Dawid.K Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Bardzo ładnie to wszystko wygląda. Gratuluję.Kolejny projekt wstępnie miał być oparty na FUJI TVS, ale oglądając powyższe zdjęcia mam mętlik w głowie. Nie miałem do czynienia z uchwytem Alps MVT. Można go jakoś porównać do TVS-a? Mi to wygląda (swoimi słowami) na mieszankę samych zalet TVS i DPS Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Niestety ciagly brak czasu, wiec "nocna zmiana" w koncepcji rekojesci i efekt: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Zbyt odjechane jak na mój gust ale, skoro ktoś tak lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Dla mnie troche za greysowaty ,ale lubie ten uchwyt w takim ukladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Odjechany to za mało, to odlotowy wzór Odwrócony IPS16, a w nakrętce od SKSSa podebrany materiał tak, ze stopka się zasłania na tyle, ze znika ząbek z fot: Po całości czyli pod pianka i uchwytem grafitowe arbory pac bay Za IPSem pianka stoczona tak... ze kłab i kłebik maja najlepsze podparcie a trójka palczasta może brykac po blanku gdy najmniejszu wisi na stopce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Yglo w jakim celu te arbory pod pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Yglo w jakim celu te arbory pod pianką Tę "odlotowaść" proszę traktować z przymrużeniem oka, choć faktycznie wedka odleci... samolotem.Arbory po całości to wynik tego, ze możliwie najdłuższy piankowy adapter do IPSa jaki udało mi się znaleźć miał wewnętrzną średnice 15mm a blank w dolniku 10,2mm. Zniwelowanie tej różnicy arborami było najlżejszym wagowo rozwiązaniem. Mozliwie długi adapter potrzebny był aby łączenie pianek wypadło jak najbliżej dolnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 3S70MM - parabolic 10 grams spinning rod blank - 14lb, w torzitach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Wędka tak techniczna i ultimate, że ciężko jest wymyśleć coś bardziejA jeszcze znaleźć i zbudować to bardziej... Świetna robota Zbyszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Co to za omotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 ciekawostka jest to, ze tak dociety IPS16 z nakretka od SKSSa wazy tyle co ostatnio montowany przeze mnie Delfin czyli 16g.No oczywiscie pod IPSem sa arbory... i calkiem inny sens uchwytu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Co to za omotka?Taka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Taka: 20170309_161148-1.jpg20170309_161134-1.jpgDzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Jeden z tych blankow co wzbudza natychmiastowy blysk w oku i nieodparta chec posiadania, pomimo "pelnej szafy" A czas juz najwyzszy jak widac na niebie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Nowy, "dziwnie wymyslny" model rekojesci zdecydowanie sprawdzil sie w warunkach lowiska. A po to powstal.Jest wygodny, super sie trzyma. Srednica dostosowana do moich dloni. Nie ma przekladania paluchow w trakcie godzin lowienia. Na srodrzecznej, marcowej wyspie wyglada to mniej wiecej tak : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Fajny pomysł z tą nakrętką muszę przyznać, przymierzałem w domu cos podobnego i faktycznie bardzo dobrze leży "pod palcem" - może to kwestia uchwytu, nie wiem, ale jest ergonomiczne bardziej niż mogłoby się wydawać na zdjęciu. Osobiście odczucie miałem takie że wygodniejsza jest dla mnie ta nakrętka w uplockingu jak tutaj niż w klasycznym downlocku gdzie trochę gniotła mnie w łapę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 W fuji wymyślili uchwyt który dobrze leży w dłoni ale zapomnieli dać info by montować go inaczej niż dotychczas by miało to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Na szczescie fuji ma "tylko" sens, ktory jak to sens ma indywidualna mgielke uzytecznosci. Co innego wzor, ktory aksjologicznie nijak nie da sie obrocic do gory nogami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Kijek bajka i najważniejsze że mój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Takie tam "Swedish custom rods" z dzisiejszych targow sprzetu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Takie tam "Swedish custom rods" z tegorocznych targow sprzetu: Sportfiskemässan Jönköping 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Wędki w trumnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 To morskie Stradivariusy w futerale, sadzac po cenie ze srodkowej karteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Na te szwedzkie fanaberie znalazla sie nieoczekiwanie nasza rodzima odpowiedz i to w barwach swensonow i ich flagowego C4: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 A co to za blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi