Marcel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Własnie nauczyłem moja żone. Tu sa zboczency jak Twoj Mąz.Popatrzyła...i spytała. Gdzie schowałes ,, zaskurniaki na nast kołowrotek ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midleton64 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale moze ktoś wie lub podpowie jak można znaleźć schemat budowy multiplikatora Ugly Boat schekspeare 2916 301 to chyba numer, bo tylko to jest na obudowie. Nie chce go rozbierac bo jak coś wystrzeli (jakaś sprężynka) to potem zgaduj zgadula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksaj Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Koledzy potrzebuje schematu Stella 98 3000 może ktoś mi pomoże ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warszawiak Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Może tu coś znajdziesz http://schematics.planetseafishing.com/shimano/fixed-spool/s himano-stella.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Serwus! Podepnę się do tematu. Czy mógłby mi ktoś udostępnić schemat np. w PDF-ie, od kołowrotka Twin Power SS DH 3000 (JDM) ? Troszkę mam zamiar w nim pogrzebać, a co za tym idzie mieć jakiś punkt podparcia Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Szukajka podrzuciła mi coś takiego http://www.mikesreelrepair.com/schematics/thumbnails.php?alb um=8&page=3 Pytanie teraz, który jest mój ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 http://www.pergetes.hu/szemezgeto/shimano_orsok.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Może ktoś podrzucić schemacik Twin Power-a 4000H model 98?Dzięki uprzejmości kolegi @Mefisto w poniedziałek spodziewam się nówki u mnie. I trzeba warsztacik na małe smarowanko naszykować... Dostałem schemat wraz z młynkiem. Mogę zeskanować potrzebującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Podbijam, bo się odpiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Jak ktoś chce jakieś schematy To piszcie na priv to podeślę , oczywiście nie mam wszystkich...ale ciut jest TYLKO Daiwa i SHIMANO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Poszukuję schemat Twin Powera XT 2000.Może mi ktoś podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Mam tylko schemat TP4000XT. Jak potrzebny to podaj e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam. Mam pytanie czy ktoś posiada może schemat SPRO Red Arc 1040? Najlepiej jakiś taki dla początkujących "rozbieraczy"pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Daiwa http://www.reelschematic.com/schematics/daiwa.php Shimano http://www.reelschematic.com/schematics/shimano.php Inne http://www.reelschematic.com/schematics.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) Czy posiada któryś z Majsterkowiczów schemat do Rarenium CI4 4000FA, znalazłem do Stradica, ale to nie do końca to samo ;P www.shimano.com - jakoś nie pomyślałem z góry podziękował Edytowane 10 Listopada 2012 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam, podrzuci ktoś gdzie znaleźć takie cudo:Shimano Aero 2000 GTM.Pzdr.Tarłoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 http://www.pergetes.hu/szemezgeto/shimano_orsok.html A pogrzeb tutaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam,Dzięki ale niema, to jest czarnuch z 90-tych lat na trzech łożyskach. dalej szukam. A może ktoś ma taki kołowrotek z papierami to prosiłbym o skan schematu.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 A ma ktoś może schemat Emblema X2500C bo nigdzie nie mogę znależć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Mam tylko schemat TP4000XT. Jak potrzebny to podaj e-mail. Da rade na meila podrzucić, bo mój się gdzieś zapodział, a zacząłem sobie robić małe konserwacje.1 młynek już za mną, jutro kolejne 3 i na piątek 2 Zapomniałem o adresie mr.ab@wp.pl Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Redzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Poszedł e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 To jakby ktoś miał wątpliwości kto posiada w Polsze najwięcej schematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 A ma ktoś może schemat Emblema X2500C bo nigdzie nie mogę znależć ?Otwórz Pan sobie schemat Tedeeski 2500CU i już masz emblema iksa C (u mikelareperatora jest)... Toż różnica TYLKO w kolorze kilku zewnętrznych elementów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Poszedł e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi