chub norris Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Się już produkowałem przecie: http://jerkbait.pl/topic/3093-art-rod/?p=1325081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wszystko już jasne Łukasz,- 9' będzie moja w tym roku dochodzi do pozostałych 3 kijów które są w planie Mam jeszcze pytanie, będąc u mnie widziałeś FX 905 wydaje Ci się że NFC jest bardziej delikatny od niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Fakt Łukaszu, zamotałem sie Edytowane 25 Stycznia 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 P1240014.JPGFajny pomysł z tymi tytułami.http://www.youtube.com/watch?v=xRyl_p1z9Nw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Fajny pomysł z tymi tytułami.http://www.youtube.com/watch?v=xRyl_p1z9Nw Jakze pieknie mozna zaczac ta sloneczna, mrozna sobote \m/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Wszystko już jasne Łukasz,- 9' będzie moja w tym roku dochodzi do pozostałych 3 kijów które są w planie Mam jeszcze pytanie, będąc u mnie widziałeś FX 905 wydaje Ci się że NFC jest bardziej delikatny od niego?Pamięć bywa zawodna, ale wydaje mi się, że St865-2 jest sztywniejszy od tego Phenixa; moc mniej więcej porównywalna, choć jej maksimum w NFC generowane niżej. Maksymalny c.w. FX chyba trochę większy, ale środkowy, komfortowy, pewnie zbliżony. I tyle, zanim zacznę zmyślać (może już zacząłem), FXem rzucałem raptem przez chwilę. Edytowane 25 Stycznia 2014 przez chub norris 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 O! Moja wedka!...a jaka ladna Na razie znam ja ze zdjec, ale juz niedlugo sie spotkamy Blank z przeznaczeniem "steelhead" wedle Mistrza Loomisa.U mnie bedzie na duza rzeke do sredniego lowienia, czyli bolen plus przylowy. PozdrawiamGuzu..a co Danielu z SCV od "świetego"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Jako rujnujacy/budujacy Danielowy arsenał, moge napisać ze wszytkie SCV sa i doszła jeszcze jedna Edytowane 25 Stycznia 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 I juz nidlugo doleci kolejna SCV Zbyszku swietny styl wypracowaliscie, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pamięć bywa zawodna, ale wydaje mi się, że St865-2 jest sztywniejszy od tego Phenixa; moc mniej więcej porównywalna, choć w NFC generowana niżej. Maksymalny c.w. FX chyba trochę większy, ale środkowy, komfortowy, pewnie zbliżony. I tyle, zanim zacznę zmyślać (może już zacząłem), FXem rzucałem raptem przez chwilę.Kto wie, może się zdublują? Ale jak tu powstrzymać ciekawość,- tego się już chyba za życia nie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jako rujnujacy/budujacy Danielowy arsenał, moge napisać ze wszytkie SCV sa i doszła jeszcze jedna ..a już się zmartwiłem... Również przezbroiłem się w tym kierunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ..a co Danielu z SCV od "świetego"?? SC V zostaja i beda dzielnie robic.One stanowia podstawe mojego arsenalu.Lacznie na 2014 sezon bedzie 5 sztuk SC V... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ..w jakich długościach i mocach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Sandaczowe 6 6 14 lb (w Hiszpanii).8 6 12 lb 8 6 17 lb9 0 12 lbi zapasowe 8 6 12 lb. Wszystkie spod reki Zbyszka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Sandaczowe 6 6 14 lb (w Hiszpanii).8 6 12 lb 8 6 17 lb9 0 12 lbi zapasowe 8 6 12 lb. Wszystkie spod reki Zbyszka.Spróbuj SC V 8'6" 25 lb ,chyba najciekawsza z nich wszystkich zaczyna bardzo dobrze gadać od 14 g a więc raptem 4 g więcej niż 17 lb ale spokojnie podbije nawet 50 g gdzie w modelu 17 lb jest już koniec zabawy przy 25 g główka Nie próbowałem łowić główkami 10 g modelem 25 lb ale praca w dolnym c.w. jest bardzo porównywalna z modelem 17 lb , blank 25 lb jest zdecydowanie lepiej wyważony jak 17 lb mniej leci na pysk , trochę bardziej wysiłkowy przy rzutach jak 17 lb ale to logiczne bo kij rzuca raczej szczytem i trudno go mniejszymi ciężarami doładować aczkolwiek zasięg rzutu jest bardzo zadawalający Edytowane 25 Stycznia 2014 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Spróbuj SC V 8'6" 25 lb ,chyba najciekawsza z nich wszystkich zaczyna bardzo dobrze gadać od 14 g a więc raptem 4 g więcej niż 17 lb ale spokojnie podbije nawet 50 g gdzie w modelu 17 lb jest już koniec zabawy przy 25 g główka Nie próbowałem łowić główkami 10 g modelem 25 lb ale praca w dolnym c.w. jest bardzo porównywalna z modelem 17 lb , blank 25 lb jest zdecydowanie lepiej wyważony jak 17 lb mniej leci na pysk , trochę bardziej wysiłkowy przy rzutach jak 17 lb ale to logiczne bo kij rzuca raczej szczytem i trudno go mniejszymi ciężarami doładować aczkolwiek zasięg rzutu jest bardzo zadawalający Dzieki za informacje. Ostatnie sezony w moim wykonaniu to lowienie medium light i medium. Jesli przyjdzie moment siegniecia po ciezszy kaliber skieruje swe kroki w kierunku tej 25tki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 SC V zostaja i beda dzielnie robic.One stanowia podstawe mojego arsenalu.Lacznie na 2014 sezon bedzie 5 sztuk SC V...5 x SC V, to zielono u Ciebie A zielony to kolor nadziei a ona na rybach bywa potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ostrożnie z tym zielonym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zielonym do góry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Witam,kilka nowych fotek...Wedka w wyglądzie prosta a przez to moim zdaniem elegancka... i aby pokazać moja świeżo wymyśloną sygnaturke, którą bede teraz wciskał Kolegom na wędki Edytowane 20 Lutego 2014 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Wciśnij i na mojego Lamiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Prostota i elegancja zarazem. Czysta i schludna klasyka. Moim skromnym zdaniem wybralbym korek aglomerowany zamiast pianki, niewiele drozszy, ale to nie dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Chciałbym mieć kijaszek, z Twoją sygnaturką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Chciałbym mieć kijaszek, z Twoją sygnaturką To podeslij jakis czuły blank... wstawie sygnaturke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi