yglo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nic z tego Darku, to nie sa wedki na lodke czy nad rzeczke raczej sa do gablotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cholera ,ale ja nie mam gablotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zbyszek zarty na bok,lepiej podkrec piec,bo szczytowki nie wyschna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wielu kolegow pyta mnie o blanki MHXa z serii light saltwater L904-2 i L905-2. Dzis udostepnilem wiejska cisze Pawlowi, by mogl spokojnie rozlozyc przelotki na swoim L904-2A potem bez sufitu nad glowa uniesc na wedce butle z woda ok 3kg 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 i po co komu wyjazdy na ryby....po co komu woda..... jak tyle radochy sprawia podnoszenie butli z wodą (uśmiech na zdjęciu).... wędkarstwo podwórkowe górą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 St.Croixy odebrane.Wyszly super szpady-brzytwy. Wykon super,dzeki Zbyszek. Podpiete Certatki,wymachy,giecia itd. Wieczorem bedzie kolega to jeszcze troche je pomeczymy K..wa zgred,a cieszy sie i bawi jak dziecko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tak.... spocone i drżące ręce, przyspieszony oddech w trakcie wyjmowania wedek z pokrowca.... Oby to trwało jak najdłużej Darku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Masz racje, jakbym dobieral sie do jakiejs fajnej .... Dzieki Zbyszek za doznania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 I o to w tym chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 wy to jakieś zboczeńce jesteście...... trochę grafitu spojonego żywicą....kilka metalowych ramek za pomocą nitki i żywicy przymocowane to wcześniej wymienionego grafitu uformowanego uprzednio w koniczny cylinder, korek lub sztuczna pianka...... wielkie halo...... ale nie-e.... milion razy macane, głaskane, przyginane, podpinane jakieś metalowe lub kompozytowe (znów krocie kosztujące) urządzenia zwijające linkę...ważenie w dłoni....itp itd... to jakaś nieuleczalna dewiacja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja tam uwazam ze jestem lagodny zboczeniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 wy to jakieś zboczeńce jesteście...... trochę grafitu spojonego żywicą....kilka metalowych ramek za pomocą nitki i żywicy przymocowane to wcześniej wymienionego grafitu uformowanego uprzednio w koniczny cylinder, korek lub sztuczna pianka...... wielkie halo...... ale nie-e.... milion razy macane, głaskane, przyginane, podpinane jakieś metalowe lub kompozytowe (znów krocie kosztujące) urządzenia zwijające linkę...ważenie w dłoni....itp itd... to jakaś nieuleczalna dewiacja Wypraszam sobie. Moich wedzisk nie widziales, moje nie maja jakiejs tam sztucznej pianki. Takze troche szacunku dla Rzemiosla przez wielkie R. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ...ja widzialem wedki Guza - tylko naturalna pianka ekologiczna, znaczy z odpadow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 no mea culpa...... powinienem napisać pianka najwyższej jakości polimerów, dobranych z artyzmem barwionych w masie przy użyciu wysublimowanych barwników, która po dotyku właściciela zmienia się jedwab pod dłonią kojąc wszelakie rozterki życia codziennego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Widac ze nic sie nie znasz, zostalo troche z ocieplania dachu chcialem.wyrzuc na smietnik ale Zbyszek ktory jest bardzo pro-eko stwierdzil ze mozna to przetworzyc i poszlo na wedki Guza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Armata odebrana, dzięki ZbyszekWP_20160423_12_38_16_Pro.jpg I pierwsze naginania, jutro jadę poćwiczyć rzutyWP_20160423_12_39_09_Pro.jpg Panowie napiszcie coś więcej o tym kijku jaki to blank itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 ....blank jest z recznie doszlifowanego pastucha elektrycznego z pastwiska, przelotki kolega z technikum na warsztatach zrobil a uchwyt - to jest dobre - tak naprawde jest z docietego palaga od mocowania prysznica cośmy ze zwałki wzieli... kto by piniendze wydawal, koleeego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Batson SB 845-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No a ja mam teraz travele ze smarkami korkogumy i jak to piescic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A czy z pianka czy z korkiem te moje wedki...wsio ryba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Spróbuję dziś lub jutro nagrać film z dynamicznym przeciążeniem na wędce 15lb, nie miałem nigdy problemów z wypadaniem stopki Z lekkim opóźnieniem, ale coś tam nagrałem. https://www.youtube.com/watch?v=55Zq9Dqzb04&feature=youtu.be 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Oskar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Oskar Reżyseria, efekty specjalne i męska rola drugoplanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Najlepszy fragment w zwolnionym tempie od 1:07. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Bogusław Linda rodbuildingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi