bartolo Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 A ja się pytam, gdzie moja Armata? U mnie w domu. Spodobała mi się .A taka ładna była, hamerykańska, hi hi hi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 A ja się pytam, gdzie moja Armata? I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało. Artyleryi ciągną się szeregi, Prosto, długo, daleko, jako morza brzegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Coś grubszego Paweł szykujesz? HIMARS czy klasyka 109? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Pawelkowa Armata: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Niezbyt mocna wg moich ostatnich wybryków , taki L model. Ale tu wyciągnie wszystko z korkiem z dna włącznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 To taki "wybryk"/"eksperyment" na wisłę. Zobaczymy, ile dam radę machać tym badylem - bo lekki to już sam blank nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 To taki "wybryk"/"eksperyment" na wisłę. Zobaczymy, ile dam radę machać tym badylem - bo lekki to już sam blank nie jest Dzis widzialem.I nie jest az tak zle wywazony ten badyl Moze robic robote Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 To taki "wybryk"/"eksperyment" na wisłę. Zobaczymy, ile dam radę machać tym badylem - bo lekki to już sam blank nie jest A skąd Ty masz taką pałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 A skąd Ty masz taką pałkę I będzie zrobiona "po niemiecku" ta PAŁKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Strach nad wodę będzie pójść :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 I będzie zrobiona "po niemiecku" ta PAŁKA Czyli jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Dluuuugi dolnik z grucha i ciezkie duze przelotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ooooo - czyli tak, jak lubię :-PDolnik długi musi być i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Aaaaa - no i jeszcze coś "na szczęście", żeby łowna wędka wyszła :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Aaaaa - no i jeszcze coś "na szczęście", żeby łowna wędka wyszła :-DMało co podnosi tak lownosc wędek od Zbyszka, jak właściwy napis na wedeczce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 "Grzegorzewickie Runy" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Mało co podnosi tak lownosc wędek od Zbyszka, jak właściwy napis na wedeczce Eee tam, ja myśle, że jednak tajny dodatek w dolniku ;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Panowie: nie zabiore glosu w temacie: czary-mary w opisie i w dolniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Tak nawiasem kij zdaje się, że ode mnie a mam wrażenie, że mój wpis został źle zinterpretowany Nie widziałem jeszcze patyka o takiej charakterystyce, mam taką prośbę o info jak będzie gotowy żebym mógł go wziąć w rękę, bo jestem ciekaw co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Tak nawiasem kij zdaje się, że ode mnie a mam wrażenie, że mój wpis został źle zinterpretowany Nie widziałem jeszcze patyka o takiej charakterystyce, mam taką prośbę o info jak będzie gotowy żebym mógł go wziąć w rękę, bo jestem ciekaw co wyjdzie Tak, to na blanku od Ciebie. Kij wciąż u Zbyszka, zatem "częstuj się" Tomek, jeśli masz ochotę zobaczyć, co z tego wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 No i stalo sie na Nowy Rok! Dwa kijki NFC, dwa rozne Swiaty: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jaki paskudnie czysty korek - a feee :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jaki paskudnie czysty korek - a feee :-PAle jaka armata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jaki paskudnie czysty korek - a feee :-PJuz to Pawelku przerabialismy! Pamietasz? Dostales nowego MHXa z zabloconym korkiem i tez bylo: feeee... !Podobno dlatego, ze to ja umazalem a nie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dokładnie Zbyszku - to ja muszę up***ć ten korek swoimi brudnymi łapskami smierdzacymi rybą :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi