acinr_PL Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Aha oki to w takim razie wszystko jasne myślałem, że każda część powinna mieć dodatkowy ,,part number" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Na prośbę kolegi ŁukaszK wrzucam TP SW-A 4000 model 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Wielkie dzięki za schemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Poszukuję schematów kołowrotków: Dragon Galaxy vs FD820iOkuma Eclipz EZ 50Tica SD 3559H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Spro GrandArc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Panowie, czy ktoś mógłby wrzucić schemat Dragona Vipera FD? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam. Szukałem ale nie znalazłem, może ktoś wrzucić schemat Team Dragon 920iz, rocznikowo coś z początku produkcji, nie wiem czy są jakieś zmiany. Pudełko zapodziało się gdzieś po przeprowadzce. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Przepraszam, że post pod postem. Może ktoś, gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Poratuje ktoś schematem do saliny 30 FD ? nie znalazłem na necie, może być nawet skan dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Może to nie 30 FD ale chyba wielkich różnic nie ma, zobacz tutaj salina II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 http://schematics.mikesreelrepair.com/ można grzebać do woli jak by ktoś coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Szukam schematu do Shimano Biomaster XT 2000 DH, czy znajdzie się ktoś kto mi w tym pomoże albo ma taki kręcioł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Stradic FE to chyba bliźniak. W tym temacie masz schemat stradica fe 1000. Strona chyba 18sta. Potrzebujesz tylko schematu? Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 O to dzięki i mam nadzieje że chodziło Ci o strone ósmą bo osiemnastej nie ma a masz coś jeszcze do tego kołowrotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Co potrzebujesz? Ty chyba szpulki szukasz do niego tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Szpulkę nie oryginalną już mam praktycznie dogadaną, choć nie ukrywam że wolał bym oryginalną od biomka i gdybym znalazł jeszcze kartonik to już był bym w siódmym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ale masz wymagania z tym kartoonikiem :-) napisz do Piotra @esox1972 może ci pomoże z tą szpulką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 (edytowane) Schemat team daiwa 3012D i 2508D Edytowane 18 Maja 2016 przez hamerhed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek82 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witam obiecalem ze wstawie schemat team daiwa tdr 3012 posiadam dwa rozne schematy lecz niestety nie wiemjak mam je dodac.... lol A co do shematow jakich kolwiek schematow to nie ma z tym problemow ja swoj zdobylem bezposrednio od firmy Daiwa jak rowniez czesci ktore zamawiale.... Fabryka Daiwa Sport L.T.D znajduje sie w Szkocji ja poprostu zadzwonilem i powiedzialem ze potrzebuje shematu bo musze zamowic czesci w godzine mialem schemat na mailu ale niestety zly poczym napisalem dodo nich email i dolaczylem zdiecie mojego kolowrotka po kilku godzinach dostalem odpowiec z prawidlowym schematem poczym zadzwonilem i zamowilem czesci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 szukam schematu do Twin Power 2000 02. Może ktoś z Kolegów posiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Spinreview.ru ...masz ile chcesz....nie chce sie poszukac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Spinreview.ru ...masz ile chcesz....nie chce sie poszukac.....gdyby było po "polskiemu" to by się poszukało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Shimano twin power 2000 '09 schematic ....i cała strona :-) Edytowane 16 Czerwca 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 napisałem, że szukam do rocznika 02... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi