FidoAngel Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ładne bliźniaki, fotkę pokazującą całość dolnika mógłbyś wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzis po 10 odbiera je nasz kolega z Forum, wiec jak potrzyma kijki to cykne fotke całosci dolnika.... w plenerze, choć tak zimowym, powinny wyjść lepsze zdjecia niz w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Polecam jeszcze płyn do polerowania tych insertów akrylowych. Wtedy nabierają głebi wyrazu i pokazują że są perłowe z wysokim kontrastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Napiszę tak: na żywo kije wyglądają jeszcze lepiej wykonanie I klasa. Fotki w plenerze zrobię i prześle Twórcy przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Zbyszku szacunek.Piękna robota.Obejrzę na żywo w poniedziałek ale już ze zdjęć widać że są super.Pozdrawiam Edytowane 31 Stycznia 2015 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Na zdjęciach te inserty wyglądają na niebieskie a w rzeczywistości w świetle dziennym są zielone i nieźle komponują się z kolorem blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nareszcie można wyjść z aparatem na podwórko i świeżutką wędkę ułożyć na wiosennym słońcu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 el clasico.... w deszczu wieczorową porą na wiejskich dechach.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Prostota ma coś jednak, w sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jedne z nielicznych wędek ze starannym, własno-stylowym opisem zamiast kulfonów I-klasisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Najdziwniejsze jest to, ze trening ze stalówką i tuszem na kawałakach rurek grafitowych... nic mi nie daje, bo gdy siadam do opisu własciwej wędki.... tak mi drża rece.... ze odchodze od warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 żeby tak wszystkim wychodziło to nie byłoby tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Znienacka czyli z zaskoczenia.... jakoś opis wychodzi Całkiem poważnie to piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ładny opis, super wędka,ale najważniejsze, że jest już u mnie Dzięki Zbyszku, bardzo dobra robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Naprawdę ładny ten opis ! Taki ładny też poproszę na moich travelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wzór opisu by Xavi, ale zapewne Robert nas nie zaskarży ATC 842-3 7'0" 14lbATC 843-3 7'0" 17lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 tak w katalogu jest napisane tylko że ja po proszę nie z boku a od góry blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Co do opisów to prawda, wyglądają gustownie, ja również mam podobnie opisany kijek Zbyszek, powinieneś chyba jednak pomyśleć nad nowym aparatem, albo przynajmniej napchaj do środka Rutinoscorbinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Znienacka czyli z zaskoczenia.... jakoś opis wychodzi Całkiem poważnie to piszę A nie mówiłem? Siadasz, bazgrzesz nieomal jak na wyścigi i... jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Więc jedna SCV-tka była z nalepką, następna była z odręcznym opisem parametrów, teraz czas na nazwę własną.... I chyba widać po dolniku w czyim będzie piórniku Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Wreszcie i sobie ustrugałem kijka i przerobiłem dolnik drugiego.... St.Croix 2S66MLF3 do 14g i mocy 10lb zrobiony pod casta do pionowania okoni "spod kciuka" Bardzo ciekawy blank, grubościenny, delikatny, smukły... a "mocny" I ATC 841-3 opisany do 10g i mocy 12lb do poziomowania okoni spod palca,w którym NPSa wymieniłem na DPSa i dolnik urozmaiciłem wstawkami korkowymi A za chwile podrózne szczupakówki wstawię Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Czyżbyś już 14-ke wystrugał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Tak, ale moją i 17stkę, która dosycha własnie...A Twoja Pawle 14stka lada moment ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ha ha, OK - mi się nie spieszy a ciekawy jestem jak zrobiłeś swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Moje klasycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi