19john92 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Dysponuje ktoś schematem do biomastera 98 3000? Nie mogę nigdzie znaleść. Gdzie w tym kołowrotku można dołożyć łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Dysponuje ktoś schematem do biomastera 98 3000? Nie mogę nigdzie znaleść. Gdzie w tym kołowrotku można dołożyć łożyska?Prawa strona i wormshaft. Może korbka.Biomaster 3000 JDM 2000 r i 1998.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Łożysko z prawej strony będzie to 7x13x4 czy jakiś inny rozmiar? Opłaca się dokładać łożyska na worma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czenajs1960 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam - poszukuję schematu kołowrotka dragon fd935iz na forum jest schemat tylko fd935i -pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Kolejna strona ze schematami nowszych kołowrotków i multików (shimano, daiwa, Abu): http://roulementcasting.com/schemas-schematics/ Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Hej. Poratuje ktoś skanem papierów Shimano Scorpion BFS XG LH? Nabyłem w delegacji, ale z koreańskimi mróweczkami. Potrzebowalbym albo Pl, albo Eng. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Panowie, potrzebuję namiar na pokręcajkę hamulca Rarenium 12 ci4 2500S lub complexa 12 ci4 2500S. To co znalazłem, nie jest po angielsku, a chcę zamówić u Mefiego i nie wiem jaki to nr.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Schematy 17'TP XD Pliki .jpg Pliki .pdf do pobrania z tego linku:http://dl.free.fr/getfile.pl?file=/0fWKXo9Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Panowie może ktoś już ma schemat do Fuego LT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruu Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Ma ktoś może schemat Cormoran Black Bull 6pfi? Po smarowaniu zabkuje a schemat z pudełka gdzieś zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześko Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Witam.Potrzebuje schemat do Shimano Ultegra 3000 Super Ship 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1matagi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam Panowie przejrzałem wątek i nie znalazłem Potrzebuje schemat Shimano super gt rc 2500A może ktoś już miał kłopot z tym młynkiemDzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Poszukuje schematu do Stella '10 4000XG. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Poszukuje schematu do turka X4000iT. Gdyby ktos miał to bylbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Poszukuję schematu Team Daiwa TD X2506C. Gdyby ktość coś byłbym wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Poszukuję schematu kołowrotka Abu Cardinal 33 o numerze ze stopki 760500 zależy mi na numerach część, konstrukcja prosta i ze złożeniem nie ma problemu. Za wszelkie informację z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Może ktoś wie gdzie znajdę schemat budowy tego kołowrotka? Obawiam się że przy czyszczeniu rolki coś zgubiłem jakąś podkładkę bo teraz jest jakiś luz. Czy ktoś coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 To od 1040, ale wydaje mi się, że powinno być tak samo. Post nr #50 http://www.forum.wedkarska-tuba.pl/topic/573-serwis-naprawa-ko%C5%82owrotk%C3%B3w/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Kiedyś natknąłem się na taką stronę.https://www.flickr.com/people/bjules/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Szukam schematu do ryobi xenos. Wszystko proste jak w cepie ale ta jedna podkladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Szukam schematu Shimano xt-7 areo gt 4010Znalazlem linki do tematu , ale niektore mi sie nie otwieraja Przelecialem troche stron, zeby nie bylo, ze nie szukalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) A jak węgierska strona? Nie ma ich na tej stronce http://www.pergetes.hu/szemezgeto/shimano_orsok.html Edytowane 14 Lutego 2019 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Nie ma (chyba) ja nie znalazlemNa pierwszej stronie, tego tematu,jest link do starszych Shimano i on mi sie nie otwieraDzieki Jozi Kolowrotek jest kolegi, nie ma schematuJak zrobilem mojego TP, to sprobuje jemu tez zrobic (byc moze nic nie zepsuje)Ale bez schematu, wolal bym nie zaczynacPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Schematu nie moge znalesc,a naprawde sie staram Kolowrotek w czesciach, jedna podkladka wypadla przy myciu,nie wiem skadTak robilem zdjecia po kolei, ale ta podkladka byla pewnie gdzies przyklejona smarem kolowrotek z 92 roku, stan miodzio, nic nie wyrobioneDzis juz takich ,za takie pieniadze nie robia,nawoj plecionki idealnyMoze ktos wie gdzie ten schemat znajdePozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi