Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Yglo lubi wedki tak po skosie pokazywac w kadrze... to tu jeden z jego absolutnych HITow.Wedka, ktora u mnie lowi, lowi i jeszcze lowi.Od czasu powstania tego StC, razem zesmy zbudowali z pewnoscia nascie wedzisk...ale ta wciaz jest punktem odniesienia i wyznacznikiem dla bycia wedka - towarzyszem moich pstragowych spacerow. Niezastapiony : St Croix 4SW70MLF 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_m Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Seria blanków LST występuje w kolorze czarnym i białym. Może by tak bialy blank dla odmiany? No nic, najpierw czekam na opinię, a nad wyborem koloru jeszcze się zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Trzy kolory... na lodkowe lowienie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) moje ci one! faktycznie na fotkach to wszystko wychodzi gorzej te kolory, w słońcu jest szał. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Tu nie ma ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Aparat i swiatlo, a i sceneria swoje robi... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 fajnie się gnie ten talon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 fajnie się gnie ten talon a w drugą stronę jak się gnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 a w drugą stronę jak się gnie ? szczerze ? nie miałem okazji sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Choc nie moj, ale to moj faworyt do ciezkiego szczupakowania. Ciezkiego czyli tak do 200g max. I w parze ze swiezutkim nabytkiem wlasnym 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Serdecznie dziękuję Zbyszku, kijek petarda a wykonanie oczywiście extra klasa... Już się nie mogę doczekać kiedy będzie mi dane ponaginać jak że zacny kijek... Dziękuje serdecznie Zbyszku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Z tym "naginaniem" Karolu to będziesz miał trochę problem, bo to niezła laga jest i trochę energii trzeba włożyć.Ale kijek zacny, szczególnie do cięższych zabawek.Miałem poprzednika w ręku nad wodą i wrażenia jak najbardziej pozytywne. 200 gr łyka jak pelikan świeżą rybkę... Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez bartolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Talon klasa wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Z tym "naginaniem" Karolu to będziesz miał trochę problem, bo to niezła laga jest i trochę energii trzeba włożyć.Ale kijek zacny, szczególnie do cięższych zabawek.Miałem poprzednika w ręku nad wodą i wrażenia jak najbardziej pozytywne. 200 gr łyka jak pelikan świeżą rybkę...O ''naginanie'' jestem spokojny .... w warunkach mojego łowiska to nie problem ....w każdej chwili może przetestować go jakaś wąsata pani.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) O ''naginanie'' jestem spokojny .... w warunkach mojego łowiska to nie problem ....w każdej chwili może przetestować go jakaś wąsata pani.... 200g ???? moim zdaniem nie da rady ale Miszcz Zbyszek obronił ten kij to sztuka bo srednica dolnika jest naprawde powalająca Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Tu nie ma ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 200g ???? nie da rady da... na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) no skoro tak mówicie nie bede się kłócił, porównał bym go raczej mocowo do m1 25lb ale ja nie lubie przeciążąć badyli Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Tu nie ma ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) no skoro tak mówicie nie bede się kłócił, porównał bym go raczej mocowo do m1 25lb ale ja nie lubie przeciążąć badyli Tak się złożyło, że w Szwecji na łódce porównywaliśmy oba ww patyki i Talon jednak jest mocniejszy.200 gr to absolutnie nie przesada, sprawdzone na łowisku...Warunek, to odpowiednio długi dolnik, ale o tym Zbyszek wie doskonale.Zresztą wystarczy sobie porównać grubość obu dolników, o czym już napisałeś powyżej. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez bartolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Talon 79H tak wcześniejszy jak i obecny maja 41-42 cm od pazura do końca Dolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Jeśli w 79H góra to 200g, to od jakiej gramatury dobrze się nim łowi od dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Użytkownik z SE podaje ze 50g to dolna granica i ze mega czuły, a łowienie zaleca w izolowanych podeszwach bo tak kopie ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Użytkownik z SE podaje ze 50g to dolna granica i ze mega czuły, a łowienie zaleca w izolowanych podeszwach bo tak kopie !Niech On lepiej uważa żeby nie kopnęło Go za mocno, bo nie będziemy mieli z kim pływać... No i po co mu Zbyszku taki elektryczny patyk ukręciłeś? Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez bartolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zwykłe VI+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Użytkownik z SE podaje ze 50g to dolna granica i ze mega czuły, a łowienie zaleca w izolowanych podeszwach bo tak kopie !Hmm, wygląda zatem na idealne uzupełnienie 64HM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Taka armatka: do gumek: i do Shimaniaka: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneyks123 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Świetna robota, standard czy spirala?. Możesz opowiedzieć coś więcej o blanku? Amortyzacja ugięcie itp? Bo przymierzam się do zakupu A tak btw. Co to za śliczne gumy po lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi