wedkarzyk1 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Klasa też bym taki prezent pod choinkę chciał . Cały wątek przeleciałem na szybko , fajne woby robisz , a na szybko najlepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No to teraz mała zapowiedź serii pstrągóweczek oklejanych szmatą. Jeden nadawał się już do malowania więc nie mogłem wytrzymać i dostał kolorek Jutro reszta powinna już też być pomalowana więc wstawię również fotki tamtych. Ale teraz dzisiejszy : Brzuszek "mgiełka" fluo pomarańcz i czerwień na "brodzie", boczki złote, grzbiecik brąz. Między boczkami a grzbiecikiem lekka srebrna mgiełka przez siateczkę czyli jeszcze mały efekt łuski. Słabo to na fotkach widać ale da się dostrzec. Lakier bezbarwny powinien jeszcze wzmocnić efekt więc myślę że po lakierowaniu będzie lepiej to widoczne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Bardzo fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 No i dzisiaj w końcu malowanko Gotowych do malowania było już 15 korpusów. Oto one: Pstrążek Pstrążek tęczowy Pstrążek "strażak" - pomarańcz i czerwień I strzebla potokowa z której jestem najbardziej zadowolony Ogólnie zostały jeszcze 3 woblery do pomalowania które musiałem jeszcze trochę przetrzeć i polakierować raz jeszcze bo było jeszcze czuć pod palcem łączenie tkaniny. Do niedzieli wszystkie już będą ze sterami i czeka je ustawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Bardzo ładne Panie kolego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Produkcja w toku Edytowane 12 Stycznia 2013 przez sobol18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 bardzo ładne woblery, muszę chyba jeszcze jedno podejście do szmaty zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mozolnie ale do przodu. 35 sztuk z czego 12 jeszcze czeka na stelaż i obciążenie. Po zalaniu stelaży i obciążenia żywicą czeka je ostateczne szlifowanie na "błysk" i kąpiel w lakierze po czym zacznę oklejanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Teraz sobie podpatrzymy jak Sobol obciąża hmmm tu tak, tu tak -ok wszystko jasne A tak poważnie dużą armię budujesz.Jakie długie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Heh Bobesku te dziury to takie zmyłki A tak na poważnie to jakbym miał coś ukrywać to bym zasłonił. Akurat w tych nie ma ukrywać czego bo rozmieszczenie prawie "klasycznie" czyli przy środkowym oczku. Sęk w tym ile obciążenia jest w której i na jakiej głębokości osadzone A długość to od 49 od 51 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kolejna warstwa lakieru na oklejańcach nałożona. W międzyczasie powstały takie 2 niby kiełbiki. 38 i 40 mm. Mniejszy tonący, większy pływający. Praca drobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 trochę podobne do gembalków. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Nie lubię wklejanych oczu w wob. kleniowych ale za to rekompensatą są dobrane kolory - natural, ja to lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Miałem jeszcze na zbyciu kilka oczek to przykleiłem Ogólnie to bd z nich rezygnował bo malowane bardziej mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Mieszanka Wedlowska Jeszcze tylko stery i idę je uczyć pływać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Bajka! te kiełbiopodobne są idealne. Edytowane 25 Lutego 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Świetna robota Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Bardzo fajne woblery.Powiedz mi jakim pisakiem robisz kreski i skrzela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Kropki i skrzela robie pisakiem Uni Pin Fine Line 0.1. Bd przezucal sie na akryle lub jakis lakier do paznokci ktorymi bd robil kropki. Skrzela dalej tym pisakiem bd malowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 A ja bd dalej czytał, choć maniera pisania bd i bez polskich znaków jest wkurzająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Akurat wczorajszy post pisany z telefonu więc dlatego brak ogonków i te skróty do których tam się przyzwyczaiłem A jeżeli chodzi o woblerki to ciąg dalszy nastąpi niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Akurat wczorajszy post pisany z telefonu więc dlatego brak ogonków i te skróty do których tam się przyzwyczaiłem A jeżeli chodzi o woblerki to ciąg dalszy nastąpi niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Aż miło widzieć z taka starannością i dokładnością wykonanie - masz maszynkę do oczek ? ale idealnie wyszły wszystkie no super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 hehe nie mam żadnych maszynek wszystko robione ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Brawo, extra wobasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi