadprzeciętny ,estetycznie , czyściutko i dokładnie, napis powala ale ... jak na tak dopracowywany czasochłonnie przez zamawiającego projekt pod względem Design to powiem że wyszedł bardzo przeciętnie .St.Croix raczej nie powala i śmiem twierdzić że ergonomicznie też będzie kiepsko bo KSKSS do wygodnych nie należy ,zwłaszcza bez insertu .Słowem dużo potu i zabiegów ,efekt przeciętny ,współczuję @yglo Podzielam też obawy czy pierścień w tulejce nie odpadnie , miałem już raz przykry wypadek że ukręciłem przy zapinaniu kołowrotka obracający się fore ,od tego czasu korek naklejany jest na tuleje przechodzącą przez cały grip a pierścień wklejany w tuleję a nie w korek . Słowem wykonawca -6 twórca - 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Taki los skladacza... niestety I dlatego powoli grono zlecajacych zaciesnia sie do kolegow z ktorymi w rb mam wspolny feeling 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 No wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 No wlasnie...... a mam sporo super Kolegow dzieki JB I znad wody, i wlasnie dla takiego, z ktorym najwiecej naplywalem sie przez ostatnie lata... wertikale - ogien i stal 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 W temacie duza guma Sic MN plus cztery Lki na czesci szczytowej. Waga z Ikei mryga raz 179g raz 180g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Super projekt Zbyszku, ile ogarnia? Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Piękny kijek, no właśnie duża guma to ile ogarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Stawiam na 140-150, ale poczekajmy na wypowiedź Zbyszka. Właśnie takiego w zeszłym roku chciałem u Zbyszka zrobić, ale kolega namówił mnie na 4c711HMF w dobrej cenie, że też ogarnie niewiele mniej niż ten 710HF, okazało się, że zostałem wprowadzony w błąd, najpewniej nieświadomie no, ale cóż niedosyt pozostał i ten 710HF ciągle kołacze się w główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Podworkowe testy na 150g komfortowo, wiecej nie podwieszalem i nie rzucalem.Jest subtelny jak na klase 30lb, tzn lekki w reku przez balans, przyrost srednicy w dolniku dosc dziwny, bo ECS16 wew 15mm dosc dlugo jedzie po blanku w czesci rekojesci bez wyraznego stopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Dla Kumpla do polowow pionowych, dwie sztuki grafitowych Lalek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 No widzę że doszedł PacBay jednak jak porównanie z Batsonem - to samo czy jednak inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Pac jednak inny,ciezszy, bardziej "miesisty" o crankbaitowym ugieciu, regularnym, glebokim. Batson IC721 na tyle na ile pamietam byl bardziej szczytowy, subtelniejszy i w dolnym zakresie przynet mogl wiecej ogarnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulej Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Śliczności ☺.juz się nie mogę doczekać żeby nimi połowie. Mam nadzieje że godnie zastąpią poprzednia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 W trakcie budowy... kolejna armada dla Kumpla z Szafa Mocne, gruboscienne ze szklem !MHX L904-2 light saltwaterBatson SWT70MH-3 saltwaterBatson SWT70H-3 saltwaterps.dobrego dnia Pawelku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Nie ma to jak dobrze zaczac dzien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wlasciciel sie nie niecierpliwi, nie naciska, pelna swoboda czasowa... jeszcze, ale wlasnie skonczylismy rozmawiac prze tel, no i tak jakos wyszlo ze chetnie by zerknal nawet przed ostatnim lakierem na omotkach.Suzuki RXF661 8lb o zgrozo w alkonitach KR 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi