WhiteWillow Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Marzę o takiej cichej tokarce i możliwości obróbki w warunkach domowych bo od dźwięku wiertarki w uchwycie puchną mi uszy Z drugiej strony na te 3 - 4 wędki w roku chyba mija się to z celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Marzę o takiej cichej tokarce i możliwości obróbki w warunkach domowych bo od dźwięku wiertarki w uchwycie puchną mi uszy Z drugiej strony na te 3 - 4 wędki w roku chyba mija się to z celem Do warunkow domowych najlepiej proxxon db250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 12 lat bylo na wiertarce i wrapperze wlasnej konstrukcji, teraz na starosc proxxon db250 i alps, bedzie sie trzeba uczuc od nowa ????I rok rozpoczety bardzo przyjemnie ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Cholera w styczniu to jeszcze nie bylem w Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Cholera w styczniu to jeszcze nie bylem w Szwecji to chyba z verta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Tak Darku z verta, trzy dni nauki livescopa pod okiem Mistrza Gospodarza ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na ciężkie czasy lekka wędka na blanku Qualia XPSJ702UL, na gotowo 65g, w fuji torzitkach T2 od 16, charakterystyka wklejki, a potem pieknie gleboko, parabolicznie: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Ten xpsj702UL to chyba nie było go w takiej długości? Czyli teraz dokoptowali taka długość? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Blank zawital do mnie w zeszlym roku jako nowosc, mial byc w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Z tego co mi wiadomo ten blank jest dostępny w oferciea a właściwie będzie pod koniec kwietnia - maj.... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Kocham ten blank, mega uniwersalny.Bardzo zaskoczony byłem bo zrobiony został w do czegoś, a nad wodą okazał się jaki potencjał w nim drzemie i jaki szeroki wachlarz zastosowań ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Przemek ty masz L. UL jest delikatniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Przemek ty masz L. UL jest delikatniejszy.Dopiero zauważyłem teraz to U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Dopiero zauważyłem teraz to U No nie mów, nie masz UL w kolekcji ?Na co TY jeszcze czekasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Czy to pewne że ten blank xpsj 702ul będzie w ofercie? Akurat tej długości brakuje w tych blankach. Fajnie jak by był taki xpsj 702 L to byla by petarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Jest w ofercie, brak blanków. A poprzednia dostawa była niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 No nie mów, nie masz UL w kolekcji ?Na co TY jeszcze czekasz .Mam XPSJ642UL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 I z grubej rury...Trzyma sie ten kij wyjatkowo lekko, 42 cm od pazura, mocno zbiezny, w calosci 202g, startowa 16KW i 4,5KB na dojsciu do szczytu: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Jaki zakres kotletów obsługuje ta armatka NFC ?Do 200 g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Kotlety są nielotne...Krakowska to poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Film na yt pokazuje ze +/- od 50 do +/- 250g... ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Trochę jestem zaskoczony tymi 250g, w komforcie?Według mnie tak do 200 to max. Czy to jest wersja do 5oz czy 8oz? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Marca 2020 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Trochę jestem zaskoczony tymi 250g, w komforcie?Według mnie tak do 200 to max. Czy to jest wersja do 5oz czy 8oz? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaTo blank SWB 807-1 IM "Slim SWIM BAIT" 1/2 - 5 ozMysle ze w tym tygodniu bedzie testowany, jutro rusza do wlasciciela. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) . Edytowane 22 Marca 2020 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Trochę jestem zaskoczony tymi 250g, w komforcie?Według mnie tak do 200 to max. Czy to jest wersja do 5oz czy 8oz? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Wg mnie też. max to ok. 200 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi