Guzu Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ostre sztuki się pobudowały ostatnio.U mnie ten batson ma osobisty rekord w dystansie.W dystansie z jakiego udało mi się skutecznie podciągnąć w nurcie jazia do pontonu . Ciągnąc pod prąd Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Koledzy z jb graja ostro: NFC, ITM, STC; 3SC86HF2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Samolotowym podroznikom do skandynawii, gdzie celem ma byc szczupak z lodki - uporczywie polecam serie Batsona SWT, trzy modele, 17, 20, 25lb, trojsklady, RX6 z eglasem. Na zdjeciach jeszcze cieplutki SWT70H-3 25lb. Plastyczny od 40 do 150g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Talon ITM 86MLXF2, bezwstydnie w alkonitach Y i L Zapewniam, ze z Pawlem Del Toro nie umawialismy sie na VSSy A dla tych uchwytow zabudowa moze przybierac bardzo odmienne formy, Lamiglas P843 dumnie w tytanach Y i L: A potem juz tylko bol glowy... co zapiac 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Dumny Lamiglas i dumny właściciel Lamiglasa Dziękuję Zbyszku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Niech sluzy Danielu A swoja droga za duzo slodyczy bylo na stole i z tuzina zdjec, jako tako wyszly raptem trzy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Bezwstyd, duma i pączki ramię w ramię ku przygodzie, aż szkoda zabudowywać TEN taras! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Bezwstyd, duma i pączki ramię w ramię ku przygodzie, aż szkoda zabudowywać TEN taras!Zapewne po rozbudowie powstanie kolejny . Będzie gdzie biodro stygmatyzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) Następca niezawodnej "szpady"?Kiedyś już pisałem ale muszę znowu; ależ mi się podoba minimalistyczna robota kolegi yglo w czarnej piance! Edytowane 7 Maja 2018 przez Andru77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Niech sluzy Danielu A swoja droga za duzo slodyczy bylo na stole i z tuzina zdjec, jako tako wyszly raptem trzy... Następca niezawodnej "szpady"?Kiedyś już pisałem ale muszę znowu; ależ mi się podoba minimalistyczna robota kolegi yglo w czarnej piance! Tak to ma byc, nastepca "niezwyciezonego" Sub Zero. Wiele razy o nim tu u Zbyszka pisalem - bo to Zbyszek go zbudowal dla mnie. Na moim blogu tez bylo kilka wzmianek o granatowej SC4. Ostatnia ... http://jerkbait.pl/blog/18/entry-486-z%C5%82amana-szabla-po%C5%BCegnanie-z-sub-zero-m/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 I zeby nie bylo tak lajtowo, Lamiglas Tri-Flex CGBT861MH czyli 218cm, od 70g do 250g ze szczytem o srednicy 3,6mm w przelotce fuji HNST10. Reszta to fuji KW alkonity, od 30 do 10.Moc 40lb(braid 80lb). Wedka o wadze 380g na wislane dwumetrowe sumy; A ja teraz na jakis czas... tak; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek44 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Ech te kociaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Ale zanim kot wskoczyl na stol, wyszla jeszcze ode mnie wedka na bardzo cenionym przez brzegowych lowcow blanku NFC ST964-2, ta w graficie IM. Przelotki fuji slim sic, korek z Poznania, portugalski super select-panel... ps. @Skalku Kochany odnawiaj swoje korkowe kontakty, plis ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Widzę, że humor dopisuje, wracaj migiem na taras bo kot czeka!O nas już nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Bartku, czekam, niecierpliwie czekam na nasze spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Ale zanim kot wskoczyl na stol, wyszla jeszcze ode mnie wedka na bardzo cenionym przez brzegowych lowcow blanku NFC ST964-2, ta w graficie IM. Przelotki fuji slim sic, korek z Poznania, portugalski super select-panel... ps. @Skalku Kochany odnawiaj swoje korkowe kontakty, plis !Kurde, znam ten kij Zbyszku, korek już uj**ny brudnymi łapami, zatem dobrze jest Edytowane 14 Maja 2018 przez psd27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Lamiglas, zacny, wiekowy, bo jeszcze fabrycznie lakierowany, trafil do mnie jako spin... Na ile udalo sie polaczyc dawne z nowym... na fotkach: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam.Proszę o info co to za nici na omotkach w elitce(post #964):http://jerkbait.pl/topic/7545-jedna-w%C4%99dka-druga-wedka-las/page-49 Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Czesc,odp jest w poscie #781 #782 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Witam Kolegów czasu na wędki i głowy do nich nie było przez ostatnie miesiące, ale od tej pasji nie ma w moim przypadku odwrotu, znowu warsztat się zakręcił Wedeczka pod okoniowego twitcha, na blanku Lemaxa BBR-SG 601l/4kg # Pe: 0,6-1,5 pełny carbon: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 To dobrze, ze wracasz do stolu Grzecznie ustawie sie zatem w kolejce i pomyslimy o jakiej nowej wedce ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 ustawie sie zatem w kolejce ... cieszy mnie to bo ja stałem przed Tobą tylko na chwilę musiałem wyjść coś załatwić, ten Pan to potwierdzi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Można parami Zapraszam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 To ja Was troche wyprzedzilem i pojechalem osobiscie zajac kolejke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Dwa pełnokrwiste Amerykańce zbudowane do łowienia szczupaków; 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi