JerryM Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Świetna robota, standard czy spirala?. Możesz opowiedzieć coś więcej o blanku? Amortyzacja ugięcie itp? Bo przymierzam się do zakupu A tak btw. Co to za śliczne gumy po lewej?Gumy są tutaj:https://www.sportfiskeprylar.se/sv/artiklar/soderjiggen-30-cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Taka sytuacja, Taiahowa... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Fajne Co za taiki i w jakie przelotki zbroiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Taiki 9' i 10' obie 20lb, w dlugich dolnichach (44-45 cm od stopki) i na dlugich stozkach od 25KLH fuji sic SG do tunelu 6KT na 9' i 5,5KT na 10' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Jakos ostatnio mozolnie idzie mi robienie tego co lubie najbardziej czyli robienie wedek dla kolegow. Za duzo pracy w pracy i za malo czasu na hobby. Ale w koncu sa taiaszki: I na blanku za stowke od @Mekamila, cast na woblerkowanie pstragow. Napis wiec jasny 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulej Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Ten kolor przyprawia mnie o dreszcze ????. Pięknie zrobiny yglo ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Ten kolor przyprawia mnie o dreszcze ????. Pięknie zrobiny yglo ????????????Wiec nie ma wyjscia Panie @Dzuleju... w lipcu stawiam: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Wiec nie ma wyjscia Panie @Dzuleju... w lipcu stawiam: Oooo..., tu się jakaś akcja kręci.Można się przyłączyć?U mnie z degustacją nie będzie problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulej Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Ojjojoj???? to ja "kosule" zakladam na ten bal ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 18 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Trzecie wejscie blanku. Byl spinem w LV i korku, byl spinem w Y-L i piance, a teraz jest castem w KW-KT i znowu w korku. Dwie ostatnie formy uzyskal u mnie, ale ze wedruje miedzy kolegami to musi znosic ich i moje wyobrazenia: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Taka parka Taka-G60 8kg i Lamiglas IMP844 IM700 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Na żywo jeszcze bardziej fajne Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 ZbyszkuTen pierścień zamykający nakrętke KDPS z carbonem to kupowałeś w tackle24.dePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Tak, dokladnie w tackle24, sa niebieskie, czerwone, czarne i gunsmoke:https://www.tackle24.de/index.php?a=8244〈=eng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Tak, dokladnie w tackle24, sa niebieskie, czerwone, czarne i gunsmoke:https://www.tackle24.de/index.php?a=8244〈=engdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 I na blanku za stowke od @Mekamila, cast na woblerkowanie pstragow. Napis wiec jasny 20170909_182303.jpg20170909_181124.jpg20170909_181117.jpgJakie parametry ma ten blank? 210cm w 2 kawałkach do 10g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Jak blank Jagiello fabrycznie byl opisany, to nie wiem. Napewno w dwoch kawalkach, w dlugosci. niecale 210cm, uzbrojony lekko na szczycie w 4,5KT tak do 15g, lekko przesztywniony w czesci srodkowej, szczytowy, lekki, cienkoscienny, szybki. Podatny na urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dzięki za opis. Pytam, bo właśnie nabyłem taki sam blank z planem uzbrojenia go pod pstrągi. Trochę zmartwiłes mnie tą „podatnością na urazy”... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jagiello sttzelil na pierwszym lowieniu, ale moze to byl felerny egz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Talon VI+70MHF2 opisany 25lb i do 1oz ale dzielnie radzi sobie z 2oz czy w cascie czy w spinie. Dla fanow CB Batsona 70MH i H, ktorzy szukaja odpowiednika w dwuskladzie to ideal, wlasnie tak pomiedzy 20 i 25lb Batsona. Smukly, gruboscienny, ze szczytowka 2,4mm.Przepiekny blank taki "starodawny" uniwersal; 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Kurcze, to chyba jestem tradycjonalistą (starodawnym?).Potwierdzam to, co pisze Yglo.Z tego kija lata wszystko od 15 do 50 g (cast). A jak się prowadzi, mmm.... A. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 ładny ręczny opis, dobrze wyszło skąd blank ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 ładny ręczny opis, dobrze wyszło skąd blank ? Ten egz kupiłem tu na giełdzie od Tomka TJ, ale sa dostępne w Art. Rodzie Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 jagiello to raczej strzelił z moje winy bedzie reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Mam pytanie , czy ten Talon VI+70MHF2 ogarnie mięsiste 4 cale na główce 30 g w rzecznym nurcie , ewentualnie cięższe woblery 30, 40 g - podobne do Dorado Lake ? Interesuje mnie spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi