sobol18 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Śliz... przynajmniej ma to to imitować śliza xD 6cm, pływający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ładne chmury różnicowe na woblerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nieudolna próba wykonania jednego z najbardziej charakterystycznych wobków ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Nieudolna próba wykonania jednego z najbardziej charakterystycznych wobków ;PCzemu nie udolna?Bardzo fajnie wyszła mróweczka Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez scca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nieudolna ponieważ i tak nie dorównuje nawet w setnej części do pierwowzoru i do wykonania Tomka I. To jest taka moja mała wariacja mam nadzieję że coś się na nią uwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Bez obrazy ale żeby wszystkie przynęty tak nieudolnie wychodziłt Tobie jak ta mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Moim zdaniem bardzo udana ta mrówa . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Myslalem ze inspiracja był film- A Bugs Life. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nieudolna ponieważ i tak nie dorównuje nawet w setnej części do pierwowzoru i do wykonania Tomka I. To jest taka moja mała wariacja mam nadzieję że coś się na nią uwiesi No Adam,nie bądź taki skromny.Dobra Mrówka .Jak mawiał klasyk "....śmiem twierdzić,moim skromnym zdaniem..." że jak woda wróci do koryta i będą gryźli to na bank coś się uwiesi. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Dawno nic nie wklejałem a to dlatego że więcej łowiłem niż strugałem... Ale w międzyczasie coś tam powstawało. W związku z tym że sezon na pstrąga coraz bliżej to robię coś właśnie pod tą rybkę. Założenia z budowy podobne jak ostatnie pstrągóweczki ale korpusik nieco odchudzony i już nie tak baryłkowaty jak ostatnio. Tak więc dzisiaj jeden wobek jako wstęp do większej ilości którą mam nadzieję niedługo dokończyć: Takie 5cm pływające DR'ki. Dzisiaj zwodowany i testy przeszedł pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 "Sobolek",przy założeniu grubszych kotwic,nie będzie toną ???Te ze zdjęcia to takie trochę "cinkie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Toficzku przełożyłem kotwice żeby to sprawdzić to na Ownerach st-36BC (tych wzmacnianych) o numerku 8 wobek pływał. A 10 lub 8 do niego w sam raz. Nr 6 były by już za duże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 5 cm, kilka tonących, kilka pływających. Jeszcze około 25 sztuk w innych wersjach kolorystycznych dosycha na suszarce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Świetne !!! Jak coś, to z 1 foty środkowe z 1 i 2 rzędu chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Większość ( w tym i ja) odeszła od tkanin. Niesłusznie Cieszę się, że kontynuujesz ten rozdział zdobienia. Wciąż ma spory potencjał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o "grafikę" szmata będzie dla mnie zawsze no 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kontynuuje chociaż powiem że czasami mnie już denerwuje ta "szmata" bo to tu się rozejdzie podczas lakierowania, to w innym miejscu wylezie pęcherz powietrza który później trzeba szlifować kilkukrotnie, czasami cały kształt woblera przez tą szmatę się zgubi... Ale mimo to, lubię efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak jak pisałem wczoraj, zostało mi jeszcze kilkanaście do wykończenia tak więc wstawiam. Dzisiaj jeszcze zdążyłem ustawić nad rzeczką z nad której w pewnej chwili musiałem uciekać bo przegoniła mnie "dzika mamuśka" z dzikimi małymi świnkami na szczęście samochód był blisko a mamuśka po kiklunastu metrach pogoni odpuściła sobie Prawie wszystkie woblerki o pracy Y, kilka o pracy X a raczej x (dosyć drobne). Są wersje pływające, tonące i kilka neutralków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak jak pisałem wczoraj, zostało mi jeszcze kilkanaście do wykończenia tak więc wstawiam. Dzisiaj jeszcze zdążyłem ustawić nad rzeczką z nad której w pewnej chwili musiałem uciekać bo przegoniła mnie "dzika mamuśka" z dzikimi małymi świnkami na szczęście samochód był blisko a mamuśka po kiklunastu metrach pogoni odpuściła sobie Prawie wszystkie woblerki o pracy Y, kilka o pracy X a raczej x (dosyć drobne). Są wersje pływające, tonące i kilka neutralków. niezła akcja ,gdzie spotkałeś wesoła rodzinkę ? może locha z daleka zobaczyła Twój smakowity cukiereczek na końcu wędki fajne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Maniek wesoła rodzinka maszerowała od jazu w strone wioski między rzeką a zbiornikiem. Ja samochód miałem na parkingu przy końcowym wypuście i zaraz tam nad rzeczką ustawiałem wobki. Jak tylko usłyszałem pisk to wyjrzałem obadać sytuację. Najpierw zobaczyłem młode a następnie z krzaków matka wyskoczyła i w moją stronę zaczęła "truchtać". Jak zwiałem do samochodu to najzwyczajniej w świecie świnki wskoczyły do wody, przepłynęły na drugą stronę rzeczki i pobiegły sobie w lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak będziesz jechał nad wodę z wobkami - daj znać, chętnie zobaczę Twoje rękodzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dwa ostatnie zdjęcia prezentują mozliwe killery na kropki. Ciemny grzbiet i złota szmata plus kropki, to jest to! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Wariacja na temat "strażaka". Prototyp, wyszła fajna wężowa akcja Edytowane 19 Stycznia 2014 przez sobol18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 bardzo fajne wobki,nadajesz im fajny styl. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi