Guzu Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzieki Jacek Pozdrawiam Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dzięki Panowie za miłe słowa, a z tym łamaniem kijów, to na razie mam jeden przypadek połamania wędki zbrojonej przeze mnie.... Wędka na markowym blanku z jednoskładu zrobiła sie trójskładem ... No, ale przeciwnik był Godny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Guzu, jak Bóg da zdrowie, kasę i czas to w przyszłości chętnie przejechałbym się w Twoje Hiszpańskie strony.Może za rok, dwa - napewno będę wtedy prosił cię o radę i pomoc w przygotowaniach.Pozdrawiam,Jacek P.S.fajny travelek się zrobił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Jakaś ryba demolka :lol: .Wiedziała , że travel dobry do podróży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Guzu, jak Yglo przy testach połamie jakiś projekt, to znaczy że się dla Ciebie i tak nie nadawał PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam Kolegów,właśnie powstały pierwsze wędki na blankach AT843-3, jak widać wersja pod spina i pod casta. Uzbrojone budgetowo w przelotki Alpsa XBLXNLG i Forecast alu oxy. Balnki wyjatkowo lekkie i dobrze zbalansowane, przy mocy 17lb i srednicy szczytu 2,4mm jakby dedykowane do Slaiderów / Fatso10 i gum na główkach 15-35gr P1270057.JPG P1270058.JPG Hej Yglo, mam pytanie: czy wędki które zrobiłeś na ww. blankach mają dobrze spasowane złącza? też uzbroiłem ten blank i niestety muszę powiedzieć, że spasowanie poszczególnych elementów pozostawia wiele do życzenia przy wymachach słychać "klekotanie" dopiero po zastosowaniu smaru grafitowego jest jako/tako wiem, że cena tych blanków nie jest wygórowana więc może poprostu za dużo wymagam? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Witaj,miałem już do czynienia z 12 różnymi sztukami blanków ATC travel.... O złączach mogę powiedzieć, ze w moich modelach były spasowane dobrze, bez klekotania, w sprawdzaniu złącz "na kredke" tak na 95%.... Jedyne co moge "zarzucic" tym blankom to brak powtarzalności w danym modelu.... Jedne 17lb wydaja sie mocniejsze od innych 17stek i tak samo w modelu 12lb. reklamowałem jedna szt ze wzgledu na potworną krzywiznę szczytówki, owa krzywiznę nazwałem "wężykowaniem" blanku....Natomiast płynnością ugięcia te blanki zachwycają.... ceną tez:) Edytowane 25 Lutego 2013 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzięki za odpowiedź tak się zastanawiam czy nie kupić tego o najmniejszym cw. - robiłeś coś na nim?jak wrażenia, na co by się nadał? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Pytasz o 12lb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Pytam o tego: AT841-3 do 12 lb Edytowane 25 Lutego 2013 przez rybak109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Pod spina robiłem dwa egz i jeden na "specjalne" zamówienie .... z dopalaczem czyli rekojescią jako 4 skład co dało wede o całkowitej dł 266cm w cztreoskłądzie. Sam swoja 12stka łowiłem jeden dzien w zeszłym roku. Widze ja jako wedeczke na wieksze okonie i pstragi.... Bardzo czuła, swoja uzbroiłem od 25LV alkonite do 5L na szczycie.... Koledze w minimy PC. W minimach jest szybsza, ostrzejsza.... Zdjecie mojej osobistej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 To mnie zaciekawiłeś muszę rozważyć zakup pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jak bede miał kumpla w gosciach to we dwóch zrobimy zdjecie ugiecia 12stki.... samemu to jakos nie wychodzi dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 o.k. z chęcią oblukam tą 12-kę mam nadzieję że prokurator za to nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 12-tka ma powera i raltywnie delikatny szczyt. Fajna, podobała mi się. Kto wie, czy nie najlepsza z tych traweli. Gnie się bez "przełamań", przesztywnień, ma ładne ugięcie i fajną progresję. To nie znaczy, że do innych mam zastrzeżenia, po prostu urzekła mnie ta szczytóweczka... A złącza - no cóż, ja tam bym sobie poprawił spasowanie. Kredka, pasek papieru 200, 400 lub 600, w zalżności od tego, ile trzeba zabrać i wio. Najwyżej troszkę głębiej najdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzięki za info - tylko nie bardzo kumam o co chodzi z tą kredką malujemy część męską i tam gdzie kredka się wyciera szlifujemy ? czy jak ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Si. Malujesz jasną kredką 4 kreski w osi blanku, łączysz, okręcasz kilkukrotnie. Tam, gdzie kredka mocno się starła, przecierasz papierem. I tak aż do uzyskania w miarę równego wycierania się kredki na całej długości złącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Thanks - popróbujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Nowy projekcik z pod ręki Zbyszka Ciąg dalszy zbrojeń na wojne.Estetyka wykonania - palce lizać Dziękuje Zbyszek serdecznie jestem mega zadowolony A i do kompleciku tuba naszego forumowego kolegi Darka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ech Karol zbroisz się okrutnie .TY 25lb a ja 5lb .Pewnie znowu będzie kocia łapa ze szklaczkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Niech się gnie na sumach Karolu, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Mi też się marzy szklaczek na pstruchy ale co tu wybrać Do szkiełek mam ogromną słabość Te 25lb w patyku to lekkoooo.... umowne Prosze bardzo Zbyszku i obiecuje że bedzię gięty i to mocno Edytowane 23 Marca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Moze warto poczekać aż Seeker upora sie z problemami w blanku SP703-S.... Narazie w Mudhole niedostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Tu jest co nieco wiedzy o szklaczkach którą sie wchłania z całą przyjemnością. Poczekamy cierpliwie http://jerkbait.pl/topic/16121-seeker-sp703-dostepnosc-i-inne-pytania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam.własnie zakończyłem budowe dwóch kijków... Przelotki Minimy i ATC/ tytan, inserty toczone z akrylowych blanków nabytych w BRC, SKSSy 16... Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi