Spawciu Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 świetnie się prezentują a mrówy muszę też sobie ogarnąc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Świetne są te pstrążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 "Panoczku, strzebelka "pierwyj sort" . Jaka będzie: F czy S ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Mrówki- na warsztacie jeszcze kilkanaście Prototyp malowania strzebelki, korpus 6cm z balsy, 6cm, balsa, 5cm DR'ki Wygląda na to, że dobrze Ci się Jack-iem współpracuje bo robisz łowne wobki... wczoraj 4 kontakty z kropkiem, dzisiaj jeden i Seba jednego. Podlaskie kropi lubią Twoje drewienka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1986 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 no wobki są naprawdę łowne będę musiał zgłosić się do Ciebie po kilka nowych sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jacka sącze olazjonalnie więc to nie jego zasługa ;-) gdybym za każdym razem miał go sączyć to w alkoholizm bym popadł ;-) Cieszę się że wobki działaja. W sumie po to je robię żeby łowily rybki. Seba, wpadaj po robocie któregoś razu to coś sobie wybierzesz :-) Piotrek, wszystkie wobki robiłem pływające :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Sprawdził mi się kolegi woblerek pstragowy.Tylko na niego dzisiaj brały. Niestety pod koniec dnia urwałem. ..heh..Czy jest możliwość zakupu? Mogę podesłać filmik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Cieszę się że wobki łowią Mimo że znowu mam mało czasu bo praca pochłonęła mnie na maxa ( ) to wieczorami strugam w miarę możliwości. W przygotowaniu wciąż mrówy na już prawie "smużakowy" sezon, ale i coś na kropka się znajdzie Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez sobol18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 nie obijaj sie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) 1 stycznia już tuż tuż... Woblerowa klasyka jak co roku. Przygotowania w toku na ile czas pozwala. Zdjęcie z przed 5 dni. Większość korpusów już zaokrąglona i gotowa do zadrutowania. Z czasem będę wrzucał nowe fotki i postępy. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez sobol18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ładna niebieska okleina - co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Tkanina holograficzna srebrna. Pierwszy raz będę tym oklejał. Zobaczymy jak się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 tkanina jest kozacka gdzie taka kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Znowu długo mi zeszło z wykończeniem pstrągówek ale dzisiaj 20 sztuk już ustawionych. Pierwsze stadko malowane na pstrążka z delikatnie pomarańczowym brzuszkiem. Kolorek jak i model sprawdził się dobrze już w tamtym roku na podlaskich rzeczkach. Aha Długość 7 cm, na granicy pływalności. PS. Podziękowania dla Wila (Łukasza) za użyczenie aerografu na podmalowanie grzbiecików Edytowane 16 Lutego 2016 przez sobol18 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Super. Lakier fajnie podkreślił opalizację co widać na trzecim zdjęciu. Jak będziesz miał coś do pomalowania, śmiało wpadaj bo farb mam pod dostatkiem. Edytowane 17 Lutego 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Pierwszy wyjazd w tym roku i...http://zmniejszacz.pl/zdjecie/385/4497273_20160228_111041.jpg Ryba może wielkością nie grzeszy ale jak cieszy... Ps, Adam musisz mi kilka drewienek zostawić. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Kolorystycznie bardzo ladna ta rybka, taka zolta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Maniek coś tam się znajdzie dla Ciebie a w tym roku na moje drewienka to już nie pierwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Maniek coś tam się znajdzie dla Ciebie a w tym roku na moje drewienka to już nie pierwszy... domyślam się .. poza tym,to miałem jeszcze kila "strzałów" i wszystko na Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Nowe malowanko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Hologramek 7cm na granicy pływalności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Piękna oklejanka,mam taką tkaninę ,ale boję się jej użyć.Teraz jak zobaczyłem jak to wygląda na pewno pójdzie na wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wobki zrobione jako nagroda na "X Pstrąga Supraśli". Wszystkie na granicy pływalności, długość 7 cm. Miejmy nadzieję że pstrągi dopiszą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipcak Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Kolego w jaki sposób robisz kropki na wobkach pierwsza klasa wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Wykałaczka, farba i jazda. Żadnej filozofi w tym nie ma! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi