Dzulej Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 http://www.fishbrain.com/index.html najlepiej działa przez aplikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jednak przed i w czasie naszego wyjazdu zgłaszano pojedyncze sztuki pike'ów +-10kg Jest taka stronka www ze kto ma chec wrzuca zdjecia złowionych ryb, najezdzasz na okolice Geteborga i widac co w danym dniu zgłoszono Sam przyznasz, że woda zimna jak w grudniu... Decyduje przypadek i statystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) "Sam przyznasz, że woda zimna jak w grudniu... Decyduje przypadek i statystyka." Przyznaje i bez dwóch zdań warto było... bo klimat Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez yglo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nie drażnij Zbyszek, jestem na diecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) No, właśnie Zbyszek serwuje Ci hot-doga, tylko sięgnąć Eeee no, pogodę to mieliście nie gorszą niż my tydzień wcześniej... Fajne trzcinowiska. To Gota? Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) ... rzecz w tym, ale to wiecie, ze ryby rybami a kumpelska, przyjacielska atmosfera, nawet jak jeden drugiego opierdziela... bezcenna Jasne, słoneczne zdjecia to Gota, pochmurne jezioro... Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez yglo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Tam od tych trzcinek, Krzysiu, w odległosci 3-4m jest juz 6-7m głebokosci... kanał zadziwia róznorodnościa wody... jest charakter zalewowy, jeziorowy, rzeczny... wszystko w jednym....Gota: I zbolały od szukania ryb Andrzej z kotem czyli muchą Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Naprawdę ciekawie wyglądająca woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) ... i na koniec zeby nie było ze same widoczki : Wędką zrobioną przeze mnie dla Andrzeja na blanku Pac Bay MBC846, którą rozdziewiczył rybą ze zdjęć piszacy te słowa Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez yglo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulej Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam. Dziś po raz pierwszy miałem okazję przetestować wcześniej opisywany kij made in USA 330 dl,Lusnia bądź long joy. Długość okazała się idealna do warunków i miejsc w których łowie, lepsza zdecydowanie od 270. Kij ma fajną transmisje brań i zapracowal pod trociami bajecznie. Przytrzymanie ryby Na wędce i wyciągnięcie podbieraka drugą ręką nie stanowiło problemu. Zapas amortyzacji tej wędki jest naprawdę imponujący. Czuje że będzie mi długo służył w kolejnych wyprawach. Dzięki Zbysiu za kolejną super wykonaną i dobraną wędkę. I kilka fotek na koniec. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Miód Andrzeju, to miód na mój warsztat Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Super, ciesze sie ze blank sie sprawdza. W sumie to korzystasz z niego zgodnie z przeznaczeniem - do tego byl projektowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Hej,oto set wedek dla jednego z kolegow, gotowy, dosycha na suszarce a teraz tylko zapowiedz na rozbudzenie apetytu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Widzę cały rozstrzał na wielkorzeczne łowienie Zacny komplecik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jaz, klen, bolen, ciezszy "opad" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Widzę cały rozstrzał na wielkorzeczne łowienie Zacny komplecik!j/w cieśnie się samo do gęby oglądając fotkę zestawu.Pozostaje pogratulować łowcy i czekać na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Ostatnie noce i dni daly taki efekt... ale jak widac na zdjeciu bogumil nie ma czasu trawy skosic choc kosy klepie... Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez yglo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 ... i zeby bylo historycznie, stadko zacnych amerykancow gonil killer z twarza dziecka czyli krociak: Xzoga TAKA G 66 7kg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Trojaczki śliczne Lakierek standardowy ,jak na Ciebie Armatkę postury korkowca jak zbroiłeś,klasycznie czy spiralnie?Mam właśnie na warsztacie siostrzyczkę 8-czkę i sici będą na górze,ale 7-ka w spirali wychodzi kosowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Xzoga klasycznie zbrojona, od 12 do 6L, w sumie 9 przelotek + szczyt, ostatnie trzy 6 zlapane forhanem dla wiekszej a moze nawet absolutnej pewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Właśnie 8-kę ubieram od 12 do 5,5, też 9 ze szczytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ja też chce taką Xzogę, cholernie mi się podoba takie wykonanie. Jak sądzisz Zbyszek, oprócz jerków będzie dobra do cięższych gum szczupakowych i do średniego trollingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Do gum - raczej tak. Niestety tego typu kij nie wybacza błędów typu spóźnione zacięcie. Wiem, bo mam podobnie szczytowy wynalazek. Przy jerkowaniu ryba zahacza się (lekko) praktycznie sama w momencie pobicia, wystarczy ją dociąć, a przy gumach trzeba być mega czujnym, bo jak nie zatniesz w tempo, to wypluje. Do średniego trolla - średnio to widzę, przy tak szczytowym ugięciu. Myślę, że może być sporo odbić. Ale nie ględzę, może Zbyszek ma już swoje spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Szkoda, z tego co dało się wcześniej przeczytać wynikało, że ma ona trochę mięsa i nie jest typowo szczytową igłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) To jest zastanawiajacy blank, bo ołóweczek, uchwyt ze zdjecia ma wew 9,5mm a szczyt 2mm a po uzbrojeniu jak napisł Dabek111 armatka Komfortowo do 70g, ugicie głebokie tak na 2/3 i po testach na podwórku... jerkiem bez kotwic wrazenie chorenie czujnej wędeczki...Jak dla mnie na gumy i w trolla za krótka, ale wiem Łukasz ze takie króciaki lubisz Edytowane 5 Maja 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi